Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ona..ona…in jaz…

ona..ona…in jaz…

po skoraj dveh letih mi je punca včeraj, vrnila se je iz pijače s svojimi prijateljicami…prilično dobre volje, takorečeno, so spile nekaj koktajlov, povedala, da si želi seksat s kakšno žensko. zatrdila je, da to ni še nikol počela, da me ljubi, pa da si vseeno želi probat. seveda sem mislil da me zajebava pa se mi je vseen zazdelo da mogoče pa se ne. štos je, da sem potem rekel ok, pa daj, pa bi rad bil vseeno zraven kot opazovalec, to pa noče. sicer želi mojo privolitev. ja kaj še?! čist me je presenetila. a to pa ne, vsi skupi, ona sama pa? a nej to smatram kot prevaro, al kako bi se vi zdaj tu obnašal?

stari me zanima če bi bli ona za to da bi pa ti s tipom probal…ne daj se ji!

Jaz bi na tvojem mestu to smatrala kot prevaro …. če je ona bisex in sta vidva v zvezi to še ne poemni da ji je zaradi tega dovoljen sex z ženskami? Ja vprašaj jo če bi ji bilo vseeno če bi ti s kakšnim tipom …..
nekoga ki ga ljubiš vsaj glede tega nočeš deliti z ostalimi …..

Jaz jo razumem! Ona bi rada poizkusila z žensko in ne s tabo in žensko oz. parom. Rada bi doživela žensko v pravem pomenu besede. Brez moškega vmešavanja. Bi rekel, tako, kot se to naredi, na popolnoma lezbijčen način. Vprašanje pa je, če boš ti to razumel!? Drugo vprašanje je, kaj bo ona pri tem odkrila. Če bo odkrila, da je lezbijka v pravem pomenu besede, boš ti pogorel in jo izgubil. Če bo odkrila, da je zgolj biseksualka, ti lahko samo rečem, da si najsrečnejši človek na svetu ;-). Če bo odkrila, da jo ženske ne zanimajo, se pa itak vrne k tebi.

Na tvojem mestu bi ji to pustil ker, če ji neboš, se bo v to spustila naskrivaj. In nekoč te bo rezultat tega kar sem ti zgoraj opisal zadel kot strela z jasnega.

thja… po eni strani zanimivo razmišljanje, se mi pa pojavlja vprašanje, zakaj mu je povedala. Načeloma te stvari bolijo. Ali pa ga rajca, ker ve, da moški radi pofantaziramo o dveh bejbikah. Malo se mi zdi svinjsko… itak je pol isto, kot če bi rekla, da bi pač rada poskusla še s kom drugim kot s partnerjem, pa bo zato jutri sprobala sosedovega frančeka.

je pa res, da jo razumem, da pri tem noče met moškega zravenm, ker se hoče predat samo ženski in se pri tem čisto sprostit, ne pa zrabven mislit na partnerja… kaj pa vem, delikatno vprašanje. Se vprašam, zakaj je povedala, po drugi strani bi pa bilo morda meni celo bolj všeč, če bi bil na tem mestu, da bi vedel. Če ne drugo, bi me prijetno vznemirjalo, ko bi pomisli, kako se ljubita (telesno). Kako bi pa čustveno reagiral… priznam, da ne vem.

Eh ti moški… po eni strani ste ljubosumni, če bi vaša punca z žensko probala in bog ne daj z moškim…. vi si nočete deliti svoje ženske, kajne!

Po drugi strani pa takoj v akcijo, če bi predlagala v troje s še eno žensko!

Hahaha egoisti pokvarjeni! In to vsi – od prvega do zadnjega!

Povedala mu je ker je bila malo pod dozo in pa predvsem ker smatra, da je to sestavni del zaupanja, če mu vse pove.

Če verjameš… 😉

Kaj boš pa rekla zame, če bi raje videl tipa na moji ženski kot žensko? 😉

To drži, ja! Smo pač egoisti

V nobenem primeru tuki ni prave ljubezni!
ali… ne vem.

