Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek NUJNO! SESALEC PRO_AQUA

NUJNO! SESALEC PRO_AQUA

moja mami je kupila sesalec za 2000 evrov.
prodajalec je prišel na dom in se ji prilizoval in jo
nagovarjal, da s tem ko v njega naliješ vodo ne rabiš vrečk
in s tem zaslužiš

sedaj sesalec stoji v kotu
ona pa obžaluje nakup.

ko je to povedala možu ji kar ni mogel vrjet!!!
plačuje zdaj 3 leta na obroke ta sesalec
plačo pa ima 450 evrov, dela 4 ure na dan, je perica

povejte svoje mnenje
in če imate izkušnje z tem sesalcom
grozno se počutim saj smo postali bolj revni.
sesalec naj bi sesal prah pa ga posesa zelo malo

kaj mislite, ali bi ga vi kupili,…
izkušnje…

bi me mogu en fajn usekat po glavi, da bi dala za sesalec 2 jurja…ni šans

sem ga kupila za 50 €, pa je za mokro, suho, brez vrečk itd. 🙂 in pravtako imam čisto hiško 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Naj pove Barca bo bolj vedela, če obiska ni naročila, je prodajalec sam prišel. Ima možnost, da zahteva denar nazaj, zdaj pa ne vem v 14 ali 30ih dneh?

veššš……
kupila ga je pred 2 leti
v naši familiji smo vsi obupani:(

Ne poznam sesalca…
Rečem lahko le, da bodi mami v oporo. Ne mislim, da ji ploskaj, ker je naredila neumnost ampak ji lepo povej, da so prodajalci tako “prefrigani” in da bi se lahko to vsakemu zgodilo ter da naj se iz tega nekaj nauči.

Meni gre že prav na živce, ker hodijo po hišah (starejše vasi) in točno vedo kdaj so penzije. Mojo staro mamo so uspeli večkrat prepričati v nakup in potem je jokala. V zadnjo je prodajalka šla na kolena in jo rotila, da naj prosim kupi neko stvar, ker če ne bo kupila bo njen otrok doma lačen…
Na začetku tudi sama nisem mogla verjeti, da lahko nekdo pri zdravi pameti da toliko denarja za totalno neumnost, vendar hišni prodajalci uporabljajo res vedno bolj umazane igre.

Pa z vsem spoštovanjem do prodajalcev…ne mečem vseh v isti koš.

Ajoj…. Poslikaj sesalec in ga daj na bolho, morda se ti posreči in nategneš nekoga drugega. 😀

Kaj moreš,denar se v današnjem času še kako rabi.
svetujem da v google napišeš pro-aqua in poglej slike.
mami je sicer zelo žal a to ne kaže pred vsemi.
postala je zelo živčna in nataknjena na vsakogar ki ji soli pamet.

prosim svetujte kako naj jo spravim nazaj da bo spet zadovoljna kot je bila nekoč
kaj na ji naredim

probaj ga prodati in vsaj nekaj zaslužiti…mogoče jo s tem spet spraviš v dobro voljo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

mamo prepričaj, naj ne odpira vrat vsakemu! zadnjič so po hišah prodajali neko posodo neko bolgari ali kaj in prav na silo hoteli v bajto!

dve leti je že od tega
dve leti še niste pozabil na ta sesalc, vsakič jo drug spomni
kakšno brezvezniost je naredila.

kako naj pol pozabi ona sama, če ji mož težač za vsak kurc in potem jo hitr spomni še, da ji sesalc leži v kotu …ajde povej mi…

še neki
mogoče bi sesalc bolj posesal, če ne bi v kotu ždel…kaj misliš

začni ga uporabljat, pa ni vrag, da je tok slab….mogoče je mama kaj posesala, kak štumf, pa sploh ne ve
in zdej ne vleče dobr…
mal preveri….začni sesat, pa fejst ga hval, kok dobr sesa….
fotru pa reč naj že pozab…

