Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek o homoseksualcih

o homoseksualcih

Pogrešam forum, kjer bi se lahko mirno pogovarjali o sebi, o sprejemanju tega, kar smo, o tem, kako nas drugi (ne)sprejemajo,…
Če se s to temo oglasim na forumu ‘Življenje ah to življenje’ se bojo itak smai norci oglašali, ki se bojo samo zafrkavali.
Lepo bi bilo, če bi nam kakšen ‘strokovnjak’ lahko potrdil, da nismo ‘budale’ in nenormalneži.
Scena, kjer se lahko v miru pomeniš tudi o teh stvareh, je samo v Ljubljani. Obstajajo tudi druga mesta, večja in manjša, kjer smo, pa nimamo kam it ali se s kom pogovorit ali se srečat z nekom, ki je v podobni situaciji.

Ljudje se res znajo preveč časa ukvarjati z drugimi, nemesto sami s seboj. vendar mislim, da ne rabite strokovnjaka, da vam pove, da ste normalni, bistveno je, da se vi zavedate, da ste. brez njegove pomoči, najprej morate v sebi vedeti, kaj ste in kaj želite in se tega ne sramovati. nobena tehnika vam ne more pomagati, da bi se sprejeli in da bi vas drugi sprejeli to kar ste, preprosto se vam ni potrebno obremenjevati s tem, kaj drugi menijo.

mogoče bi res morali narediti svoj forum, vendar bi moral biti moderiran in zaščiten pod geslom, kajti niti tako se ne boste mogli izogniti vsem obrekavanj in posmehovanj. Zato sem rekel, najprej pri sebi razčistiti, kajti sistem vam ne bo mogel dati samozavesti.

Pa da vidimo,kaj na to rpavijo še drugi udeleženci.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bom čisto kratka – če želite svoj forum, ga imejte.

Meni osebno se ne zdi potreben, ker smo si vsi isti; in tisti, ki ljubimo nasprotni spol in tisti, ki ljubijo sebi enakega.
Povsod s(m)o dobri, manj dobri, nesramni, veliki, mali….s problemi takimi in drugačnimi. Pa vseeno se ubadamo s podobnimi zagatami, eni bolj, drugi manj.

In mogoče še to, s posebnim forumom se boste spet distancirali od ostalih ljudi, sami sebe potisnili nekam proč, kamor ne sodite. Pa saj ste isti kot ostali, z istimi problemi, podobne stvari nas veselijo in žalostijo.

Dajte možnost ljudem, ki živijo s predsodki, da spoznajo, da smo vsi enaki.

Barca, to si pa dobr povedala!

Ravnokar sem v forumu Življewnje, ah…. prebirala mnenja žensk o analnem seksu- to je kar pogosta spolna praksa…

Zakaj nekdo obsoja homoseksualce zaradi tega (roko ne srce, večina ljudi prizna, da so kar fejst ljudje, da pa se jim gravža pomisliti na to, kako seksajo)… , sam pa počne ISTO !!!???
V čem pa je sploh razlika med analnim seksom med dbvema moškima in med analnim seksom mešanega para? (Zame v ničemer in naj ljudje uživajo kot jim paše.) Zakaj dvoličnost ?
Ne ubadam se s homoseksualnostjo in nisem homoseksualka, rezjezi pa me človeška dvoličnost. Vsi smo ljudje in vsi imamo enako pravico bivati pod soncem kot komur paše, dokler s tem ne škodimo drugim !

Jaz pa mislim, da imajo homoseksualci vseeno specifične težave in potrebe v življenju in, da bi jim lasten forum lahko marsikaj olajšal. Poznam gay forume, ki so zelo seksualno orientirani, morda bi za spremembo lahko tu imeli enega življenskega, normalnega, ne v stilu: “a mi daš cifro pa se zmeniva in dava dol.”

