Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Nova politika? Hehe…

Nova politika? Hehe…

http://www.youtube.com/watch?v=_yocf_Hfcj0&feature=related

“Jes sem te nastavu”

Ja in?

A mi znaš ti zdaj povedati eno samo firmo, kjer ima večina, država, kjer v zadnjih štirih letih trenutno vladajoča koalicija ni na vodilna mesta (predsedniki in člani uprav, direktorji, predsedniki in člani nadzornih svetov…) nastavila svojih ljudi? Morda je to Paloma? MOrda Mura? Morda DARS, Slovenske železnice, aja, seveda, pa Mercator?

Ah, ne, naši pa niso takšni, naši so nastavljali le strokovne kadre, samo kaj, če so vsi iz nasprotne opcije nesposobneži…

Ja in?

A mi znaš ti zdaj povedati eno samo firmo, kjer ima večino država, kjer v zadnjih štirih letih trenutno vladajoča koalicija ni na vodilna mesta (predsedniki in člani uprav, direktorji, predsedniki in člani nadzornih svetov…) nastavila svojih ljudi? Morda je to Paloma? MOrda Mura? Morda DARS, Slovenske železnice, aja, seveda, pa Mercator?

Ah, ne, naši pa niso takšni, naši so nastavljali le strokovne kadre, samo kaj, če so vsi iz nasprotne opcije nesposobneži…

in nič drugega

Kdo ga je pa odstavil, in nastavil Debeljaka?

kaj pa zdaj, bananarama, si se ugriznil v rep, ali pa si končno prišel do spoznanja, da so “tvoji” ravno tako, če ne še bolj pokvarjeni od toliko popljuvanih DSjevcev, LDSovcev,… Pravzaprav so pokravjetni še bolj, saj govori(či)jo eno, delajo pa drugo.

New Report

Close