Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Oddaja o Patrii

Oddaja o Patrii

Jaz tega tudi pisala nisem! Sem mar jaz pisala, kaj rada pijem in kdo me je zapustil? Ne, nisem. In ne, ti mene ne razumeš. Jaz sem napisala svoje mnenje o štoriji Patria. Pač na sebi svojstven način. Ko sem videla, da me nekatere niste razumele, sem svoje pisanje tudi prijazno razložila. To, kaj jaz pijem, kdo me je zapustil, kakšnih plesov se hočem učiti, to je pisal nekdo drug. In ne, nisem jaz kriva, da nekatere na forumu ne znajo debatirati brez osebnih obračunavanj. In ne, nisem jaz kriva, da se nekatere na forumu na pamet učijo, kaj druge forumovke rade pijejo.

Nikakor se ne čutim krivo za prepir, ki se je vnel. Kajti moj namen ni bil, da bi koga žalila. Moj namen ni bil, da bi s kom obračunavala. Samo svoje mnenje sem napisala. In mi je žal, da sem ga. Ker sem s tem nekomu dala priložnost, da si me je pred spanjem še malo privoščil.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Se strinjam.

No kam pripelje takšna tema do drugega kot kreganja. Zato imamo svoj forum in ja prestavljeno bo, pa ne zato, ker se tukaj o tem ne bi smeli pogovarjati, ampak zato ker je rezultat vedno isti. Ni vam važno bistvo, ampak je to razlog za prepričevanje in lobiranje, predvsem zaradi volitev.

In če se hočete o tem pogovarjati, se lahko o tem na političnem čveku, je tudi čvek.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

džizs, kako eni niste sposobni dojet ironije in sarkazma:))))

Ne, jaz sem tista, ki je nanj alergična. Mislila sem, da boste vsi razumeli moj sarkazem, kajti večina ljudi na MON-u ve, da sem jaz levičarka in da dobim pege, ko vidim Janeza Janšo.[/quote]

Žogca, žal te VSI ne poznamo. Grozno, kajne?[/quote]

jaz tudi Žogce ne poznam, a mi je bilo takoj jasno, da se je v svojem uvodnem postu zafrkavala. ironičen ton je večkot očiten. Samo enim ne potegne, očitno:))) Še potem, ko jim razložiš ne:))

Sori, samo bil je v nebo vpijoč:)) Pa nisem noben fan Žogce, briga me zanjo.

Daj priznaj no, da pač nisi dojela fore, saj ti ne bo krona z glave padla:)

Pa ne glumi gljive zdaj – v vseh teh pikantnih temah, sploh politčnih, VEDNO pride do napadov. Ne sprenevedaj se.

Ne sovražim Janeza Janše, še manj vse desno. Na tem svetu sovražim samo enega človek, ki je, roko na srce, res desničar. Sicer pa ne sovražim nikogar.

Res je, obožujem kokakolo.

Ne, ne maram zadrtih ljudi.

Kar vse Beograjčane ljubim? Kot sovražim vse desničarje?

Ne, ne bi bila rada sponzoruša.

Da, rada bi se naučila plesati kola. In kaj?

Da, me je zapustil. In kaj ima to opraviti s Patrio?

Ne, ne najdeš me na Političnem čveku. Tam so zdaj povsem drugi ljudje.

Jaz se z njima dvema zelo malo ukvarjam.

Moja resnično huda napaka, da sem si dovolila napisati karkoli političnega, ker se z mnogimi od vami o politiki ne da pogovarjati. Ker znate samo osebno obračunavati. In potem je vse, kar ste kadarkoli prebrale o sogovorniku, pomembno za politično debato. Kot je to, da jaz pijem kokakolo in me je fant zapustil, pomembno za debato o Patrii. Ko me bo naslednjič prijelo, da bi še kaj političnega napisala, bom šla raje z glavo treščit ob zid.[/quote]

Jaz te ne poznam, pojma nimam o tebi. Absolutna nula. Si si pa sama kriva za tole tu, ker si nastopila kot, da te vsi poznamo in vsi štekamo tvoje finte. Zato ne jamraj in se raje zamisli, kako sploh vstopiti v politično debato. Tukaj nismo blazni poznavalci, samo debatiramo. Ti, kao blazna strokovnjakinja…………mah………razčisti pri sebi.[/quote]

ti tudi malo razčisti pri sebi, da zganjaš tako dramo iz ene fore, ki je nisi dojela. Dej pliz. Je Žogca pač takoj obrazložila, da ni desničarka, ti si se pa zapičila v njeno izjavo “tisti, ki me poznajo”.

Pa kaj če je to rekla, nehaj se zaganjat v eno in isto reč. Namesto da bi se nasmejala, si pa ko pitbul, cela renečeča in pobesnela. Razčisti tudi ti kaj pri sebi.

Zdaj pa bodi dovolj.

