nov obrambni minister Karl?
Po mojem mnenju je neokusno, da po takšni aferi (predvsem pa dokler ta ni razrešena) sploh upa pomisliti na obrambno ministrstvo, kaj šele to izreka naglas. Sicer pa ne razumem, zakaj je njemu, katerega glavni interes bi morali biti upokojenci, obrambno ministrstvo pomembnejše od tistih, ki imajo “čez” socialo. Ne vem, od kod takšen interes “upokojencev” za orožjem.
hahaha, nič ni neokusno (no vsaj za politike), tudi on je dejal da Pahor ni sposoben za mandatarja, pa se sedaj rade volje dogovarja z njim.Bo pa dobra koalicija, če bosta našla skupni jezik.
mene prej zanima zakaj Erjavec neče več z Janšom nikamor in pravi da ko se enkrat na****** , se ne boš več, torej. (lahko pomislim tudi na afero patrija)
kklara, pa ne njemu osebno, ampak naj bi kot minister razčistil, vandar najbrž ni smel ali upal, bomo videli sedaj kaj bo!:)
Po takem masiranju kot ga je Karel doživel letos (in tudi lani, čeprav medijsko manj pokrito) iz strani poslancev LDS, SD in Zares, me preseneča, da je DeSus sploh v igri. Nasploh je morala pri nas na psu – vsi si medsebojno očitajo korupcijo, klientelizem, ko pa gre za delitev oblasti se obnašajo kot največji prijatelji. Mah, saj nima smisla.
hahaha, nič ni neokusno (no vsaj za politike), tudi on je dejal da Pahor ni sposoben za mandatarja, pa se sedaj rade volje dogovarja z njim.Bo pa dobra koalicija, če bosta našla skupni jezik.
mene prej zanima zakaj Erjavec neče več z Janšom nikamor in pravi da ko se enkrat na****** , se ne boš več, torej. (lahko pomislim tudi na afero patrija)
kklara, pa ne njemu osebno, ampak naj bi kot minister razčistil, vandar najbrž ni smel ali upal, bomo videli sedaj kaj bo!:)[/quote]
Ninej,kolikor so meni poznane zadeva na ministrstvu,mora ponovno dobiti ministrovanje,da “počisti” nekaj zadev za seboj:))))))))Tu je vprašanje kdo koga in za kaj drži v šahu:))))))
Ni Karl to kar vidimo na TV,zagotovo ne:))))))
kklara, pa ne njemu osebno, ampak naj bi kot minister razčistil, vandar najbrž ni smel ali upal, bomo videli sedaj kaj bo!:)[/quote]
Ninej,kolikor so meni poznane zadeva na ministrstvu,mora ponovno dobiti ministrovanje,da “počisti” nekaj zadev za seboj:))))))))Tu je vprašanje kdo koga in za kaj drži v šahu:))))))
Ni Karl to kar vidimo na TV,zagotovo ne:))))))[/quote]
živi bili pa videli:)))
To je nemogoče. Obe stranki sta sicer deklarirano socialdemokratski, vendar zaradi zgodovinskih razlogov in svetovnonazorskih razlik pri nas to ne gre skupaj. To me spominja na zgodnjegimnazijsko obdobje, ko je KP zelo novačila mlade kadre. In meni takrat ni bilo jasno, zakaj dober vernik ne more biti tudi dober komunist-mislim član partije, ne neko filozofiranje. Seveda ne more biti, kajti v osnovi izhajata iz popolnoma nasprotnih stvari. Idealistično proti materialističnemu v filozofskem smislu.
Taka koalicija bi bila potrebna v primeru potrebe po velikih družbeno političnih spremembah.