Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek o otrocih po TV

o otrocih po TV

A obstaja kakšna TV oddaja na slo televiziji o otrocih, o vzgoji, dojenju, problemih…. Nisem še nič zasledila. Je pa kup oddaj o psih, mačkah,..pa tudi druge tematske (računalništvo, avtomobilizem, kmetijske oddaje, vrt….)

Dobro vprašanje! Takih oddaj res manjka na naši TV!, oz. sploh ne vem, če so.. Žal!

Mislim, da sem že nekajkrat gledala na RTL-u ali nekaj podobnega nemško govorečega eno oddajo, kjer pomagajo ljudem pri vzgoji otrok. Gre nekako tako, da gre neka svetovalka (vzgojiteljica … ne znam ravno dobro nemško) k tisti družini, ki ima težave in potem opazuje in daje staršem nasvete, kako pristopiti k otroku, če npr. trma in noče v posteljo, noče pospraviti sobe in zaradi tega vrešči, se meče ob tla … gledala sem samo dvakrat, tako da ne vem, kako je z dojenjem in drugimi problemi. Je bilo pa to v sredo zvečer. Naslova oddaje pa ne vem.

LpMaruša

Poznam to oddajo, zanimiva! Škoda, da ne znam nemško…

Naslov je pa Super Nanny. Včasih uspem ujeti oddajo. Je prav zanimivo.

kimi – razen oddaje Poklic: mama, ki je na tv papriki, tudi sama ne vem, da bi obstajala kakšna oddaja o starševstvu. A ni žalostno?

Imamo od politike do gospodarstva, zdravja, hišnih ljubljencev itd, o starševstvu pa kot da je samoumevno. Pa ni! Morda ne bi bilo slabo, da predlagate televizijam, naj jih naredijo?

Sama vem, da bi jo z veseljem gledala. No, sicer pa tudi na radiih ne vem, da bi se ravno tepli za tovrstne teme – na Ognjišču vem, da je Bogdan Žorž … potem pa se že neha …
T.

Na forumu starši in otroci govorimo o oddaji Super Nanny. Mislim, da bi bilo zelo dobro, da bi jo mogoče katera od naših televizij odkupila in prevedla v slovenščino. V Nemčiji je ta oddaja HIT. Časovne termine je na forumu Starši in otroci navedla Vladka.

lp,
Mateja

New Report

Close