Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Oddaja o Patrii

Oddaja o Patrii

Kdo izziva Žogco? Jaz je niti ne poznam, blage veze nimam o njej. Je mogoče šefica MON-a??????

Irenae, kava je bila dobra, jaz bi prihodnjič le še košček čokolad zraven. :))))
Obožujem okus grenke čokolade v kombinaciji zs kavo! 🙂

Šefica ni, je pa njeno življenje dokaj znano. Sovraži JJ in vse kar je desno, obožuje cocacolo, ne mara zadrtih slovencev, ljubi beograjčane, rada bi bila sponzoruša, pa rada bi se učila plesat srbske plese…

Pa fant jo je zapustil, tako da je malo žalostna in jo je za razumet. Drugače jo pa pod Žogco najdeš bolj na političnem čveku.

Ok, oddaji ne verjameš. Kaj pa finskim kriminalistom? Če so ugotovili (kmalu bo stekel sodni postopek), da so bile dane podkupnine v zvezi s poslom v Sloveniji, potem so bili na naši strani prejemniki, a ne?

Od teh, ki smo jih videli v prispevku, me zagotovo ni prepričal, da nima nič zraven slikar Cekuta in pa Bavčar z ministrstva za obrambo (mimogrede: A je on v kakšnem sorodu z Igorjem Bavčarjem? Po videzu sodeč bi lahko bil.). Edini, za katerena bi dala roko v ogenj, da je nedolžen, pa je minister Erjavec. Ena sama naivnost ga je :)))

Ker je letošnja strategija pobirati glasove z levice, ne z desnice.

Poznali ali ne, sarkazem je tako zelo očiten, da bi vsakomur moralo biti jasno, da se norčujem iz Janeza Janše.

Trije so bili za danes dovolj. Jutri nadaljujem. Ne vidim povezave med osamljenostjo in orgazmi. Vsaj dokler imam dve zdravi roki.

V prihodnje bom politične debate raje preskočila, ker vidim, da se ni nič spremenilo. Namesto argumentov žaljivke.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ah, ne poznaš me. Pri meni dobiš samo sladko čokolado, z lešniki, mandeljni, rižem…….whatever……….vem pa, kdo si ti:)))))))))

No, meni ni znano. In briga me………..

[Trije so bili za danes dovolj. Jutri nadaljujem. Ne vidim povezave med osamljenostjo in orgazmi. Vsaj dokler imam dve zdravi roki.

Ah Žogca no, tole je bilo v hecu. Čeprav je res da sem desničarka in zvesta volivka JJ.

Tisto o žaljivkah bom preskočila. Se pa čudim tej občutljivosti. Kaj pa ko ti žališ JJ, Urško & Co.? To pa niso žaljivke al kako? Ajej, dvoličnost, dvoličnost…le kateremu narodu pripada ta lastnost?

Velikokrat skorajda nisem mogla verjeti, ampak do zdaj se je še vedno izkazalo za resnično: Kjer je dim, je tudi ogenj.
Se še spomnite Clintona, kako je vehementno in odločno trdil, da on ni popolnoma NIČ imel “with that woman”! Pa je potem Moni marsikaj povedala. On mi je najprej prišel na misel. No, pa jih je bilo še veliko.

Lahko, da se bo pokazalo, da v kakšnih niansah morda res ni ravno tako, kot je trdil novinar, ampak bistvo pa mislim, da je kar točno.
Finska je že nekaj let na prvem mestu (ne pri vrhu, ampak na 1. mestu!) glede neskorupmiranosti. In jim to ogromno pomeni. In stvari želijo razčistiti.
http://virtual.finland.fi/netcomm/news/showarticle.asp?intNWSAID=26046&LAN=ENG
“Since 1998, Finland has been found to be the world’s least corrupt country, according to the annual survey by the Berlin-based organisation Transparency International!”

Mi je bilo kar nerodno za samega Cekuto (kar namesto njega, ker očitno njemu ni), pa še za koga drugega. Kje bi jih nek Berglund našel z imenom in priimkom, če ne na točno določenih dokumentih? In od kdaj naši SLIKARJI tako dobro služijo, da živijo v takih hišah? (to ni bilo vidno iz te oddaje) Lepo bi bilo, če bi, ampak žal ne…

Veliko dima ja…, upam, da bomo Slovenci kdaj začeli tudi UKREPATI in sankcionirati in ne samo pometali pod preprogo. To smo že dobro osvojili!

Tudi jaz grem na volitve. Kot vedno!

Res? Ma ne me ferbat!
Misliš, da sem res ?
Daj mi namigni od kje me poznaš?

Babike, mam občutek, da podobno razmišljamo, pa bi se vseeno nekaj špetirale. Kaj je kaj v zraku?

Ko sem odprla to temo, nisem mislila, da bo prišlo do osebnih spopadov. Ne maram se kregati, ampak žal Žogca res misli, da smo vsi njeni feni ipd., njen sarkazem SPLOH NI bil očiten. Mah, takšnih ljudi, ki mislijo, da so središče vesolja, maram še manj kot politike.

Evo, ja, to je to.

Ja, jaz grem spat. Lepo se imejte. Se umikam iz debate. Ker politiziranje še nikoli ni obrodilo sadov.

ja, sodnica, brez veze…………

Ne sovražim Janeza Janše, še manj vse desno. Na tem svetu sovražim samo enega človek, ki je, roko na srce, res desničar. Sicer pa ne sovražim nikogar.

Res je, obožujem kokakolo.

Ne, ne maram zadrtih ljudi.

