Oddaja o Patrii
ta oddaja je taka, ko da bi jaz posnela eno oddajo, kjer bi eni govorili, da je Mala Rjava Dobra Volja v resnici Velika Zelena Slaba Volja. Pri tem pa ne bi pokazala nič, nobenega dokumenta, samo namige. In logične domneve.
Saj eni mi bojo verjeli, eni pa ne.
A za vedno bo ostalo nekaj: da je nekdaj bil sum, da je Mala Rjava Dobra Volja bila nekoč očrnjena … zavedno in vselej bi govorili: a una Velika Zelena Slaba volja, ki to ni.
Približno tak se mi zdi ta prispevek.
P.S. MRDV tebe sem izbrala po principu prvi registrirani nick, ki je dal odgovor.
Seveda, Finci so tudi komunisti in finska nacionalna televizija, ena najboljših v Evropi, je v bistvu zgolj in izključno trobilo slovenskih komunistov. V zaroto proti Janezu Janši sta vpleteni tudi finska in avstrijska policija, ki že več kot pol leta to zadevo preiskujeta (in s tem zapravljata denar avstrijskih in finskih davkoplačevalcev), da bi lahko vplivali na naše volitve. Ali sploh kdo na tem svetu ni proti Janši? Človeku se kar smili, vsi so se zarotili proti njemu.
Mene pa jezi, kako vsi sedaj govorijo le o politiki, nihče pa pravzaprv o podkupovanju, o tem, kam gleda naša policija, vlada…
Ja možno, da Janša ni prejel podkupnine, a to so smi njegovi ljudje, ki bi morali preprečevati, da patrija iz Finske, ne bi dobila vtisa, da je praksa našega poslovanja podkupovanje, da so za to namenili in porabili 21 miljonov – le kdo jih je dobil??? Da mi je vedeti.
Janševi ministrei, policaji…bi to morali vedeti, preprečiti, poloviti….
Oni pa sedaj skačejo v luft in hočejo le Janšo zaščititi, malo pa jim je mar kaj se res dogaja.
Pa ja, tudi mene je sram, kakšni Evropejci smo.
Zelo jasno se to vidi Žogca, mislim, da te provocirajo. Mene pa zanima nekaj drugega. Kaj misliš ti Ž…. zakaj se Jelinčič nekam mlačno odziva, oziroma, kot , da je…no ne vem, čudno se mi je zdelo, kako je rekel, eh to je samo predvollna poteza, pato v zadregi se mi je zdel pri tem?
Je še kateri kaj takega padlo v oči?