Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nujno potrebujem kredit ali posojilo

nujno potrebujem kredit ali posojilo

Pozdravljeni. Vidim da posojate denar pa me zanima ce ga se vedno? Lp

Pozdravljeni rabim posojilo nujno 3000 evrov za 4 mesece

Pošljite svoj mail lp
[/quote]

Katera banka?

Če se potrebujete posojilo, me poklicite jutri po 9.00 uri. hvala lp 070576433

Pozdravljeni,

prosim za kaksen kontakt korektnega privat posojilodajalca. (ZS oz. [email protected]). Hvala.

Lp

Predlagam banko.

To je res najboljsi nasvet, vendar je to po novem zakonu malo tezje izvedljivo.

Pozdravljeni moj kontakt 031055694.lp

Ce kdo potrebuje vecje posojilo po dogovoru..moj kontakt 031055694

Katera banka je tole?

Lahko prosim za kontakt, ta stevilka ni dosegljiva. ([email protected])

Lahko prosim za kontakt, ta stevilka ni dosegljiva ([email protected])

Lahko prosim za kontakt, ta stevilka ni dosegljiva ([email protected])
[/quote]

Le pomisli zakaj ni dosegljiva. Svetujem, da se obrnete na banko. Polne so denarja ter verjamem, da boste našli rešitev.

Zdravo. Ce se potrebujes posojilo me lahko poklicete 070440419 hvala lp

Imate veliko dolga pri nebančnih institucijah in ga potrebujete, da se ga znebite? Kjer potrebujete sredstva za financiranje različnih dejavnosti ali projektov! Pošljite svojo zahtevo zdaj. Posojilo je odobreno v manj kot 24 urah, brez dolgega administrativnega postopka, nato pa se ga nakaže na vaš bančni račun.
E-mail: [email protected]

Dej nehi marija in podobni nategovat folk, z vašimi mutkami, folk bodite pametni in stran od teh, ki vam ponujajo denar prek portalov, gre za kriminalce-oderuhe, ki vam potem navržejo oderuške obresti, namesto 1000€, boste v parih mesecih vrnili nekaj tisoč evrov, pa ja niste vsi tako nepismeni, pojdite do banke in si povečajte limit, oziroma, če greste na banko se na štiri oči da marsikaj zmeniti in če se ne na eni banki, se pa da na drugi, recimo moj prijatelj ni dobil potrošniškega kredita na NKBM v Kopru, so mu ga pa na NKBM v Sežani odobrili, tako, da marsikaj se da zmeniti, še enkrat STRAN OD TEH, KI PONUJAJO PO PORTALIH POSOJILA, LP in srečno

Ali je ta ponudba se aktualna?

Hvala, lp

Ali je ta ponudba se aktualna?

Hvala, lp
[/quote]

Ne.

Potrebujete hitro posojilo za nakup hiše, avtomobila ali za financiranje različnih projektov ali dejavnosti!. Pošljite nam e-pošto. Zahteva se hitro obdela in nato odobri v manj kot 24 urah.

Elektronski naslov: [email protected]

Potrebujete hitro posojilo za nakup hiše, avtomobila ali za financiranje različnih projektov ali dejavnosti!. Pošljite nam e-pošto. Zahteva se hitro obdela in nato odobri v manj kot 24 urah.

Potrebujete nujno posojilo? Nujno posojilo je zdaj na voljo, kontaktirajte za več informacij, posojilojemalec dobi posojilo v 10 bančnih urah na dan, zato kontaktirajte, če potrebujete nujno posojilo, nas kontaktirajte preko e-pošte: email: ( [email protected] )

Potrebujete nujno posojilo? Nujno posojilo je zdaj na voljo, kontaktirajte za več informacij, posojilojemalec dobi posojilo v 10 bančnih urah na dan, zato kontaktirajte, če potrebujete nujno posojilo, nas kontaktirajte preko e-pošte: email: ( [email protected] )

Potrebujete hitro financiranje za nakup hiše, avtomobila ali financiranje za različne dejavnosti ali projekte!. Pošljite nam e-pošto. Zahteva je hitro obdelana in denar se nakaže na vaš bančni račun po 24 urah.

Potrebujete hitro financiranje za nakup hiše, avtomobila ali financiranje za različne dejavnosti ali projekte!. Pošljite nam e-pošto. Zahteva je hitro obdelana in denar se nakaže na vaš bančni račun po 24 urah.

New Report

Close