Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUJNO! SESALEC PRO_AQUA

NUJNO! SESALEC PRO_AQUA

Vsi ki ga hvalijo so verjetno zaposleni ali kako drugače povezani s to firmo. Sem enkrat šel pogledat ko so ponujali zaposlitev. Popoln nateg. Če res želite tak sesalec kupite hylo za tretjino cene dobite identičen Če ne boljši produkt.

Ne morem verjeti da ta firma še obstaja. Lažnivci, prevaranti, oderuhi. Rest in shit.

Se strinjam,imamo ga 4 leta in zelo zadovoljni.vreden nakupa.

Sesalec je top.zelo zadovoljni,že 4 leta ga imamo.lp

Bom kar pokomentirala tale sesalec. Smo da kupili.Ni vreden tega denarja. Da ne recem o njihovem servisu in rezervnih delih. Katastrofa.

če je neumna je sama kriv in ni čudno da ste revni. LP

Bravo..lepo napisano..

Jaz imam ta sesalec in sem zelo zadovoljna..je pa res,da ne šeta sam po hiši,je treba mu pomagat…😉

Kupila je dobr sesslc… nc bt.

Magari naj ji sam puca zrk pa bo vidla razliko…

Tisti, ki ga kupi, ne bo rekel, da je zanič. Če ne zaradi drugega, da ne smeši samega sebe.

Sesalec je sicer lahko super, ampak za to ceno se tudi pričakuje, da je nadpovprečno dober. Običajen človek pa ve, kako deluje delo zastopnika. Dobi % od vrednosti sklenjenega posla. Ve, da mora prodati dva ali tri sesalce mesečno in ima dobro plačo.

K nam je prišel en tak zavarovalni zastopnik. Res prijazen, dobro je predstavil, ampak ko sem pa hotela eno uslugo od njega (predavanje), je pa pokazal svojo pravo plat (prišel bi le, če bi ga kupili). Veliko ljudi prepriča, da ga kupijo, samo ko potem vprašaš te ljudi, kolikokrat sesajo z njim – mogoče 4 x letno. Eno ali dve preprogi, ki jih imajo v hiši, pa včasih tudi jogi. V glavnem ti sesalci, ki jih prodajajo zastopniki so predragi za to, kar so. V trgovini dobiš primerljiv sesalec za pol cene.

Pozdravljeni,

to ni le sesalec ampak predvsem čistilec zraka. S to napravo se lahko dela aromaterapije, solne sobe, zagotavlja 99,998% čistočo zraka, z njim lahko seveda sesaš, pomivaš, globinsko čistiš razne preproge, jogije…

Mogoče se vam zdi 2000€ veliko za to napravo ampak se res splača. Jaz imam to že 7 let in sem izredno zadovoljen in bi se še 10x odločil za nakup.

Spoštovani, moja žena je kupila ta sesalec preko zastopnice, ki je uporabljala tehnike agresivne prodaje. Cena je bila okoli 2500 EUR. Uporabljala ga je bolj malo, v glavnem je bil v kotu sobe v napoto. Po enem letu se je pred novim letom 2024-2025 pokvaril. Že skoraj tri mesece mi obljublja, da bo poklicala zastopnico, ki ji je sesalec prodala, pa tega ne stori, kot da bi imela neko blokado v sebi. Uporabnike tega foruma vljudno naprošam za informacijo o telefonu ali mailu servisa v Ljubljani. Hvala lepa za kontakt.

Odgovor na objavo uporabnika
Marija755, 13.06.2023 ob 17:35

Vsi ki ne veste, Pro Aqua sesalec se v Nemčiji, avstriji, italiji, mažarskem itd. prodaja po 900€ + dodatki. Če ne vrjamete provajte preko vpn povezave (tako da je vaš računalniški IP nemški ali avstriski) in naenkrat se bo pojavila spletna trgovina od pro-aqua.com ki je blokirana če imaš slovenski IP naslov. Tako da veste tisti ki ste ga kupili po 2500+€ so vas popolnoma nabrisali in preplačali.

LP, Marija

Ni šans, da je taka cena, če na kleineanzeige rabljene prodajajo med 1500 in 2000 eur.

Link?

Sesalec je res super… ce potegnes crto je vreden svojega dnarja. Pa nisem njihov

New Report

Close