Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ogoljufani / kripto valute

Ogoljufani / kripto valute

Je bil kdo od vas ali pa pozna takega tepca, ki je goljufom kar dal podatke?

Tukaj gre za kar čedne zneske…..:

24ur.com/novice/slovenija/slovenci-pogoste-zrtve-kripto-goljufov-lani-oskodovali-vec-kot-500-oseb.html

Sej jih je precej glupih na forumu ki bi radi obogateli z navideznim denarjem in z mahinacijami.

Vsi bi bili radi Merlaki brez dela.

Ma moraš biti naiven, da nasedes na take fore … Saj imajo skoz isti način, ali je kripo, ali iz banke pošiljajo, tiste obrabljene fore da je teta iz Amerike umrla, so že mal zglajzale 🙂

To so tisti tepci, ki nonstop nabijajo kako so bogati tatovi, goljufi, nesrečni, otroci zadrogirani….ko stojijo v vrsti za loto vplačat in padejo na vsako finto “pasivnega” zaslužka :).

Glupi folk utihnite!! GLUPI STE.

To so ljudje, ki so osamljeni, ki nimajo stikov s svetom, ki ne gredo s tehnologijo naprej, ki jih družba ne mara in se jih izogiba…!

JA TAKI TUDI ŽIVIJO MED NAMI. Nihče jih ne mara, imajo jih za samotarje, čudone, nore,… običajno imajo nekaj našparano za hude čase…. krizne situacije.

In potem pridete VI ZLOBNEŽI in se na potem izživljate nad temi, ki so najbolj ranljiva skupina.

Kot opice v živalskem vrtu ste. Mislite, da ste pametni? Vsak dan vas krade država za milijarde, krettteni zabiti. In vi se imate za pametne? Vaši froci pa pri vas v stanovanju, ker vam je država pokradla za par stanovanj keša…. kretteni zahojeni.

Vsaj pametnjakoviči ne biti, če ste že taki kretenii.

Če se kripta ne znaš it sam, se ga ne it! Sam odpri račun, sam si nakaži denar, sam investiraj ali trguj. Če tega ne razumeš, pusti kripto pri miru. Za Kripto ne rabiš posrednikov, vsak posrednik je nateg, PIKA!

Predlagam vsakemu, ki je ozavescen, poučen o organiziranih kriminalnih združbah- spletnih goljufih, naj vsaj mimogrede informira kogarkoli, ki se mu zazdi nepoucen- na ravni debate, v živi komunikaciji z ranljivimi skupinami, bo potencialna žrtev teh band prišla do informacije, kako ravnati, ko si jih spletnih goljufi vzamejo za tarčo.  Jaz to (mimogrede) počnem.

Pa v tem članku sploh ne gre za prevaro s kriptom, ampak za čisti nateg s strani klicočega. Poznano še iz analognih časov aka nigerijskih princev.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10051, 29.03.2024 ob 20:52

Če se kripta ne znaš it sam, se ga ne it! Sam odpri račun, sam si nakaži denar, sam investiraj ali trguj. Če tega ne razumeš, pusti kripto pri miru. Za Kripto ne rabiš posrednikov, vsak posrednik je nateg, PIKA!

Tocno tako je. Sam odpres kripto račun, če ne znaš, se ne it. Nategunov je pa polno vsepovsod.

https://n1info.si/novice/slovenija/policija-opozarja-na-novo-vrsto-goljufij-izpraznijo-vam-lahko-bancni-racun/  P.s. Moja osebna izkušnja z nadležnimi klici, je rezultirala v mojem obisku najbližje policijske postaje. Meni sicer niso odtujili ničesar, so bili pa “užaljeno arogantni”, ker sem jim dala vedeti, da sem jih že naznanila Policiji. V članku so nasveti, ki jih mimogrede predam naprej komurkoli ob debati. Poleg tega sem brala tudi o tem, da v :”trgovini” Google Play nihče ne preverja kredibilnosti aplikacij, ki so nam uporabnikom na voljo- skratka, mimogrede si nepouceni prenese okuženo aplikacijo itd. Dobro je vedeti.

New Report

Close