Ogorčena
MOram priznati,da sem.Če bi zanikala bi lagala.Zopet je svetnica posuta s perjem in njena kompanija malce zasolila Perli.Na forumu mladi so me neokusno označili in na moje potrebe,ki so jih označili kot sila pod kritiko naklocali čez sto postov.Danes me ni blo na forumu..tako da so me na srečo opozorili po telefonskem pogovoru sele pred kratkim.Grem pogledat in me je skoraj vrglo na rit.Sej ni da bi zgubljala besed ampak to je resnično že absurd.Resnično sem čisto brez besed.Oglejte si,predem bo seveda Primož vse pobrisal…Česa vsega so zmozni ljudje takega kova.Brrrr kar zmrazi me ob misli da bi morala biti v njihovi blizini…Niti mrtva ne! Toliko…Perla gre naprej..z njo seveda tudi muca..samo toliko sem hotela napisati o tem,kajti vsaka beseda se mi v to smer zdi odveč…Pozdravček..
JEŽEK..BOGI nas cofek,sigurno se mu kolca že cel ljubi dan..zajček..hihi ker vem da si nekje zunaj to se pravi daleč od tega kar pišem,si upam napisati slednje..JEŽEK MOJ MOJ!!!********
Muca, parkeat sem ti že rekel.. da jo pusti pri miru… Ne izzivaj hudiča, ker nima smisla. Ne pomaga ne lepa ne grda zato….. Se ne sekiraj in gremo dalje. Če si mislila, da te bo ona pustila pri miru… malo morgen, zato… Za boljšo in lepšo… hehehehe, ma ne Slovenijo…… gmajno, ja…. z vsemi štirimi naprej, juhej!
Zdej gre pa Jani ajat, k ma full dost vsega danes. Čau, pa lučko gasnite 🙂
uffffffffffff madona zdej si me pa prepričala umikam tačke..ampak ampak enkrat ga pa žih vsak dan lepo pogledam mu lubija stisnem in se mal pocrkljam pr njem a zih????A ga posodiš..oz odstopiš tolk no en mau?? mijauuuuuuuuuuu???
hihihi ma zato boš pa mela mene zraven če boš hotla..hehe lahko tud se zamenjava sej ne bodo vedel..hihi ti glumi mene jest pa kao tebe…hahahaha kaj bova fleten par…polus sicer pa kaj govorim..sej jest itk nč ne vem…
matr že slik slak gledam..bo treba pančkat…a bos ti lučko prdušila..a?