Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odrasli moski in skiro

Odrasli moski in skiro

Evo, da mal kontra provociram.

Ženske 40+ veste kako neumno ste vi videti v miničih, na polno namazane ipd.

Včasih so bile ženske pri teh letih elegantne, vi pa tekmujete z 20 letnicami….

Evo točno na takšnemu nivoju je osnovni post. Brigaj se zase

Naša družina jih uporablja samo na potovanjih.

Super do potepanje po nekaterih velemestih.

Žal ne po Barceloni, tudi po Londonu ne, zaradi gneče.

Obvezen dodatek so tudi v avtodomu.

Uporabljamo pa roll jet city.

Res je pa se pazit moras da te ne podere vmene se je eden.zaleten nic odprostite dokler sem pogedala na okrog ga ze ni bilo k sreci me ni podrl

Odrasli desci in babe na teh skirojih –   patetika na kvadrat.

Najprej tole:

..https://www.had.si/blog/2016/12/22/kaj-pomeni-pateticno-damjan-zorc-hvala/

Potem pa – če ste večinoma mislili “pomilovanja vredni” – me zanima, če znate pojasniti zakaj?

Zato ker zgledate-jo kot pes v najlon vrečki s kapico na glavi.

Jz svoj 1100 moped uporabljam kot avtomatik. Vzamem, peljem. Tistih 275kil se že navadiš….Grem po eno žemljo al pa na turo z njim.

Odgovor na objavo uporabnika
Aloalo, 15.04.2024 ob 17:58

Skiro je priročno in praktično prevozno sredstvo, ki te odpelje od tocke A do točke B po cesti, pločnikih, kolesarskih stezah… izjemno praktična zadeva tko Bog ti pomagaj, avtorica, na kaj si ti to zdaj obrnila…

In točno to je problem, kreteni skačejo po cestah, kolesarskih stezah, pločnikih…

meni je zmeraj zanimivo, kako en spol ugotovi, da je nasprotni spol šel v maloro, medtem ko čisto pozabi na svoj spol, ki je prav tako šel v maloro.

Zakaj se nobenemu od Slovencev ne ljubi več hoditi? Noge vam bodo zakrnele. Sedite, edina rekreacija je drkanje telefona. Eni imate bojda fitnes. A je hoja manjvredna??? Še na sekret bi šli s skirojem. Kot Ostržek ste s skiroji.

Covid 2021LE, 23.04.2024 ob 16:56

Zato ker zgledate-jo kot pes v najlon vrečki s kapico na glavi.

Jz svoj 1100 moped uporabljam kot avtomatik. Vzamem, peljem. Tistih 275kil se že navadiš….Grem po eno žemljo al pa na turo z njim.

Ha, ha… ta je pa dobra! Pes v najlon vrečki in s kapico…

A če je izgled problem… ljudje se vsega navadimo. Avtov smo se tudi navadili.

Ma videt ne morem majmunov na teh skirojih, ne mladih ne starih. Sredi zime se ti tele vozi črno oblečen po cesti s skirojem, pa samo ena mala kresnička spredaj.

Kako smešen je Mitja Ferenc, fakultetni profesor, ki se s skirojem podi po Ljubljani.

Kaj te boli. Skiro mam za na pir. Pedrska drza, oprijete svic hlace, oprijeta majcka. Vec mladih finoc za mano pogleda, kot da se usedem na duceta, harlija, mojo lepo staro yamahco. Al pa mz250…

Zena je ze vedela kam je pogledala.

Ma koga briga ta tema po 1 letu, no.

Katjusa767, 15.04.2024 ob 17:26

40+ letni moski na skiroju -ma sploh veste kako pateticno ste videt.

vcasih so moski vozili motorje, zdaj gre pa vse v maloro

Najbolj patetično in tudi nevarno je, ko se vozijo po kolesarski v napačno smer ali celo po cesti. Ko krožijo med pešci tam, kjer ni kolesarske. Zakaj sploh imamo policaje? En civilist naj ga poči na gobec in ko se bo uspel pobrati, naj pobere tisti skiro in nadaljuje peš.

Zgledajo kot najhuj pedri.

Še huje od hujega: zgledajo kot pedri, wannabe kouk dilerji, v resnici so pa revšeta s peder tošli in družinski očeti.

Poj se pa zmotiš in do tazga s peder tošlom ki sestop s skiroja greš in uprašaš ej a maš kej bewxa polovičko bi, pa te čudno gleda ker nič ne razume.

Dvojna zgaga, res!!!!!

Fun, 15.04.2024 ob 19:06

Stvar okusa. Všeč so mi moški, ki negujejo otroka v sebi.

ja fino, ti ki imaš rada dva otorka, odralsega in unega ki ti ga jke odrasu s pedrtošlom naredu.

lepo vas prosim stari desci na skiroju da se nehate vozit okol žal.

ker jaz se pol zmotim pa za drogo fehtam družinskega očeta s peder tošlom. Mislim ne fehtam.  kupit hočem, pa dobim izraz bebave opice nazaj.

Če pomislim, da so v 80ih mulci na rolkah znali bolje voziti, kot te “odrasli” majmuni s skiroji, jebo te bog.

New Report

Close