Strinjam se s Primožem. “Normalni ” forum ni mogoč . Slej kot prej se bo našel kdo, ki se ne bo znal kulturno, da ne rečem normalno obnašat.

meni pa se zdi form “homoseksualnost” zelo dobra ideja, potreben in zaželjen. Mislim, da tisti, ki nameravajo dajati neprimerne odgovore oziroma imajo kakršnekole predsodke tako ne bodo vstopili v ta forum, vsaj ne v toliki meri, ko t so prisotni npr na “mladi o spolnosti in.. “. Res je,da so tudi homseksualci ljudje z normalnimi potrebami, željami.. res pa je, kot je bilo že omenjeno ,da imajo precej specifičnih težav.. npr. kako povedati doma, kako prijateljem, kako najti partnerja in tako naprej.. in odkrit pogovor in izkušnje drugih bi res marsikateremu veliko olajšal. Zato,Primož, jaz sem ZA forum.
Pozdravčke

Se strinjam z Barco. Sodim med tiste, ki ne obsojam nikogar, ki je drugačen in s tem ne škoduje prav nikomur.

Glede žalitev pa : Samo poglejte kolikokrat so razne provokacije o prav naravnih rečeh .Če samo pomislim kako grde besede so letele že na npr. matere ki Ne dojijo, pa spet tiste ki predolgo dojijo, pa še in še.
Kar trdo kožo moraš imeti, da sploh odpreš kakšne teme. A vse to nas utrjuje. Jaz to tako jemljem.

lep pozdrav

sploh pa…forum vrtičkarstvo je lahko,homoseksualnost pa ne… hm..

Kaj pa imaš ti proti vrtičkarjem? A sadje in zelenjavo pa ješ tu in tam, kajne? Vidiš, to je pa spet samo še ena diskriminacija…
Pa da ne boš mislil, da sem proti forumu o homoseksualcih, nikakor ne, ne vem pa, zakaj si se moral zdaj “spraviti” na vrtičkarje, a je to res takooo nepomemben forum? Eno pač gojijo svojo lastno zelenjavo itd. in želijo tudi kaj povprašati o tem. (nisem sicer med njimi, a občudujem njihovo voljo in trud, pa tudi sama kdaj pa kdaj skočim na ta forum)

Forum o istospolno usmerjenih je odlična ideja, po moje pa ne sodi na MEDICINSKE spletne strani, saj to zelo neprijetno spominja na tudi na razvitem zahodu šele nedavno presežene ideje o tem, da je homoseksualnost bolezen …

Vse “drugačne” pozdravlja zelo strpen hetero

A Vrtičkarstvo, Glasba in film, Zaposlitev, Zavarovanja, Mladi o aktualnih temah, Fotografija, Avtomobilizem,… so pa medicinski forumi??
Saj se vendar forumi tukaj delijo na dva dela, na moderirane – medicinske, kjer odgovarjajo strokovnjaki, in na proste forume, kjer se pogovarjamo obiskovalci med sabo. In omenjeni forum bi vsekakor sodil med slednje.
Tvoj pomislek bi veljal le, če bi hoteli “strpati” ta forum recimo pod Psihiatrijo, da bi psihiater odgovarjal na vprašanja, če pa je prepuščen obiskovalcem, je pa to običajen in normalen odprt forum, tako da tvoj argument ne vzdrži.

Med.over.net (kakšno lepo slovensko ime …) ni in nikakor ne more biti nekakšen splošni forum. Mislim, da ti in še marsikateri obiskovalec zaradi dreves ne vidi gozda.

Sicer se me pa vse skupaj ne tiče, samo tak forum na tej spletni strani bi se meni osebno zdel neprimeren, tistim, ki jim medicina in istospolna usmerjenost sodita skupaj – in takih je na sončni strani Alp po moje kar večina – pa se bo to seveda zdelo samoumevno …

Če je Med.over.net že zdavnaj prerastel svoj naslov, ki je najbolj osnovna identifikacija vsake spletne strani (ki jih je trenutno mislim da nekaj čez tri milijarde in pol), je pač treba spremeniti koncept skupaj z naslovom. V dobo specializacije, še zlasti pa velja to za svetovni splet, “svaštare” pač ne sodijo ali pa naj se tako imenujejo in predstavljajo.

Pozdrav

Mirko ti si pa “čist vn padu” :-Đ
Saj bi ti dal še prav, če nebi tako cinično vse skupaj napisal.

V zdravje sodi marsikaj, ne samo medicina.

R.LSrčni.

New Report

Close