Najdi forum

Splash Forum Koronavirus NUJNO ZAPRETI OSNOVNE ŠOLE!

NUJNO ZAPRETI OSNOVNE ŠOLE!

Ja, je bila gripa, to so pokazali tudi testi. Corono otroci prebolijo mimogrede, lažje kot gripo. če bi bila corona bi intenzivne enote že takrat pokale po šivih od starejših bolnikov. Pa niso, ker se starejši kar pridno cepijo za gripo in ni bilo toliko obolelih.

Ker ima sosedov mulc boljše igrice bosta šla tja, ker je boljše igrat v dvoje, predvsem če so izhodi prepovedani. Kot da mi odrasli tega ne bi vedeli! Puberteta pa to, pa pamet!
[/quote]

V naši vasi so vsi asocialni. Kolikokrat jim rečemo starši naj se spokajo ven k sosedom pa na igrišče pa ni šans da katere kam spraviš.

Imam 6 letnika in 2 letnika. Mož dela v zdravstvu, jaz s strankami in ne dobim dopusta. Se javiš za varuško?
[/quote]

Za take primere od države pildek, da ne morete drugače zagotavljat varstva, in država časti prispevke za plačo za tisti čas.

Ja, je bila gripa, to so pokazali tudi testi. Corono otroci prebolijo mimogrede, lažje kot gripo. če bi bila corona bi intenzivne enote že takrat pokale po šivih od starejših bolnikov. Pa niso, ker se starejši kar pridno cepijo za gripo in ni bilo toliko obolelih.
[/quote]

Da ne boš preveč pametn. Vsi v družini smo cepljeni proti gripi. Gripa to ni bila.

Da ne boš preveč pametn. Vsi v družini smo cepljeni proti gripi. Gripa to ni bila.
[/quote]
Kar pa ne pomeni, da je bila corona. Lahko je bil enterovirus, mononukleoza, …

[/quote]

Tetka iz nijz stalno pravi, da cepljenje še ne pomeni, da ne dobiš bolezni, bi bila pa dosti hujša kot če se ne bi cepili. Čeprav sem se jaz samo eno sezono do sedaj (40 jih štejem) cepila proti gripi in sem mislila, da bom hin. Ostala leta je šlo bolj ali manj mimo.

Da je prepozno … kateri stari starš je toliko fukjen da bo pazil na vnuke, ki po izbruhu še kar bingljajo drug preko drugega?
Za to je bil čas takoj po počitnicah! Takrat pa bi bilo efektivno!

Nujno zapreti šole … nujno

Zakaj šole še niso zaprte? Katastrofa je tu!

Kličite na Ministrstvo za šolstvo, kličite na Ministrstvo za delo in začnite težit. Tukaj ne boste dosegle nič. Sicer pa obdržite otroke doma, vzemite dopust in otrokom napišite opravičilo. Če bo mularija 14 dni zdržala v hiši, stanovanju sem jaz avion! Leteč!

Nasa je od danes doma. Je cisto prevec na nabasanih trolah po Lj in na lokalcu, da bi reskirali. Doma imamo dva kronicna bolnika in ne bomo potem jokali, ko bo prepozno.
Samo za intermezzo; sin ki biva v dijaku na Madzarskem kjer trenira, mora do sobote izpraznit sobo, ker bodo zaprli vse! Pa nimamo tocnega podatka, koliko je razsirjeno tam, ampak ocitno so bolj rigorozni ukrepi, kot pri nas!

No, se popravljam. Sin je javil, da Madzari zaenkrat baje zapirajo le fakultete, srednje sole in osnovne pa zaenkrat se ne.

Se bo treba maksimalno samorganizirat in bit solidaren.
Zapret vse izobraževalne in vzgojne ustanove
Otroke lahko pazi brezposelna soseda, nekdo, ki dela od doma, ali študentka ali srednješolka, ki živijo v soseščini.
Recimo jaz sem sama v pisarni, bi lahko pazila enega.
Nalepite plakate v okolici, kaj lahko ponudite in kaj potrebujete.

Se bo treba maksimalno samorganizirat in bit solidaren.
Zapret vse izobraževalne in vzgojne ustanove
Otroke lahko pazi brezposelna soseda, nekdo, ki dela od doma, ali študentka ali srednješolka, ki živijo v soseščini.
Recimo jaz sem sama v pisarni, bi lahko pazila enega.
Nalepite plakate v okolici, kaj lahko ponudite in kaj potrebujete.

OK, pazim na 19 do 25 let stare študentke.

New Report

Close