Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu on noče !

on noče !

Zdravo!
S fantom sva skupaj od lanskega poletja (dobrih 8 mesecev), in od takrat še nisva imela normalnega spolnega odnosa. Na začetku je bilo tako, da je imel težave z erekcijo, se pravi, da mu ni hotel stat. To sva probala nekajkrat in vsakič je bilo enako. Ne vem, če je to imelo kakšno zvezo tudi s tem, da sem bila neizkušena in mi je moral za vsak prijem povedat. Potem sva za nekaj časa nehala s tem, le jaz sem ga vsakič »zadovoljila z roko«. Na začetku mi je pasalo, saj sem s tem pridobivala izkušnje in sem imela tudi neke probleme s samozavestjo… Potem pa mi je to postalo odpor, pač sem hotela tudi jaz uživat. Tu se je potem zapletlo. V vsem tem času se me je redko dotikal »tam spodaj«, vedno sem le jaz njega.

Pred kakšnim mesecem, sem si jaz zelo zaželela sexa (prej tudi, vendar ne tako močno), vendar ko sva začela, se je kmalu ustavil, češ da bova potem oz. da se mu ne da!… To se je do sedaj zgodilo nekajkrat. Izgovori so začeli kar deževati, da bova zvečer, da bova zjutraj, da bova drugič, ko se vidiva, da bo on mene naslednjič zadovoljil za vse nazaj, če bom jaz takrat njega…. Vendar nič od tega. Pač, vsakič ko me je »zavrnil«, sem se počutila slabo in mu to tudi pokazala. Poskušal me je tolažit in ko sem ga vprašala zakaj je tako, je rekel, da nima nobene veze s tem, da si on mene ne bi želel ali kaj takega, ampak da enostavno nima želje po sexu… Tega ne razumem! Drugače je samozavesten, tako da ne vem v čem je problem. Ima me rad, to mi večkrat pove, v to ne dvomim in tudi jaz njega, ker drugače ne bi tako dolgo zdržala v tem.
Kakšen mesec nazaj se je zgodilo tudi to, da nama je šlo dobro, predigra v redu (položaj 69), pa mu je prehitro »prišlo«, tako da spet nisva prišla do penetracije. Zdaj v bistvu nima problema z erekcijo, vsaj ne ko mu ga primem in to, mu kar hitro vstane, tako da ne vem.

Vseeno pa me je to začelo pošteno skrbet, ker je sex pač sestavni del odnosa in kar pomemben. Ne vem, če ima kakšno zvezo to, da je star 30 let (mogoče kakšna moška menopavza?) in jaz 20 let…Po mojem to ne bi smel bit problem, ker nama drugače ostale stvari super laufajo… Zato mi je to malo čudno. Pač bi tudi jaz rada uživala… Pravi, da ko bo mu »zalaufalo«, da me bo zadovoljil za vse nazaj,… Počasi začenjam dvomit v to…

Prosim, za kakšen nasvet, mnenje,…! Hvala.

Ej, to pa ni normalno. Pri 30 bi moral biti prekleto “gajsten”.
Veš kaj deklič, prijatelja – nekoga, ki te bo pripravljen poslušati boš že še našla. Sedaj pa si hitro poišči nekoga, ki ti bo pokazal kako krasno je seksati.

Lepo te prosim; da se mu ne da seksat ;(((, pri teh letih, le kaj še bo?

Če ga res ljubi,mu bo pomagala,da skupaj premagata težavo.Med njima ni prave iskrice,privlačnosti in tiste prave sexualne energije.Vse je v glavi,torej psiha.Če pa se “junaku”ne da sexat,naj ga nekam pošlje.

Probaj ga spravik k zdravniku, vendar dvomim, da bo pristal na to. Sicer pa se poskusita pogovoriti, odkrito, brez zadržkov. Težko ti rečem kaj je narobe z njim, nekaj pa defintivno je.