Ena je spraševala, če je Bavčar v sorodu z Igorjem. Zgleda, da sta brata, tako sem zasledila na netu, e tudi mene zanimalo. Matr, so si ene familje postlale, kokr zgleda, je Slovenija molzna krava za par posameznikov.
Tole sem najdla:
brigadir Dragan Bavčar, ki bi naj prav tako kot sedanji premier in takratni obrambni minister ter še njegov brat – sedanji tajkun in takratni notranji minister – Igor Bavčar – z orožjem teritorialne

Me pa čudi, da je naš narod tako naiven, da si upa še kdo dvomiti o podkupninah, kljub temu, da imajo Finci nekaj akterjev zaprtih že par mesecev in Avstrijci razpisane tiralice. Verjetno kar tako, brez veze, al kako?

Kjer je dim je tudi ogenj. In jaz mislim, da je JJ kar lepo kriv. In bi blo prav da grem mal na hladno na Finkso odsedet.

Ampak kljub mojemu opozorilu, se še vedno ne znate pogovarjati med sabo in se obmetavate.

Spet bom kriv, ko bom temo prestavil.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja, sta brata. Pred šestnajstimi leti leti je imel dvosobno stanovanje v Mostah.

ja pa prestavi, who cares

Podpišem!

Bravo Žogi!!!

Meni se tudi zdi, da je nekaj na tej zadevi. Ker tudi finski odstavljeni direktor ni zanikal, da so dajali podkupnine. Je rekel, da so poslovali tako kot se v Sloveniji posluje.
Relacija Bavčar-Erjavec se je pa itak videla kdo ima tukaj besedo. Erjavec še to ni vedel koga ima v komisiji. On je samo podpisoval to kar so mu dali na mizo. Kos mi pa ni rekel nič takega kar nebi že prej govoril. Ostale pa ne poznam zato tudi nimam mnenja.
Upam, da se to res razišče. Pa naj se vidi kdo laže.

A je Žogca Urška Bačovnik?

Včeraj sem v oddaji videla izjavo J. Cekute, da on z orožarskimi posli nikoli ni imel nič.
Danes v intervjuju za Delo Riedel pravi, da je Cekuta nadomestil Wolfa v Styer-ju, ki se ukvarja z vojaško industrijo.

Ne vem, ali nekatere zapušča spomin ali pa se ne morejo zmeniti, kako bodo prirejali resnico. Upam pa, da se bo tale blamaža razčistila.

HAAAAAA?
To je sarkazem – ali ne razumeš sarkazma?
Jaz več nič ne razumem :)))), pa sem naspana, dobre volje vstala, vse vas imam rada…pa včasih sem mislila, da sem pametna, lepa in suha. Potem pa sem se zbudila.

Pa saj Cekuti je včeraj na obrazu pisalo, da laže. Ker je prav nervozen postal, ko so ga začeli spraševati o denarju in tudi enega stavka ni več skupaj spravil.
Dela se, da je “samo” slikar, umetnik, pa očitno misli, da smo že pozabili, kako se je pred nekaj leti z vsemi štirimi grebel, da bi se spravil v visoko politiko. No, saj se je, ampak očitno v ozadje, kjer se dogajajo take svinjarije in obračajo taki denarji, da glava peče.
Naj še naprej riše tiste svoje krice krace in se neha blamirat s svojimi izjavami.

Da.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Jaz tega tudi pisala nisem! Sem mar jaz pisala, kaj rada pijem in kdo me je zapustil? Ne, nisem. In ne, ti mene ne razumeš. Jaz sem napisala svoje mnenje o štoriji Patria. Pač na sebi svojstven način. Ko sem videla, da me nekatere niste razumele, sem svoje pisanje tudi prijazno razložila. To, kaj jaz pijem, kdo me je zapustil, kakšnih plesov se hočem učiti, to je pisal nekdo drug. In ne, nisem jaz kriva, da nekatere na forumu ne znajo debatirati brez osebnih obračunavanj. In ne, nisem jaz kriva, da se nekatere na forumu na pamet učijo, kaj druge forumovke rade pijejo.

Nikakor se ne čutim krivo za prepir, ki se je vnel. Kajti moj namen ni bil, da bi koga žalila. Moj namen ni bil, da bi s kom obračunavala. Samo svoje mnenje sem napisala. In mi je žal, da sem ga. Ker sem s tem nekomu dala priložnost, da si me je pred spanjem še malo privoščil.[/quote]

Ah, Žogca, pusti, se ne splača…. Tisti, ki smo razumeli tvoj point smo se nasmehnili, za ostale pa itak ni pomembno….. Ignoriraj:))

OK, sarkazem je bil očiten. Ergo, jaz sem butasta, Žogca je faca. Upam, da se s tem konča tale proces med Žogcinimi oboževalci in neoboževalci. Ki nima veze z oddajo o Patrii.

Srkazem je tu bil več kot očiten. Pa nisem Žogcina oboževalka, niti neoboževalka. Še več, sploh ne vem kdo je to.

Ups, tipkarska napaka.

srkazem=sarkazem

New Report

Close