Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek okna tip top

okna tip top

Izkušnje,mnenja?

Nima nihče oken od njih?

Z monterji slaba izkušnja (vsaj ti, ki so delali pri nas) – pazi, ker lahko naredijo veliko škode. V ožji družini so imeli slabo izkušnjo z njimi – a ker smo ubrali ta prave strune (vse je bilo dokumentirano s slikami) in so škodo potem odpravili. En monter je celo stikal po stanovanju (omarah), tudi možje v modrem so bili obveščeni. Stoj jim za ritjo, dokumentiraj, …

Preberi droben tisk na pogodbi!!!

Mi se pravkar odlocamo me Nagode Postojna in Tip Top.

Ima tip-top okna, lepo narejeno in montirano, brez problemov že par let.

Poklicali smo tudi 3 ljudi za katere so nam dali kontakt in so bili zadovoljni. Sedaj imajo se dodatni sejemski popust. Okna sicer deljo na Poljskem. Naj bi bila tam velika proizvodnja, comuperizirana… Mi smo izbrali Energetic Preimium. V okna skoraj ne dvomim. Bolj me res skrbi montaza. Po njihovi presoji sp to najboljsa okna, ki jih premore slovenski trg: pametna stekla, vzeli smo 7/8 komorna 4 tesnila, poseben distancnik ki ni iz aluminija.

Pri nas v Fužinah so kombiji TIP-TOP res dostikrat. Kot opažam, se jih velik odloča za to firmo. Sm pa tja pa vidm tud kakšn drug kombi 🙂 Za ta TIP-TOP sm se pa tud jaz že spraševala ali so tolk poceni ali pa tolk kvalitetni, da jih tolkrat vidim :)))

bortega komenda

Pri sosedih so ta okna montirali preteklo leto. Bilo je vse OK in strokovno montirano. Za sabo so vse lepo pospravili.Do sedaj brez reklamacij.

Pozdravljeni,

Moja izkušnja z okni T-T.
Po plačilu avansa se je začelo.
Kolikor se spomnim so rabili več kod dva meseca, da so prišli naredit izmero, saj je le ta pogoj za potrditev naročila in začetek dobavnega roka. Ob sami izmeri ugotovim, da se je ponudba razlikovala od dogovorjenega (dogovarjaš se z nekom v salonu, nekdo drug pa pripravlja ponudbo). Zadevo so sicer rešili z mojim doplačilom vendar grenak priokus ostane. Bolj me je zmotilo, ko je sprememba dimenzije za nekaj centimetrov krepko podražila okno (vedno je točka preloma). Nekako smo se dogovorili in zadeva je šla v izdelavo. Dvakrat preverite, kaj podpisujete saj se dogovorjeno od napisanega konkretno razlikuje. Montažo so napovedali kasnjeje, kot obljubljeno v ponudbi. Po prijaznem opominu so montirali na zadnji dan v sobooto. Montaža je bila korektno izvedena in nimam pripomb. Ostala mi je pa v spominu izjava monerja „imate srečo, da smo monterji direktno zaposleni pri T-T in ne pogodbeniki in da je sobota in se jim ne mudi na drugo lokacijo“ ???, tako da, če se vam mudi, dvakrat premislite. Kmalu po montaži so se pojavile prve težave. Po moji oceni nič resnega in tudi izkazalo se je tako, saj je serviser rešil težavo v 15 min. Zmotilo pa me je samo reševanje reklamacije. Ko javiš napako, ti prijazno pošljejo email, s terminom, seveda dopoldne, kljub temu da jih ob prijavi reklamacije prosiš, da pridejo popoldne. Mine nekaj časa, izmenjaš si nekaj emailov in se uspeš dogovoriti za termin. Na dan montaže te serviser pokliče in prijazno pove, da so se mu zadeve zakomplicirale, da ne more priti in bodo javili nov termin. (ker se zadeve spomnim „na pamet“ sem šel preverit emaile). Potrebovali so več kot dva meseca.
Da vam o isti reklamaciji, ki se je zgodila na drugem oknu sploh ne pišem. Trenutno čakam na nov termin saj se je serviserju zakompliciralo……

Kot da bi bral svojo zgodbo s TIO-TOP-om 🙂 🙂

Monterji so bili podizvajalci, čeprav so rekli, da imajo svoje monterje,okna niso tako kvalitetna, kot govorijo, slabo tesnijo, imeli že nekaj reklamacij, nismo zadovoljni z okni.

Živjo

Prenavljam stanovanje staršev, kjer so bila pred parimi leti zamenjana vsa okna vključno z balkonskimi vrati. Osebno vsakomur odsvetujem sodelovanje z njimi.

Vgradnja oziroma zaključek vgradnje je bil izveden katastrofalno, starši v tistem času niso preverili kaj delajo monterji in zaključevalci, z notranje strani na okna in stene limane neke plastične letvice , zagipsane stene kot bi delal otrok, vse krivo, površno, da o neprofesionalnosti vgradnje dodam še piko na i , pa je izvedba popravkov na fasadi še bolj katastrofalna kot znotraj. popravila so delali z navadnim malarskim kitom, nepravilne velikosti obrodnih letvic so popravili z orgomno silikona, v glavnem porazno.

ne priporočam T- T

Zdravo, mene pa zanima kako ste kaj zadovoljni z okni od TIP-TOP?

Pozdravljeni!

A je tema še vedno aktualna? Pravkar izbiramo okna in je Tip Top v ožjem izboru. A lahko še kdo napiše svoje mnenje?

Pri nas je nekaj let po montaži odstopil tesnilni element na zunanji strani ohišja rolete. Zdaj imamo režo 7×3 cm.

Čaka me popravilo v lastni režiji.

Glede ponudnikov oken je tako: pri oknih so majhne razlike med proizvjalci, bistvo je dobra montaža. Tukaj vam lahko samo Bog pomaga. Lahko se posreči, lahko tudi ne.

Hvala za odgovor. Tudi mene skrbi slaba montaža, saj je večina pritožb pri vseh ravno zaradi montaže. Držimo pesti, da ne bo težav pri nas.

Imam okna tip top boljše dasti kaksen eur več in kupiti kakovostna okna okna so zanič jaz sem jih dal ven

Poklicati podjetje,ki izdeluje okna v sloveniji to mislim večja podjetja.da pridejo pogledati ter da strokovno popravijo napake racun izdati podjetju tip top!

Probajte predracun mix celje ajm raj max kozje velika razlika kakovosti!!

Samo ISO GLASS DOO, okna in komarnike sem dala nove in zelo zadovoljna.  Tiptop ne poznam tako, da težko kaj dodam

New Report

Close