Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Opozicija predlaga da se namesto NVO da denar poplavljencem, Svoboda proti

Opozicija predlaga da se namesto NVO da denar poplavljencem, Svoboda proti

Kaj menite o tem, da je danes opozicija predlagala da se denar namesto NVOjem ( milijonske cifre) kot so inštitut za raziskovanje spola in podobni nameni denar prizadetim v poplavah, Svoboda pa je proti in raje kot da bi oklestila NVOje zvišuje davke vsem državljanom?

Ko bo kaj bolj normalno opisano bomo komentirali

Sem gledala danes po tv, katastrofa res. Res mi je zal da smo to izvolili

Absolutno!

Ukinit denar katoliški cerkvi, Inštitutu Antona Trstenjaka, Inštitutu za narodno spravo, Zavodu Antona Martina Slomška, Zavodu Iskreni, Katoliškemu inštitutu za družinsko psihoterapijo.

Dajmo še malo naštet, no!

Seveda vlada raje zvišuje davke kot da bi dajala manj denarja vladnim nvojčkom. Izdatno jih financira nam pa nabija davke

Si naštel 5 desno usmerjenih , na levi imaš 15 000 NVO.

Saj povisani davki so potrebni ker nočejo rezat milijone NVOjem. To mi financiramo

Nisem ne levo usmerjene ne desno. Bi pa sedaj volil Janšo da se znebim Goloba. Se pa strinjam, vzeti vsem in naj živijo od prostovoljnih prispevkov. Tako levim kot desnim. Vsi so golazen , ki želijo služiti brez dela.

Si naštel 5 desno usmerjenih , na levi imaš 15 000 NVO.

Ja naštej jih 15000, da vidimo. Drugače teli desni naj vrnejo dnar pa dokažejo, da se da brez. Drgač nič ne bo iz tega flancanja..

Se vidi da si zaslepljeni levičar, drugače greš lahko kar na ERAR, pa si jih preberi, teh 5 desnih boš zagotovo zgrešil.

Jaz sem za, NVO so eno samo okoriščanje , enkrat iz Leve, enkrat iz Desne. Pa kdo ne vidi da so te stvari narejene iz strani politika , da se legalno krade denar državi in preko kanalov spravi do politikov.

Odlična ideja.

Vsem NVOjem ukinat dnar, ukinat rrv in nobenih poplavljencev, razen tistim, kinso bilinres prizadeti (beri ni bajta postabljena v strugi). Cerkve zapret, premozje zaplenit, prodano dat v zdravstvo.

Se vidi da si zaslepljeni levičar, drugače greš lahko kar na ERAR, pa si jih preberi, teh 5 desnih boš zagotovo zgrešil.

Ti si zaslepljena ovca, ker:

1. levih ne znaš naštet niti 5, kaj šele 15000

2. misliš, da bi en politik povprek bleknil, ukinimo NVO, in se bi to lahko ukinilo

3. janšatu v rit lezeš, pa sam komaj čaka, da bi potalal spet svojim NVO fikusom (tako kot je bil na ablasti in je “ukinil” RTV, tako enako bi NVO, v opoziciji je lahko bedaka igrat in obljubljat)

 

Dajmo kar cel proračun poplavljencem. In to vsako leto.

Ja, saj je polno ravnozemljaških poplavljencev, ki ne verjamejo stroki, in se nočejo preseliti, ker prej tam nikoli ni poplavljalo. Takim bo treba vsakih nekaj let nove bajte zidat na naš račun.

    Teli desni ti si  bedak.

moder predlog. Podpiram njihovo zamisel.

Ukiniti financiranje nevladni organizacij, že ime pove da niso povezane z vlado in državo. Če te nekdo financira, ne moreš biti nevladna organizacija. Če prejemaš 100% od vlade, si vladna organizacija.

Denarja je dovolj za vse. Vsi bi lahko ziveli dostojno zivljenje, nihce ne bi bil brez strehe nad glavo ali bil lacen. Ker pa se vedno mora nekomu filat zepe in ta nekdo je vedno bolj pozresen, zal zmanjka za pomembne stvari. Kdor misli, da opozicija daje take predloge iz dobrote, se moti. Ce bi bila sds na vladi, bi bila slika obratna. Sds bi grabila NAS denar zase, ostali pa bi dajali take predloge zato, da se priljubi volivcem. Sam ne spet pljuvat po svobodi. Vsi so enaki in vsi delajo zase.

New Report

Close