Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Odločbe za kolesarski izpit

Odločbe za kolesarski izpit

Moj otrok ima težave z razumevanjem navodil, drugače pa je zelo bister fant. Vso teorijo se dosledno nauči, vendar je potem na testu ne zmore vpisati v pravilen okvirček. Težave mu povzroča tudi orientacija v prostoru. npr. večkrat zameša “levo” in “desno” stran. Ali bi lahko dobil kakšno posebno pomoč pri opravljanju kolesarskega izpita, npr. odločbo? Ker drugače je res zlat in nočem, da trpi zaradi tako banalnih stvari (kdo si zares zmore zapolniti, kje je leva in kje desna?) Hvala.

Meh, 2/10. Zmanjkalo domišljije al kaj.

Učitelji v OŠ so s svojimi zahtevami popolnoma potolkli mojo kreativnost. Ne pustite se jim tako ukalupiti!

Bo na cesti zamešal pravilo , bo palačinka brez odločbe.

Eh, jaz tudi nikoli nisem naredila izpita za kolo, se pa nikoli nisem glede tega prevec sekirala… v resnici mi je bilo precej smesno😃 Danes normalno vozim avto, sem na doktoratu, uspesna na svojem podrocju, vse OK. Skratka, ne delajte velike stvari iz tega in tudi ne bo velika stvar.

Spet je to ena provokacija. Odločba za izpit za kolo? Kam bomo še šli?

Zavladala je anarhija. Vsak lahko dela kar hoče?

Če ne bo naredil prvič kolesarskega izpita, ga bo pa drugič.

Ne pa, da se mu gleda čez prste. On bo zavil levo, ko bi moral zaviti desno? In mu bo zaradi odločbe oproščena napaka?

Potem bo pri rdeči prevozil križišče in mu bo oproščeno? Da je ubil ljudi? Saj ima odločbo.

Kam gremo?

Vedno se najde kdo, ki nasede. Vis una pred tabo kako se je ogrela 🤣🤣🤣

Ma ne vem no… jaz ne bi komplicirala, bo naredil ko bo.

Moja sošolka ni naredila izpita. Padala je na vožnjah, ker nikakor ni mogla razumeti da če zavijaš v desno, daš desno roko…Izpit je naredila po nekaj letih in normalno vozila, kasneje tudi naredila izpit za avto.

Sedaj gledam svoje otroke. Pri izpitu morajo zelo dobro poznati cestnoprometne predpise. In že v začetku so dvema sošolkama od otrok povedali, da izpita verjetno ne bosta naredili (sta Albanki) saj imata težave z razumevanjem pravil. Naj ne obupata in bodo poskusili naslednje leto spet.

Cesta sicer prav veliko napak ne dopušča. Še malo smole pa imaš težko poškodovanega ali celo mrtvega otroka. Zato tu zame ni bližnjic. Če ne gre danes bo šlo pa drugič. Šele ko bo šlo, si pripravljen za samostojno vožnjo po cesti.

tema je nastala malo iz heca, ko se je tako zagovarjalo tistega otroka, ki ni pravilno znal rešiti testa (vstaviti besede v pravilne okvirčke). 🙂 gre za izmišljeno situacijo, ampak glede na vse prigode tipa “saj ni res, pa je”, ki se dogajajo z otroki v šolah, me ne bi presenetilo, če se najde tudi podobna, resnična zgodba.

Odgovor na objavo uporabnika
otrok343, 17.04.2024 ob 13:32

tema je nastala malo iz heca, ko se je tako zagovarjalo tistega otroka, ki ni pravilno znal rešiti testa (vstaviti besede v pravilne okvirčke). 🙂 gre za izmišljeno situacijo, ampak glede na vse prigode tipa “saj ni res, pa je”, ki se dogajajo z otroki v šolah, me ne bi presenetilo, če se najde tudi podobna, resnična zgodba.

Ja, ampak tisti test je bil v 2d svetu. Moral je napisat na papir, ali spodaj ali desno rezultat. Eni ljudje rešujejo vodoravno, eni navpično. Ziher obstaja tudi izraz v kognitivni psihologiji.

Če pa boš ti v 3d svetu šel naravnost pri rdeči, bo napačen rezultat. Kajne. V vsakem primeru. Kot 1+1=2. Nikoli ne bo 3. Pri rdeči moraš vedno ustavit. Če zavijaš levo, daš lev smernik in greš levo. Ne moreš it naprej.

2d in 3d.

New Report

Close