Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu nov partner

nov partner

kako hitro imate z novim partnerjem sex brez kondoma?

kako bi reagiral-e/i če bi vaš novi partner od vas zahteval zdravniško potrdilo, da nimate nobene spolno prenosljive bolezni?

pohvalil bi jo in ji dejal enako.
testi pa so na : aids hepatitis b,c in ebv virus.to bi zahteval

Kaj je pa prosim ebv virus? In koliko stanejo ti testi?

Moj dragi se je na mojo željo dal testirat in sem bla res vesela….Testiranje je pa zastonj

js sm tut 2x zahtevala od oseb k so mi ble sumljive.. en mi ni prnesu in je pretrgu stike z mano,drug pa je prinesu in je biu negativn 😀

Jaz bi se sumljivih na daleč ognila!!

Mene pa zanima, kje se lahko testiraš za te bolezni in koliko stane?

Imam sicer problem, da sem spala z nekom, ki ga ne poznam dovolj, vem da kakšnega aidsa gotovo nima, lahko pa je kaj drugega.

In še to, a glivično obolenje tudi spada med spolno prenosljive bolezni? Kaj lahko storiš, če imaš glivice? A to vpliva na plodnost?

menezanima…

Vse našteto lahko opravijo na koncesijo, potrebuješ napotnico za proktologa. Obstajajo tudi samoplačniški pregledi.Določene preiskave se naredijo iz krvi, druge pa zahtevajo odvzem brisov, iz zadnjika, sečnice in žrela (gonoreja, klamidija), bris analne citologije in analni HPV bris (zadnji dve preiskavi izvajajo v Kirurškem sanatoriju v Ljubljani in v Kirurškem centru Zdrav splet v Mariboru).

Gljivično obolenje ni spolna bolezen,lahko imaš težave z gljivicami tudi,če nimaš spolnih odnosov.Se pa gljivice prenašajo in se morata potem zdraviti oba.Če jih imaš,potem se pač pozdraviš s kremami,svečkami.To ne vpliva na plodnost.

No, pa se je našla ena taprava. Pa menda ja nisi bolehala za vsemi temi boleznimi, da vse tko dobro veš?!

Je treba bolehati za vsem tem,da to vem? 🙂
Mogoče pa delam tam 🙂

New Report

Close