Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek NUDENJE spremstva/spolnih uslug

NUDENJE spremstva/spolnih uslug

Pozdravljeni,

Imam vprašanje. Preden se jeseni začne faks bi res, res rad izkusil spolnost. Sem zelo, zelo pohoten in želja je, in kjub prepričevanju prijateljev in znancev, da bo že prišla kakšna (na to zaradi dosedanjih izkušenj gledam cinično in nevem ali si mislijo, da nekdo kar potrka na vrata/sem se trudil in se prepustil toku življenja- nič)… si tega želim.

Poskušal sem z iskanjem punce, na zabavah, popivanjih, prek znancev…in skozi omrežja, a ni bilo uspeha. Z dvema z omrežij sem se potem dobil,a nisem prišel nikamor. Ker sem bolj realist kot optimist ne pričakujem čudeža (kljub temu, da še imam malo upanja) za to poletje in iskreno nevem zakaj bi moral to potrebo in željo tako zatirati še naprej.

Zanima me

Kje v sloveniji lahko najdem dekleta,ki nudijo spremstvo(se mi zdi lepši izraz kot prostitutke)? Zavedam se sicer, da je to sicer le navidezna usluga-fantazija na nek način, a želja ostaja.

Tisti, ki ste hodili, hodite, poznate etc… Kje lahko najdem kakšno,ki nudi te usluge…. če kdo ve kam me usmeriti, nasvet(kako naj izberem, kaj, za koliko časa) itd…. Hvala

Poguglaj sloescort in odprl se ti bo nov svet

070 870 772 natasa

Oglasil se bo njen agent. Vprasaj za nataso. Lp

Maymun in a to je lep svet?

Objava čaka odobritev

New Report

Close