Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek nova odkritja lumparij

nova odkritja lumparij

http://zaljubljano.125mb.com/

“VSI SLOVENCI, KI PODPIRAJO JANKOVIĆA SO VZROK NEENOTNOSTI IN S TEM ZANIKAJO, DA SO SLOVENCI!”

Moderator tega foruma bi moral gornji post glede na VELIKO ŽALITEV VSEH NAS SLOVENCEV, “KI PODPIRAMO KANDIDATA JANKOVIČA” TAKOJ BRISATI.

Zakaj tega ni storil, ve sam. Je pa skrajno podlo, da se brišejo sporočila, ki njemu niso všeč in ne vsebujejo nič žaljivega, sporočila, ki bi jih moral brisati po ZAKONSKI dolžnosti pa ostajajo. Seveda se ve, je (Primož) navijač druge struje, kar je vseskozi kazal tudi na tem forumu.

Sporočilo grobo žali nas zavedne Slovence in bomo omenjeno sporočilo predstavili pristojnim institucijam in zahtevali ugotovitev ali gre v tem primeru za kršitev moderatorja ali ne.

Prepričan sem, da ljudje vedo, da se zločin ne splača.

Prepričan sem, da ljudje vedo, da se lopovstvo ne splača.

OBSTAJATA DVA KLJUČA ZA DOLOČITEV, KDO SMO:

KAKO VIDIMO SAMI SEBE IN S KOM SE DRUŽIMO.

Naša opredelitev bo v nedeljo na preizkušnji. Res so volitve tajne, vendar svoj obraz boste zjutraj videli v ogledalu. Ali se boste lahko pogledali brez, da povesite glavo ali pogled?

Ljubljani želim dobrega župana!

In potem………..vse tiho je bilo. Jupajdi, jupajda, jupajdijajajajajajajaja

Tudi če bi ga brisal, bridke resnice ne bi mogel zatreti.

Ej. bodoči pravniki, vaši kolegi bodo verjetno imeli še dosti dela z županom Jankovičem. Mislim, da bomo še veliko brali o njem, za nazaj in od 22. dalje sprotno o njegovih “podvigih”.
Ljubljana je dobila župana, ki izstopa. Pripisujejo mu velike lumparije, brez 4 varnostikov ne upa nikamor. Ne bo držalo “in potem vse tiho je bilo”.

New Report

Close