Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek nov zupan

nov zupan

Kako komentirate zupanske volitve v Ljubljani, me prav zanimajo vasi komentarji.

Lep pozdrav in prijetno noc!

Odlično!

O zmagovalcu tako ali tako ni bilo dvoma, zdaj pa smo prihranili še kup denarja, ki bi sicer šel za 2. krog volitev.

No, pa je ljubljana dobila svojega Berlusconija.

Jap. Zdaj imamo glede na veliko večino tudi v mestnem svetu… Janković city in ne Ljubljane….

Itak se nam cela Srbija reži, tak da…..

pa to sloh ni važno sam ,da ima modre oči)))))))))))),tko misli večina,kot kaže so bile ženske v večini).

Ljubljana je prihranila cel kup denarja, ker ima župana že po prvem
krogu. Po vsem kokodakanju vladajoče koalicije se mi zdi fino, da jih
je tako pohodil in jim zaprl goflje.

Uživaj v Lj, dokler je še vsaj na papirju slovenska.

Mimogrede, SLovenija se ne začne in konča z Ljubljano. V slovenskem merilu je daleč najuspešnejša pri županih SLS, pri mestnih svetnikih pa vodi SDS. Kdo bi si mislil, a ne ?

S tem se pa močno strinjam, to je bila prvo uspešna poteza Jankoviča.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Samo Mladina je napovedala prav, in sicer da bo Jankovič izvoljen v 1. krogu. Vsi ostali so objavljali neke izmišljene predvolilne ankete, kjer je Arhar takorekoč vodil pred Jankovičem. Toliko o verodostojnosti anket, ki jih objavljajo na Grandovi Slo 1, Delu in ostalih prodanih dušah.

je kar je.vi ste mu dali mandat na volitvah ne jaz. upam da bo čez štiri leta lahko pokazal pozitivne rezultate svoje nove službe.pa veliko sreče in polno denarnico nam ki bomo morali plačati zgrešeno investicijo g. župana.

Najdi mi anketo, kjer je Arhar vodil pred Jankovićem. Kar sem jih sam videl, je imel povsod Janković debelo prednost.

ma kaj ma veze sej mama mu je slovenka! sam poglejte kok je naredu iz merkatorja in se cesa….ce ga ljudje neb mel radi verjemte da ne bi zmagu pa če neb dobr delu!
pa tok da veste najbolši župani so gospodarstveniki, kar pa on sigurno je taok da…zelim mu dobro opravljanje svojega dela in verjamem da mu bo uspelo marsikaj kar si je zadal..lp

To, da so najboljši župani gospodarstveniki ni glih neko pravilo, je pa res, da se običajno dobro izkažejo (mimogrede, tudi Arhar je gospodarstvenik … direktorski material, tako kot janković, samo na finančnem področju namesto trgovskem). Po drugi strani pa tudi gospodarstveniki niso imuni na pokvarjenost. Poglejte samo npr. Berlusconija.

Zmagovanje za oblast nima veze s tem, ali Te imajo kjudje radi ali ne., temveč s skrbno politično propagando in z nerealnimi objubami, na katere ljudje vse preradi nasedajo. Tudi Hitler je zmagal in se držal na oblasti, čeprav ga ljudje niso imeli radi.

ma ne smemo sodit po drugih ne, Berlusconi je pač Berlusconi, razred zase…glede pokvarjenosti se je pa izkazal tut zdej v predvolilnem boju k so si skos metal kolena pod noge eni in drugi, brez komentarja…so mislil da jim bo ratal sam ljudje ze vejo kako in kaj..
jankovic ma pac neko pozitivno energijo ki jo izžareva in deluje sopsoben marsičesa…tako da vse se bo pa se izkazalo…samo mislim da nas ne bo razocaral, zna drzat besedo in ve kaj dela…po pravici recimo simciceva ni nardila nic za lj, edin da gradijo stanovanja- to jih pa tko al tko morjo…drugace je bla pa ljubljana tok neurejena da skoda besed…

Avtor: Primož
Datum: 23-10-06 10:34

S tem se pa močno strinjam, to je bila prvo uspešna poteza Jankoviča.

primož

*********************
Srečnga pa zdravga!!!

– – – – – –

Sicer upoštevam in priznavam izkazano voljo volilcev, toda vseh zaslug pa vseeno ni potrebno pripisati Ljubljenemu vodji. Zasluge vsaj za to ne gredo Jankoviću, ampak njegovim volilcem.

Bi pa k zgornjemu dodala samo to; To je očiten dokaz kakšni hudi politični, pravni, ekonomski in podjetniški analfabeti so Slovenci. To je pač posledica šolstva, ki štepa funkcionalno nepismene državljane.

Ni res. Prav vse ankete so nakazovale prednost Jankovića.

Ali pa zgolj naivni kot zTRpN ženska nasedejo t.i. “cheese” nasmešku in besedam, ki jih želijo slišati.

Samo tole, ko že Relika omenja Hitlerja. Me glede na nekatere nacionalistične izjave tistih, ki pišejo na tale forum sploh ne čudi, da je našel dovolj privržencev- pri njih so bili Židi, pri nas pa južnjaki. Malo razmislite o svojih izjavah (Ljubljana ne bo več slovenska itd. ) Kolikor vem, je Hitler trdil, da bo Nemčija kmalu židovska in podobno.

New Report

Close