Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek novoletna darila – otroci

novoletna darila – otroci

naš 6 letnik še vedno verjame v miklavža pa božička in ta mistična bitja :)) pa mene zdej neki zanima … vsako leto simbolično obdarujemo sorodnike .. otroci pa dobijo igrače.

večino od daril ali naredim sama .. ali pa vsaj zavijem sama … in ker so to tako zanimive zadeve bi rada da moj miško sodeluje zraven … kar ni problem … problem je v tem … da ko pride tisti čas obdarovanja … darila damo pod smrekco in potem pač vsak vzame kar mu je bilo namenjeno … ampak mali bo pač vedel da smo darila delali/zavijali doma … kje je potem vloga božička??

skratka … kako vi rešujete te zadeve??

B.

zavijam ponoči, gremo v jedilnico, eden se opraviči, da gre na stranišče in nastavi darila ter – pozvoni z zvončkom (navada, ki so jo imeli v moževi družini že bojda 100 let nazaj :)))
T.

aja, pa še to – tako zavijam le tista ta glavna darila. Sva pa letos z malim naredila vsem enaka darilca in jih bova tudi zavila (kazalke za knjige) in sva se zmenila, da božiček nosi darila, ker pa je božič en tak praznik, ko se spomnimo na vse, ki jih imamo radi, si tudi med sabo kaj podarimo 🙂
T.

Kaj pa zgodbica o tem,da je božiček preveč zaposlen in rabi pomočnike?In je pač prosil vaju,da mu pomagata.

Meni otroci pomagajo zavijati za druge, ker smo “pomočniki”.

uh hvala … bomo bili božičkovi pomočniki … upam da mali nebo pogruntal :)))

B.

New Report

Close