o, že odgovori! včeraj sva imela kar lep pogovor okoli tega. v bistvu so se s prijateljicami pogovarjale o tem in onem, vmes seveda o seksu in izkušnjah, pravi da jo je podkurilo prav to, da so nekatere prijateljice to že vse sprobale (sicer jaz mislim, da je alkohol to vse potenciral na deseto potenco, pa da ni čist vse tko, kot se je za tisto mizo predstavilo).
no, ko je prišla mal k sebi, ji je bilo hudo in je jokala, pa je rekla, da so to fantazije. to razumem, tud sam jih imam. včasih me domišljija malo zapelje, da si predstavljam, da je pa ona mulatka s takimi velkimi žnablami iz porničev…jo pa zato nimam čisto nič manj rad. pravim, da če je fantazija to razumem. pravi, da ne bo nič iz tega, da sva že mal prestara in preveč resna, da bi to izpeljala, ker želi ostat z mano in ne se zajebavat naokol.
do tu vse lepo in prav. moja fantazija z mulatko naj ostane fantazija, njena fantazija z žensko, naj tud ostane fantazija.
ker pa se imava rada in želiva biti drug z drugim, mi svetujte, kako naj iz nastalega iztrživa kar največ. men je že to, da mi je zaupala, dosti pomenilo. v bistvu sem ponosen, da je taka. lahko bi stvar prikrila po načelu, kar ne vidiš ne boli, sam če bi to nekega dne prišlo tko na dan kot vsaka stvar, bi mi bilo še bolj bad.

najvecja napaka je to, da je šla to tebi govort, tih bi bla probala in gremo dalje…če ne ves ne boli in v tem primeru to ornk drzi, kaj imata pa zdaj…ti slabo voljo, pomisleke in strah, ona pa če jo to res mika bo to nardila pa če si ti za ali ne, le slaba vest jo bo pekla…mogoce ti kasneje se prizna ali izves od drugje in to je lahko tudi povod v konec vajinega razmerja…narobe svet. Še boljsi bi bil kompromis..ti ji dovolis probat ja naj uziva..ona pa naj dovoli tebi gledat, to je korektno in fer, ne pa ona ja ti ne…to delajo egoisti…Zato še vedno trdim, tisto, ko pravim, da ko se dva ljubita ne moreta tolerirat da bi bila njegova dragi ali dragi v objemu nekoga drugega, to ne gre, to lahko dovolis le nekomu, ki ga ne ljubis!

to se pa zezaš…..al ne?

Ravno to sem ti jaz zgoraj razložil! Pa še nekaj! Trojček v realnosti je popolnoma nekaj drugega kot v domišljiji!

S tem se pa ne strinjam popolnoma! Ona namreč noče, da je on zraven in izpadla bi popolna polomija, če bi bil. Jaz mislim, da je prav, da mu je povedala, predvsem zaradi sebe, ker bo tako lažje živela naprej in vedela, da jo on razume, sprejema in posluša. Ne verjamem, da bo šla to delat za njegovim hrbtom, ker če bi, bi to že naredila in mu ne govorila o tem.

Zakaj?

lahko sva midva pametna,)..kaj bo ve le ona s tem se strinjam, naceloma je res tako, da ce neki zelis nardis o tem ne govoris, sploh tako delikatno temo, nikoli pa ne ves, ljudje smo razlicni,ko ti pa nekdo reče ne,te še bolj podzge v to, da ne ubogas…pa itak ves kaj si jaz msilim o tem, sva midva ze mela boje..haha

he hehe… tudi jaz, morda

thja, kaj pa veš… nekateri znajo doživljat fantazije tudi v resnici brez kakršnihkoli problemov, so pa seveda tu neka tveganja

Jokala je morda zato, ker se je zavedla,da je svojo fantazijo povedala naglas….in ustrašila nato tvoje reakcije.
Meni pa ni lepšega kot to, da se imata dva rada in poznata vsako skrito misel in fantazijo. Da si lahko zaupata in si povesta brez bojazni, da bo ob kakšnem predlogu drug eksplodiral.
Midva sva v teh stvareh popolnoma enaka in sva v teh najinih skupnih letih prišla do nekaterih misli in idej s katerimi se eden od naju ni strinjal in sva potem to opustila. Ampak vedno sem brez strahu in pomislekov povedala svoje želje.

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

Ko so punce pijane počnejo vse mogoče ki sploh ne vedo kaj delajo .
Nekatera punca svoji prijateljici odpne hlače ter jo hoče posiljevati .
Če pridejo kakšni fantje ki ne vedo kaj delajo potem kakšni fant zagrabi eno od punc ter jo objame čez pas in ji reče da bi rad z njo šel v avto da jo bi poljubil na trebuh da se z njo poročil .
Vendar če ima punca obleko potem fantu reče da jo lahko poljubi na usta da se bi vsaj lizala z njim .

Če kakšna punca pride pijana domov se prepira z staršem ter zbija .

Se najde kakšna za ona ona???

Pisi?😉

Zaupaj email

New Report

Close