Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Novi trendi

Novi trendi

La Luna je pisala o novem trendu v moškem mednožju. Mene pa bolj skrbi nek drug trend, če se temu sploh lahko tako reče. Na monu opažam, da je vedno več nezadovoljenih žensk. Včasih so moški tarnali, da ženske uporabljajo izgovore kot: sem utrujena, me boli glava, imam menstruacijo,… sedaj pa raznorazne izgovore uporabljajo moški. Kam gre ta svet?!!! Razumem da je človek kdaj utrujen, ampak skoraj vsak dan?! Pomislijo moški kdaj, da ženska kateri jamrajo, da so utrujeni, tudi hodi v službo, včasih celo bolj odgovorno kot oni sami, da ko pride domov, skrbi za hišo, vrt, otroka, psa,….pa glej ga hudiča! Baba zmešana bi zvečer še sexala! Kaj je vzrok temu? Pred časom so se mi malo odprle oči, da imajo hudičevo veliko pri vsem tem njihove drage mamice, ki jih ujčkajo, crkljajo, hkrati pa jim v glavo vbijajo, da je greh to, to in to in da ne sme tega in onega,…. Ah ubogi moški! Še dobro, da imamo tukaj na forumu moške, ki nas vsaj virtualno zadovoljijo.

Majika draga, od nobenega moškega predstavnika na tem forumu nisem zasledil, da bi napisal “da ga boli glava, da je utrujen…). Sicer niti približno ne berem vseh postov ki jih napišejo moški osebki… Sem spregledal kaj? Boli glava ondija, razota, ministra…..? :-))))

Srči, še enkrat preberi zadnji stavek. Vi tukaj, dragi moj, nas več kot le zadovoljite.:)))

Nisem mislil na virtualo, dragica!

…na miru pustil….matersto hudičev…kera glava me boli?..grrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso

no no….

jutro majči….a imaš ti sina, slučajno?

leta letijo - iščem stevardeso

Potem pa rajši govori samo zase. Sicer pa, dokler te ne sprobam, ne morem vedeti ne.:) MMMM, Bi?

Imam ja. Pa ga razvajam in crkljam, ko je to potrebno, ampak ga tudi pustim, da je samostojen. Večkrat slišim, da bi ga lahko bolj crkljala. Si pa ne delam utvar, da ne delam napak pri vzgoji. Sigurno jih, tako kot vsi. V nekaj pa sem prepričana. Nikoli mu ne bom rekla, da je nekaj greh. Želim da je sproščen v spolnosti in uživa v tem.

Majčka, nisem peder!!!!! Fuj! Bi pa gledal ŽŽ ali ŽŽŽ, še raje pa se pridružil:-))))

Ne vem, na menstruacijo se menda ne izgovarjaš:-)))))))

Ti pa si smotko. mmmmmmmmmm Bi? To je bilo vprašanje. 🙂

aha :-)))))))

:)) Ne slediš več ne? Preveč je tole zate opažam.:)

Težko verjamem da je naenkrat takšno stanje. Po mojem je stanje že na samem začetku veze takšno da se bolj manj sexa, pa je z časom pote mše manj. In če je kdo nor na sex bi mu moralo na začetku “kapnit” da na dolgi rok to ne bo dobro.

Ampak maja bo že boljše, morda pa se le spreobrne

Saj ne govorim le zase. berem poste nepotešenih žensk, ki jih je vedno več. Pa niso vse na sex v mestu. Marsikatera pa si o tem niti ne upa govoriti.
Jaz se ne sekiram več. Vem kako je, moj tudi, sama grem vedno v akcijo, pa sem bila kar nekajkrat že zavrnjena, pa če ni pripravljen nič narediti okrog tega, si bom cukerček pač privoščila drugje.:)

tudi jaz govorim na splošno.

imam nekaj kolegic z enakim problemom.in ko se pomenimo ugotovimo da že na začetku niso veliko sexali.

Ja tu mač glede na vse skup:-))))))

Olala,sem med njimi?

Definitivno ne boš več dolgo zdržala brez.

bolj se mi dozdeva, da so na forumu v večini ženske, ki so zapostavljene an tak in drugačen način od svojih moških. Ženske rade klepetajo, lažje se izpovejo, moški pa raje hodijo zvečer na pivo in razpravljajo o formuli kot o svojih problemih.

Ti pa lahko povem, da je zame seks v večernih urah zadnje na kar bi pomislil, sploh med tednom. Tako, da bolj “pada” med kuhanjem kosila, zjutraj, na sprehodu, med kopanjem (v morju) in celo na obiskih 🙂 Držim se principa, ki mi ga je svetoval kolega: “daj jo dol takrat, ko se ti dvigne in ne čakaj na maj” 😉

Kje hodijo takšni…

:))) jaz bi tudi, samo preden se mojemu dvigne je že december.

:-), sicer pa čas hitro teče 😉

sem prav namerno malo pobrskala po odgovorih in nisem zasledila tega, kar navajaš….verjetno si napisala napačno in mislila, da se to dogala v real življenju…če sem odkrita tudi tam nisem zasledila, da bi se ženske kaj preveč pritoževale,.,….izjeme so pa vedno…bile in bodo….

New Report

Close