Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nujno – ploščice

nujno – ploščice

Zivjo. Najprej moram povedati, da sva z mojim neznansko razocarana dan trgovino z kopalnisko opremo Kaplja v Radovljici. Naju nategujejo ze 14 dni. Sva narocila vecino stvari za kopalnico kar tam, ker so se nama zdeli prijazni, zastonj prevoz, imeli so se 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na gotovino, rekli so da imajo vse na zalogi. Se pred nama je prodajalka preverila zalogo za ploscice, za kad, za kopalniski blok in vse je rekla, da je na zalogi in da lahko pricakujeva cez 1 teden vse. Do danes se nimava nic. Nestetokrat so ze obljubili, da bodo poklicali, ne klicejo nikoli. Ko jih midva kliceva nic ne vejo. Danes si je upala prodajalka priznati, da za blok sploh se ni klicala, da ploscice ne samo, da niso na zalogi v njihovem skladiscu kot je bilo receno, niso sploh na zalogi v Gorenju! in da bova cakala se 1 mesec na ploscice, midva pa imava delavce ze narocene. WC sva sama odpeljala iz trgovine, so nama dali narobni WC in narobno tipko. Masazno kad so narobno narocili (!?!?), in to sva zvedela sele danes, tako da bi novo cakala spet par tednov! Kopalniski blok se caka 5 tednov. Mislim krizno….
Mudi se nama pa najbolj pa cisto vse gre narobe, roke prestavljajo kar dnevno, tako da nimava se cisto nic, razen wcja, ki sva ga kar sama odpeljala.
Razmisljava o tem, da bi jih prijavila trznemu inspektorju.

Nama pa se sedaj zelo mudi s kopalnico, ce ne bova se delavce morala preplacati totalno.

Zato vas prosim in sprasujem, ali katera pozna kaksno trgovino s ploščicami, ki ima ploščice na zalogi – nama so vsec predvsem oranzni odtenki. Ali Gorenjska, ali Ljubljana, ni vazno.
Najbz bova narocilo ploscic skenslala, saj nimava casa en mesec cakati na bordure in ploscice.

ce je katera delala kopalnico naj prosim svetuje

Trenutno polagava ploščice v hiši, noričila sva jih v trgovini DOLNOV v Kranju, ker imajo precejšnjo izbiro, veliko ploščic pa tudi na zalogi (ob trgovini imajo veliko skladišče).

Ravno v soboto smo bili v trgovini METIS v Ajdovščini, oz. med Ajdovščino in Cesto. Imajo fuuul ploščic, lepih, veliko na zalogi, če pa jih ni na zalogi, jih dobavijo iz Italije v treh(!!!) dneh. Če jih seveda imajo v tovarni.
Mi smo ful zadovoljni, pa še prijazni so 100 na uro. Nikjer v Lj nisem videla toliko izbire. Če vam ni predaleč…
Prepišem še telefonsko 05 368 04 33.

Razumem,da sta jezna in razočarana tudi jaz bi bila.Mi smo ravno tako nabavljali v tej trgovini,pa moram reči,da smo bili zelo zadovoljni.Prijaznost,popust,zastonj prevoz itd.Tudi oni imajo na zalogi veliko ploščic (vsaj takrat so jih imeli) mislim pa da takrat Gorenja niso prodajali.Tudi kasneje,ko se nama je (po nesreči)zlomilo eno krilo tuš kabine so nam zrihtali novega (brezplačno,pa ni bila njihova krivda).Kjerkoli smo vprašali bi morali drugače kupiti celo novo tuš kabino.Jaz nimam pripomb,je pa res da se vsakemu izmed nas kdaj zalomi.Na tvojem mestu bi šla tja,se brez hude krvi pogovorila in grem stavit,da bo vse v redu.Tudi sama delam kot prodajalka,za stranke bi naredila vse,pa to včasih ni v moji moči,ker smo tudi trgovine odvisne od uvoznikov ter poslovnih partnerjev.Je pa tako,da prav povsod kdaj “zatupimo”.Mislim,da poznam to trgovino dovolj,da vama bodo odgovorno rešili vse,kar so zamučkali.Upam,da bo to čimprej:Poročaj!!!

Saj nisem nikomur rekla, da naj ne hodi tja. ce imate dobre izkusnje, hvalabogu. Midva sva imela zelo slabe izkusnje in tja zagotovo ne bova vec sla. Poleg tega, da sva sedaj morala narociti cisto druge ploscice, ki jih bova dobila v roku, saj jih delavci rabijo. … kljub temu, da so nama tiste, ki sva jih prvotno narocila precej precej bolj vsec, samo si ne moreva privosciti en mesec cakati jih…….ceprav so nama prej rekli, da imajo Gorenjeve ploscice na zalogi v kolicini, ki jih rabiva v svojem skladiscu. Pol se pa spomnijo 2 tedna kasneje, da ne le da so se nama zlagali, da jih imajo… ampak da tudi ce jih narocijo sedaj( zakaj se to po 14 dnevih spominijo, da bi jih lahko narocili?! ce bi jih takrat bi jih ze imela skoraj…) in da jih dobiva cez en mesec?!… + tega, da so nama narocili napacno kad, itd. ne vem kako bi bila lahko zadovoljna, res ne, sedaj bova imela drugacne ploscice, cisto drugo kad, itd.
danes naj bi pripeljali kad in ploscice, pa se grem stavit, da jih spet ne bo, saj so obljubili, da ob 9h zjutraj poklicejo, pa seveda niso…

jaz cisto razumem, da ce si odvisen od uvoznika itd, da se zavlece, samo ce so nama pa rekli, da je vse na zalogi in da dobiva ta pa ta dan potem pa se danes nimava nic, pa se da posljejo narobno narocilo za kad?! da so iz italije narobno uvozili, najina pa bi prisla lahko sele cez nekaj tednov?
kakorkoli vzames, res ne moreva biti zadovoljna s tako trgovino, pa ce bi vsaj klicali in se opravicili, ali pa saj poklicali takrat ko recejo, da bojo

sedaj jih bom morala spet jaz poklicati, ali danes pride roba ali ne, ali bom mogla spet skenslati delavce…

Ja no saj te razumem.Nihče ne bil srečen in zadovoljen.Sploh če te preganjajo delavci in roki.Tako je to.Upam,da boste zadeve ugodno rešili,jaz vem le to,da je čisto povsod enako.Naj ti še povem,da smo hoteli vse nabavit v Tapro Grosist Lesce,pa smo se potem odločili za Kapljo ker nas so pa v Lescah nabrisali z eno podobno zgodbo…Ampak to je že druga tema..Poročaj kako ste izpeljali!

New Report

Close