Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ogabna navada mojega moža

Ogabna navada mojega moža

Tok je bil umazan, da ga je z rokavicam v usta nesla!

Upam, da te tvoja žena enkrat pojaha s strap on, potem pa pred njo pofafaj tisti umetni penis, ki si ga imel v riti, goved dedji.
[/quote]

Kje je problem? Saj bo čist, si bom prej naredil klistir… si čist omejen? Sploh ne veš kaj je dober fuk, amater!

Upam, da te tvoja žena enkrat pojaha s strap on, potem pa pred njo pofafaj tisti umetni penis, ki si ga imel v riti, goved dedji.
[/quote]

Sploh ne veš kaj je dober sex, amater!

Jaz sem brala , da naj bi bila navada brskanja po nosu in futranje z nohti človeku prirojena zadeva kot neko konstantno “cepljenje”. Naj bi jačalo imunski sistem oz. Telo stalno dela proti virusom in bakterijam n tako krepi sistem.
Človek naj bi to “izničil”.

Jaz bi mu rekla, da po tako polnovrednem obroku ne potrebuje kosila, kaj šele večerje. Dober tek in čao.

Sploh ne veš kaj je dober sex, amater!
[/quote]
Sem ženska, jebemte govnaro, in zelo dobro vem, kaj je dober sex, pederčina.

Obnašaš se kot dec, oprosti za pomoto in sožalje tvojemu partnerju. Če me v rit požge žena še ne pomeni, da sem gay.

Saj se tukaj vsi z odgovori samo malo hecate, kaj ne? Če ne pa me postaja še bolj strah, v kakšni bizarni družbi jaz to živim.

Tole bi pasalo pod temo bizarno!

To je skrivanje razvad in odvisnosti in s tem razlogom bi se dalo razveljaviti tudi crkven zakon 😉😉😉

Če ga imaš res rada zaigraj na to karto, drugače pa se takoj loči preden boš imela v hišti tak podmladek 😱😱

Srečno!!!

New Report

Close