Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nova v mestu

nova v mestu

Ne odhajaj še,prav fina popestritev si tu.

Ok lepo vse postori.

mi v družbi ni potrebno skrbeti, ker me že videz dela opazno, tko da se ne trudim vzbujati pozornost

Prava ženska si.Bravo.

če ste vsi tu na forumu v slubi al na počitnicah, da imate čas bit na forumu. Sploh nism vedla, da zna biti tko zabavno. Glede na to da raza eksperimentiram, me čudi da se že prej nisem prijavila.

Si temnolaska,blond ali…?Privlačna zelo,kajne?

Ti si tudi pravi ….tko da mislim, da sm sena praavi forum vpisala.

No jaz sem v službi.Iz katerega konca prihajaš?Lj?

čeprav zame stereotip o neumnih blondinkah ne velja, ne da bi se hvalila, sam imam kr neki šol in izkušenj za sabo, tko da sm ena tistih pametnih blondink.Ha, ha

jaz sm z Dolenjske

Hvala,res sem počaščen:-)mislim,da si tudi ti prava in vse se da s tabo pogovoriti.se motim?Kar všeč si mi pogovorno.

Bravo obetavna ženska,ki ve kaj hoče.

Ma normalno, nimam zadržkov, vsaj kar se pogovornih tiče, sem zelo odprta oseba, ki se ima rada lepo in sem v družbi vedno prava zabavljačica (pa ne mislim tista na štangi v tangicah)!;)

Novo Mesto mogoče?Jaz sem pa iz Medvod.

Kaj pa ti, kakšen moški si pa ti?

Super,pa rada nosiš tangice?ker si tajnica moraš biti najbrž privlačno oblečena?:-)

Ne, ni Novo mesto, okolica Krškega.

Opa, nisem tajnica, ampak vodja računovodstva (financerka), tangice so dodatek k vsaki lepi ženski ki da kaj nase

Blondinec več ti poverm na mail.

a si siguren da ti ga bom kr tkle hitro zaupala

Sej če si vask dan tle gor, potem te bom imela še priložnost spoznat in videt če si vreden mojega maila. Jaz sem bolj šefovske narave in rada komandiram, tko da jaz odločam kako pa kaj. Vsaj zaenkrat

samozavestna ženska,lepo.No jaz sem direkten v dejanjih,pogovorno in tudi tako.Kar rečem tudi storim.Rad se zabavam,kar pa včasih kdo narobe razume.mogoče grem kdaj čez mejo,ampak nikomur ne želim slabo.

Direktno vprašam.

No, potem sva pa že dva, ki sva direktna. Kam so se pa vsi ostali poskrili

No, potem pa kr vprašaj kar ti leži na duši

New Report

Close