odvzem otrok
Starša sta in bosta ostala forever. Po razvezi sta v čustvenem šoku. Zelo boli in v igri je še lubosumje?? Z odvetniki, CSD in njhovimi somišljeniki bo prepad in škoda še večja.
Obsojanje in dokazovanje verjetno ne bo prineslo trajnega olajšanja.
Upam, da obstajajo osebe, sorodniki, znanci, strokovnjaki z čutom.. ki vaju bodo povezovale, v dobro vseh. Kar je bilo, se ne da spremeniti, lahko pa naredite preobrat v mislih in dejanjih…
Vse dobro, predvsem pa potrplenja in ljubezni….
Žal, to je naša preluknjana država. To mati lahko pričakuje, saj sem slišala za več primerov v kateri materi vzamejo otroke, bodisi na silo, bodisi na hinavski način . Pozneje je te otroke zelo težko dobiti nazaj. Ena mamica je skupaj s svojo mamico pisala predsedniku Turku, ki je sicer odgovoril na tak način, da je poslal dopis, ki ga je poslal na ministrstvu skupaj z njunimi dopisi. In kaj se je zgodilo, se verjetno vprašate. Enostavno nič. Zato je predsednik dobil precej glasov manj, ker je babica otrok obupano pripovedovala okoli, da niti pod razno ne misli ponovno voliti predsednika, ker nima nobenega vpliva na institucije in vsem dovoli, da presoja po svoje. Podpira revščino namesto, da bi se potrudil, da ljudi rešuje iz bede.
CSD v temu vidi svoj uspeh, ne vidi to, da dejansko otroku odtrga srce. Tej mamici so otroke pobrali takrat, ko sploh ni pričakovala, 20 dni prej, preden so to napovedali. So napovedali točen datum, če bi prišlo do tega, vendar so prišli prej in to zjutraj vdrli s policijo in pobrali otroke, kot ptiče iz gnezda. Eto to vam je slika države v kateri živimo. Nič čudnega, če bo jutri konec sveta, vse je narobe, država ne dovoli družinam srečo.
Zato mamici predlagam, če ima kam, ali naj poišče možnost, pobere otroke in gre v drugo državo ne pa v drugo mesto, sicer se ne bo rešila.
Veliko sreče!
Kako se motite, še zavedate se ne. CSD ima večjo moč, kot samo sodišče. Sodišče samo potrdi to, kar socialna napiše. Pa vsaj, če bi pisale po resnici. Ne vem samo, zakaj nobenemu od Strojanovih ne vzamejo otroka. Tudi oni so
živa bitja, potrebujejo spodobno
življenje, hrano, oblačila, pri njih se pretepajo sredi ceste… Materi, ki skrbi za svoje otroke in otroke, ki imajo radi svoj dom in družino, materi ki ne pije in ne uživa zastrupljujočih snovi, pa vzamejo otroke iz razloga, ker je mogoče prosila za pomoč. Lepo vas prosim, poznam primere in to zelo dobro. CSD JE TREBA UKINITI, KER NE DELA V KORIST OTROK! Jaz sem že nekaj let tega mnenja in ostajam pri tem. CSD si je vzel preveč pravic. Pa še to, da bo otrok imel v rejniški družini vse, kar si poželi je velika zmota. Tam je šele bogi. Nekaj je treba narediti, ne danes, ne jutri ampak včeraj. Za vsako podporo mamici, ki so ji vzeli otroka ali pa osebi, ki je mojega mnenja, sem v podporo. Za vsak podpis, vsak javni nastop. Moja mami je umrla pred nekaj mesecev, še zdaj se zbujam ob uri, ko je umrla. Imam je v mislih in je ne morem izbrisati iz glave. Nobeden strokovnjak mi tega ne more izbrisati, ker svojo družino imam rada. Pa naj se zgodi karkoli. Kar pobrskajte malo po spletu in zakoniku, pa o tem, da CSD ima pravico prodati vašega otroka. In se pri tem malo zamislite.
L.P.
Lepo pozdravljeni!
Vem, da je že kar veliko časa preteklo od zadnjih nasvetov na to temo, ampak prosila bi vas, če imate kakšen nasvet zame…
Kaj svetujete?
Imam svakinjo in svaka, ki imata štiri otroke. Čist direktno bom povedala, oba sta nenormalna in neprimerna za otroke, ker se doma stalo pretepata, ker ona domov vlači druge moške, ko njega ni doma in potem pred otroki spolno občuje.. To se ve, ker je on naštimal kamere. No kljub vsem pretepom in nestrinjanju sta še vedno skupaj. Vmes je zaradi pretepov ona že bila v varni hiši in on je trenutno v priporu. Ona je spet že drugič v varni hiši z otroci. Bili smo tudi že na sodišču, zaradi nasilja v družini, kjer smo lepo razložili, zakaj pride do tega da vse poči doma in da sta oba nestabilna, ampak ne vem, to nobeden ne upošteva. Samo njej verjamejo, ko se laže in njega še dodatno v drek poriva. Ne razumem zakaj sodišče ne vzame otrok, ker to za moje mnenje res ni za nikamor, da ima ona spolne odnose z drugimi vpričo otrok, otroke je strah, sin je še jecljat začel, mala deklica pa je vsa prestrašena. Bila sem tudi že na socialni in sem povedala, ampak kot da nobenega to ne zanima. Kam naj se še obrnemo?
Da še povem, njo absolutno otroci ne zanimajo, samo da jih nahrani in vsake toliko okopa, otroci zelo na žalost ampak res smrdijo, obleke jim smrdijo, v hiši da ne govorim, on sina stalno želi navdušiti da je bil Hitler dober in da je prav kar je naredil,potem rasist je tak da mu ni para in njega seveda tudi to uči, uči ga kako se orožje uporablja, no na splošno ga vzgaja v psihopata na kratko povedano… Ona doma nič ne naredi, do stranišča komaj prilezeš ker je tolk umazanih oblek po tleh, po banji, povsod in to zelo smrdi. Tamala deklica, ki je še dojenček je imela po vratu kjer so gubice čist gnoje ranice ne vem kolk časa, lase imajo deklice čist zvozlane…za jest jim da večinoma samo čokolino in sladkarije, in vse kar zna skuhat je kislo zelje, kar pa zelo malo otrok z užitkom poje…pa ne bi komentirala če ne bi bilo dovolj denarja..Policija je bila že velikokrat pri njih zaradi pretepov, socialna delavka je tudi hodila tja, ampak res ne vem zakaj nihče ne naredi nič? Meni se otroci zelo smilijo sej za njiju mi je nekak vseeno že, ker sta oba pokazala kakšna psihopata sta, ampak sta res nevarna za otroke, ker se bosta onadva sem skoraj prepričana pobila. Jaz bi vzela otroke , ker jih imam zelo rada, ampak imam svoje in ne morem še štirih otrok vzet.. kaj se lahko še naredi,ali pa to še ni dovolj hudo?