Kar vse Beograjčane ljubim? Kot sovražim vse desničarje?

Ne, ne bi bila rada sponzoruša.

Da, rada bi se naučila plesati kola. In kaj?

Da, me je zapustil. In kaj ima to opraviti s Patrio?

Ne, ne najdeš me na Političnem čveku. Tam so zdaj povsem drugi ljudje.

Jaz se z njima dvema zelo malo ukvarjam.

Moja resnično huda napaka, da sem si dovolila napisati karkoli političnega, ker se z mnogimi od vami o politiki ne da pogovarjati. Ker znate samo osebno obračunavati. In potem je vse, kar ste kadarkoli prebrale o sogovorniku, pomembno za politično debato. Kot je to, da jaz pijem kokakolo in me je fant zapustil, pomembno za debato o Patrii. Ko me bo naslednjič prijelo, da bi še kaj političnega napisala, bom šla raje z glavo treščit ob zid.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ne sovražim Janeza Janše, še manj vse desno. Na tem svetu sovražim samo enega človek, ki je, roko na srce, res desničar. Sicer pa ne sovražim nikogar.

Res je, obožujem kokakolo.

Ne, ne maram zadrtih ljudi.

Kar vse Beograjčane ljubim? Kot sovražim vse desničarje?

Ne, ne bi bila rada sponzoruša.

Da, rada bi se naučila plesati kola. In kaj?

Da, me je zapustil. In kaj ima to opraviti s Patrio?

Ne, ne najdeš me na Političnem čveku. Tam so zdaj povsem drugi ljudje.

Jaz se z njima dvema zelo malo ukvarjam.

Moja resnično huda napaka, da sem si dovolila napisati karkoli političnega, ker se z mnogimi od vami o politiki ne da pogovarjati. Ker znate samo osebno obračunavati. In potem je vse, kar ste kadarkoli prebrale o sogovorniku, pomembno za politično debato. Kot je to, da jaz pijem kokakolo in me je fant zapustil, pomembno za debato o Patrii. Ko me bo naslednjič prijelo, da bi še kaj političnega napisala, bom šla raje z glavo treščit ob zid.[/quote]

Jaz te ne poznam, pojma nimam o tebi. Absolutna nula. Si si pa sama kriva za tole tu, ker si nastopila kot, da te vsi poznamo in vsi štekamo tvoje finte. Zato ne jamraj in se raje zamisli, kako sploh vstopiti v politično debato. Tukaj nismo blazni poznavalci, samo debatiramo. Ti, kao blazna strokovnjakinja…………mah………razčisti pri sebi.

Lahko noč!
Naj vas palček zaspalček odpelje v sladke sanje!

Osebnega obračunavanja nisem začela jaz, pa tudi nadaljevala ga nisem.

Jaz ne mislim, da sem središče vesolja in to tudi ne želim biti. In nikakor ni moja želja, da gredo nekateri tako daleč s svojimi detektivskimi akcijami po MON-u, da za vsakega vedo, kaj rad pije. Sicer pa je iz zgoraj napisanega marsikateri registrirani MON-ovki lahko jasno, kakšni dosjeji se tukaj sestavljajo.

Sarkazem pa je bil zelo očiten.

Če si res sodnica, potem s takimi izjavami ne prispevaš k ugledu slovenskega sodstva….

Če si res sodnica, potem s takimi izjavami ne prispevaš k ugledu slovenskega sodstva….[/quote]

Se strinjam s tvojim zapisom, si me prehitela.

Osebnega obračunavanja nisem začela jaz, pa tudi nadaljevala ga nisem.

Jaz ne mislim, da sem središče vesolja in to tudi ne želim biti. In nikakor ni moja želja, da gredo nekateri tako daleč s svojimi detektivskimi akcijami po MON-u, da za vsakega vedo, kaj rad pije. Sicer pa je iz zgoraj napisanega marsikateri registrirani MON-ovki lahko jasno, kakšni dosjeji se tukaj sestavljajo.

Sarkazem pa je bil zelo očiten.[/quote]

Sarkazem je bil morebiti očiten za tiste, ki te poznajo. Zame je bila pa samo izjava nekoga, ki nima pojma. Potemtakem, če greš gledat vso debato, si ti sprožila osebna obračunavanja. Kaj ti je bilo tega treba. Saj vem, češ, vse me poznajo, blabla. No, pa te ne poznamo. In briga mene, kaj rada piješ in če te je fant pustil, al pa si ti njega. Me razumeš, kaj hočem povedati?

Sarkazem bi bil težko bolj očiten!

Ma, whatever. V vsakem primeru je bila to resna debata in sarkazem ni bil potreben. Očiten je bil očitno samo za odvetnice žogce. Vsako temo pa res ni treba “zasrati” z lastnimi fintami, za katere misliš, da bodo vžgale, vzpodbudiš pa samo negodovanje. Nisem hotela nič slabega za MON, ko sem odprla to temo in resnično upam, da jo bodo Primož&co zbrisali. Lahko noč, bejbe, lepo se imejte.

Tudi preko sarkazma se da povedati resne stvari, samo razbrati je treba bistvo.
Žogcin komentar bi lahko bil super iztočnica za nadaljevanje začete teme, če se ne bi vse skupaj preselilo na osebno raven.

Je torej dovoljeno napisati samo “Verjamem” ali “Ne verjamem” Janezu Janši? Mogoče potem nebi prišlo do nesporazuma. Pri kompleksnejših zadevah se očitno zaplete.

Melody, ja, očitno se. BTW, zelo lep nick imaš.

New Report

Close