Pozdravljeni,  moj namen ni komentirati (ne)ustrezen nakup sesalca, ampak le iz prve roke navesti dejstva. Sesalec imamo pri hiši že cca 13 let. Za nakup smo se odločili po temeljitem premisleku saj zadeva resnično ni bila poceni – za povprečno gospodinjstvo PREDRAG!  To pa je dejansko edina slaba lastnost tega sesalnika! Kot prvo, oseba, ki nam je sesalec predstavila ni bila vsiljiva saj je bil to naš znanec in nam je delovanje in uporabo prijazno praktično prikazal. Ker smo si en res dober sesalec želeli smo se na koncu odločili za njegov nakup.  In ga niti malo ne obžalujemo. Uporabljamo ga enkrat tedensko za splošno čiščenje,  ter za sesanje tepihihov. Odlično se obnese pri sesanji “jogijev” saj šele po umazani vodi vidiš vsi umazanijo.  Skratka po uporabi dejansko čutiš kako je zrak čist,  saj v posodo z vodo dodamo malce eteričnega olja (sivka, limon,ipd.) in prostor lepo diši.  Na koncu posodo z umazano vodo zlijes v odtok in posodo splahnes.  Vse skupaj ti vzame največ dve minuti.  Skratka nobenih dragih filtrov. Ko enkrat sesalec kupiš   drugih stroškov z njim več nimaš.  To je to… opis zadovoljnega uporabnika.  Če sem s tem komu pomagal super.  Lep pozdrav.  Simon

Luna

Tudi jaz sem z njim zadovoljna – cena je res visoka, morda je tudi malo težak, da se pa razstaviti pri prenosu. Vse zgoraj napisano drži. Odličen tudi za astmatike in aromaterapijo oz. za samo vlaženje zraka v prostoru.

Se strinjam da dobro sesa. Še posebej sedežne, jogije ipd. Jezi me edino da mi je danes crknil po cca 4 letih in pol. Uporaba je bila sicer 4x tedensko smpak vseeno se mi zdi kmalu. Pred leti smo imeli hylo  15 let in vmes en manjsi servis.

Sesalec imam zdaj dve leti. Res, da žena noče sesati z njim, ker je malo bolj okoren za uporabo in moram to zdaj vedno jaz enkrat na 14 dni. Ampak kljub res visoki ceni, edini minus pri sesalcu, sesalca ne bi menjal za nobenega drugega. Šele po umazani vodi vidiš, kakšno je dejansko stanje. Ta sesalec nobene umazanije ne vrne v zrak. Vse kar posesa ostane v vodi. Idealen je za globinsko čiščenje tepihov in jogijev. Mokrega čiščenja sploh še nisem probal. Enostavno ni bilo potrebe. Za vmes pa uporabljamo za mačke nahitro pobrat mali ročni električni sesalnik.

Vsi ki ne veste, Pro Aqua sesalec se v Nemčiji, avstriji, italiji, mažarskem itd. prodaja po 900€ + dodatki. Če ne vrjamete provajte preko vpn povezave (tako da je vaš računalniški IP nemški ali avstriski) in naenkrat se bo pojavila spletna trgovina od pro-aqua.com ki je blokirana če imaš slovenski IP naslov. Tako da veste tisti ki ste ga kupili po 2500+€ so vas popolnoma nabrisali in preplačali.

LP, Marija

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7966, 21.01.2022 ob 23:13

Luna

Tudi jaz sem z njim zadovoljna – cena je res visoka, morda je tudi malo težak, da se pa razstaviti pri prenosu. Vse zgoraj napisano drži. Odličen tudi za astmatike in aromaterapijo oz. za samo vlaženje zraka v prostoru.

V nemčiji, italiji, avstriji je cena 900€ direktno od njih. V sloveniji pa prodajajao skoraj 3x dražje.

Ker je za nemški trg drugačen

Zakaj bi bil za nemški trg drugačen? Lahko je samo še boljši!

V vsakem primeru je nateg 🙂

Ni imela dobre prezentacije , aparat je pa res top .

 

Zelo dobra zadeva,če znaš uporabljat in ga seveda tudi uporabljaš.

Cist tko mercedes e klasa pride iz firme vn za 20do30k pa se noben ne bun da je nateg! Pol ljudi bi blo na cesti ce neb prodajalci tut zasluzl in tut v nemciji nemores proaque direkt kupt pa tut za ta denar ne tisto ste neko kopijo najdl vrjemte dost sm prebrskal pred nakupom uporabli ga pa bo ce v kot stoji nebo spucal!

Oj, ja v kotu stoji, potem res ne sesa! Ampak ta ” sesalec”, je namenjen za čiščenje zraka. Res je skoraj nesramno drag, ampak v osmih letih nismo imeli doma nobenega prehlada, kaj šele korone. Je pa res, da se uporablja vsaki dan. Sicer sem zadovoljen , ampak ob taki uporabi je dvakrat ” rignil” motor, enkrat še pod triletno garancijo. Pri pre računavanju stane čistilec zraka curka 20,00 na mesec. Uporabite ta “sesalec”, predvsem za čisti zrak v stanovanje, ostalo je le dodana vrednost, ki pa ni majhna!

Smo ga kupli in je top posesa to kar noben drug nena

New Report

Close