Okužil me je z gonorejo
Zadnje pol leta sem nekajkrat seksala s prijateljem. Pred nekaj dnevi pa so mi diagnosticirali gonorejo. Zdaj sem na antibiotikih in prognoza je k sreči dobra. Takoj sem šla k njemu, da mi obrazloži, zakaj mi tega ni povedal. On je trdil, da sploh ni vedel, da jo ima. Laže, ko pes teče.
Kako naj ukrepam? Ali je to kaznivo dejanje? Kaj, če bi imel recimo HIV??
Kako ukrepati, 27.12.2021 ob 16:09
Zadnje pol leta sem nekajkrat seksala s prijateljem. Pred nekaj dnevi pa so mi diagnosticirali gonorejo. Zdaj sem na antibiotikih in prognoza je k sreči dobra. Takoj sem šla k njemu, da mi obrazloži, zakaj mi tega ni povedal. On je trdil, da sploh ni vedel, da jo ima. Laže, ko pes teče.
Kako naj ukrepam? Ali je to kaznivo dejanje? Kaj, če bi imel recimo HIV??
Gotovo si bila še nedolžna:-)))
halo!/28, 01.01.2022 ob 18:07
pac ker vsi obsojate eno pa drugo. v srednji soli in na faksu sem redno menjal intimne prijatlce. Vecinoma, ce ne kar vse so bile se nedolzne. potem sem se pa ustalil, nasel resno partnerko in pol neki casa sok…js bil pozitiven na gonorejo. Itak bla cela stala, pa vseeno nisem prevaral partnerke.
Predvidevam, da je ona naredila štalo:)
Teslo!
Tako bom rekel, gonoreja, naceloma zenske ne kažejo znakov okuzbe, po drugi strani pa je pri moskemu praviloma simptomatski potek v vec kot 90 %. V roku 14 dni po okuzbi se pojavi izcedek iz uretre, tako imenovana kapljica “bonjour”, ki ga spremljajo pekoc obcutek pri uriniranju, bolečine v modih, obmodkih, etc. Malo verjetno je, da moski za okuzbo ne ve ali pa okuzi spolnega partnerja med latentno okuzbo, se preden se ravijejo simptomi. Okuzba je prav tako mozna v grlu ali anusu. Lahko pa gre tudi za blage simptome, ki jih pa lahko moski tudi zanemarjajo, ces, saj ni nic.
@kako ukrepati
Evo na… zopet so drugi krivi za tvojo neumnost. 🤣
Zakaj pa vztrajaš v tej zvezi? Fasada mora bit za javnost – za tvojo mamo, taščo, kako je za vašimi zidovi super truper life – stopi iz zone fejk komoditete in naredi prvi korak – posavi jo pred dejstvo, posedi za mizo in ji postavui ultimat? A ne zmoreš tega naredit? Zakaj ne? Ja…… potem pa ne jamraj, a ne?
rabiš fasado za javnost, 01.01.2022 ob 22:20
Zakaj pa vztrajaš v tej zvezi? Fasada mora bit za javnost – za tvojo mamo, taščo, kako je za vašimi zidovi super truper life – stopi iz zone fejk komoditete in naredi prvi korak – posavi jo pred dejstvo, posedi za mizo in ji postavui ultimat? A ne zmoreš tega naredit? Zakaj ne? Ja…… potem pa ne jamraj, a ne?
za avtorja Tud prevaran….