Punca, če se mu ne da enkrat, dvakrat – OK. V tvojem primeru je zadeva bolj resna, tako ali drugače.

mislim……si se obrnila na pravi naslov…….
hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

Fant (če starosti od 30 let lahko rečemo tako) je definitivno nekaj (bolj verjetno vse) od tega:

1. Neizkušen – totalka (zelo verjetno)

2. Zavrt in nesproščen, ker preprosto ne ve, kako se stvari streže, noče si (in tebi) tega priznati

3. Egoist, misli samo nase

4. Nima te rad (če te bi imel, bi najprej poskrbel za tvojo zadovoljitev – ker ni ga lepše in boljše stvari, kot je zadovoljena ženka, ki napol nezavestna prede v tvojih rokah… in ko veš, da si za to ti poskrbel…)

Povej mu, naj vendarle vrže karte na mizo – pošteno – in pove, kaj je narobe – ali pa si poišči drugega.

lp,
Sreč

V ljubezni se načeloma stoji ob strani… Recimo, da smo skupaj s partnerjem, vse gre vredu, nato se zalomi… Ga bomo kar pustili na cedilu?

Tukaj pa…od vsega začetka ne klapa…Mlada si..20 let…veliko se še moraš naučiti, izkusiti.. Če ga dovolj ljubiš in on tebe, vztrajajta, poiščita pomoč.. Sicer pa…on ima težave…tu definitivno ni prave kemije, privlačnosti, vsaj ne na njegovi strani… Ne priporočam ti ostati z njim…

Srečko je napisal:

Če te bi imel (rad), bi najprej poskrbel za tvojo
zadovoljitev – ker ni ga lepše in boljše stvari, kot je
zadovoljena ženka, ki napol nezavestna prede v tvojih rokah…
in ko veš, da si za to ti poskrbel…)

Presneto, ko kako tako izjavo preberem, VEM, da so tudi moški angeli, ne samo prasci, kot je rekel Jure Zrnec na Viktorjih…

Hvala, Sreč!
Cmok, cmok!!!!!

Težko je to… težko…
Če seks ne klapa na začetku veze, ko bi se moralo kar iskrit od strasti in kemije, potem ne vem, kdaj bo klapal.
Jaz bi rekla, da ni pravi zate in ne ti zanj. Ni kemije, ni strasti…
Išči dalje. Če ne boš šla zdaj, boš šla pa čez 10 let, ko bosta morala delit dva otroka, hišo, avto in psa. Tega ti pa ne priporočam….
Zdržala pa ne boš, veš, ker dober seks s svojim moškim je pomemben del vsake veze!

No, sedaj pa še zardevam… :-)))) Hvala za cmoke, tudi tebi enega doolgega, sočnega (vroč itak ni primeren za zunanje temperature…)

lepo se imej!

Sreč

oh, jaz bi ga že zdaaaaavnaj poslala nekam…. besede so eno, dejanja pa drugo!! nič ga ne poslušaj, samo idi drugam, najdi pravega….

najbolš je povedal srečko, dodala bi pa še:

– kaj pa če je gej?? kajti, če je res moški zaljubljen v žensko, potem vsaj za to poskrbi, da je ona zadovoljena—to sta oba moja bivša naredila in….. zato to moje čudno vprašanje.

lp

tudi jaz sem pomislila da je gej…

Draga moja…
še dolgo boš nezadovoljena, ker imam po vsem povedanem občutek, da je tvoj dragi GAY, ki pa se zaradi pritiska okolja in družine, predvsem pa zaradi “ja kaj bojo pa drugi rekil” sindroma muči biti z žensko pa sanja o na skrivaj pa sanja o kakem tipčku ali ga pa celo ima.
Verjemi…been there!
Čimprej si poišči novega tipa- takega ki te bo dol dajal tako ot je treba!
Good luck!

Mal se res pozanimaj o njem, kako vezo je imel prej, itd..tudi jaz mislim, da so mu všeč fantki….

New Report

Close