Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek organizator poroke

organizator poroke

Iz čiste radovednosti….

Če bi imeli na možnost (se pravi, da pri nas to ne bi bila takšna eksotika) dobiti organizatorja poroke, ki bi v dogovoru z vami uredil vse od A do Ž in bi to stroške poroke dvignilo za recimo 100 ali 200 tisočakov bi se vam to zdelo smiselno oz. bi se tega poslužili?

Česa ne znaš izbrat? Gostilne, menuja, barvo rož, prstana, muzke, cunj, frizure, vabil, konfetov, svatov, ženina?

Ne bi. Itak se mi zdi poroka brez veze.

Brez veze neha bit takrat, ko princese srečajo ta prave prince. Pa spet rata brez veze, ko se princi spremenijo v žabe.

Je treba res vse uvozit iz Amerike? Pri nas takih razkošnih porok ni, zato dvomim, da lahko kdo preživi od tega. Pri nas se špara, špara, špara.

ne, da se ne zna izbrat. ni časa skakat okrog in urejat vse zadeve.

Odkar so izumili telefon in internet ter odkar sosednja vas ni več oddaljena tri dni hoda ali en dan ježe, se s skakanjem ne zamudiš prav dost. Če kompliciranje do nezavesti ni ravno tvoj stil.

Haha, pa odkar obstaja forum!

Vrtnarja pa gospodinjsko pomočnico si lahko danes tudi že lahko pokličeš na dom, če si to želiš in lahko privoščiš seveda. Ampak seveda vedno se bodo našle ene fine dame, ki tega pa že ne!
Ko so prihajali mobiji na trg, pa pomivalni stroji in internet ter ostale novitete, vedno so se našle ene take fine dame, ki one pa že ne bi!

Ja, blazno moraš biti fin, da enkrat v življenju (po možnosti) primeš telefon v roke in odtipkaš par številk. To se pa res primerja z neumornim pomivanjem posode.

Sicer pa nimam nič proti, če ti zlaufa. Sam se bojim, da pri nas po tem profilu ni zadostnega povpraševanja. Če ti znese, pa go for it. V Ameriki je to že milijardni posel, samo tam gredo poroke v milijonske cifre in nekaj sto tisoč za organizatorja mala malca.

Ja, da odtipkaš par številk samo, da se zmeniš za slaščičarja, pa spet ene par številk za kozmetični salon, pa nadaljnih za frizerja, bend, gostišče, da nepozabim izposojevalnice poročnih oblek, pa šiviljo, …Ja, eni pač za nekatere kompliciramo. Jaz pa menim, da so nekateri samo polni enih predsodkov! Nekateri nimajo časa ne volje se s tem ukvarjat, bi pa imeli radi mega poroko, pa hej Brbra, tudi dosti je že takih, ki si lahko to privoščijo!
Hej, vsak ima z organizacijo poroke svoje lastne izkušnje! In če niso po tvojem scenariju, pa gre že za kompliciranje, svašta!

pogumna in ostali nenapadalni hvala za lepše jutro 🙂

ker me je samo zanimalo kaj menite o tem – svojo poroko sem namreč že pred časom uredila sama brez panike in kompliciranja. sem pa včasih razmišljala, da bi bilo fajn, če bi se o nekaterih stvarih dalo posvetovati s kom, ki ima malo več izkušenj in ki ve kako stvar hitreje, ceneje in učinkovito urediti.

in morda bi se mi s tem dalo ukvarjati tudi za druge 🙂

za vse malo manj prijazne komentarje pa… ah ja, saj nima smisla, dan je vseeno lep 🙂

alea, hvala, da si to vprašala, ker sva s prijateljico načrtovali s.p. v tem smislu. Sva zeloo organizirani osebi z veliko izkušnjami z organizacijo, že itak sodelujeva z določenimi ljudmi, ki se ukvarjajo s tiskanjem, oblikovanjem, radi organizirava tematske zabave…in sva se v tem nekako našli, ker kaj takega na našem koncu še ni…..potem pa taka zgražanja in negativni odgovori, kot si jih dobila ti.

Saj ne vem, a ne bi raje stopila korak nazaj, ker ljudje česa takega nočejo al pa ne rabijo…..

Ampak vseeno, tak negativizem me ponavadi podžge, da še prej uspem….

Lep pozdrav vsem

najbrž bodoča načrtovalka porok, pa vam paše al pa ne.

nala te lahko vprašam kateri je “tvoj” konec? lahko tudi na mail… [email protected]

Menim, da je ta niša še prazna in kar pogumno!
Takih negativističnih žensk si pa med strankami najbrž itak ne želiš in je še bolje, če ne bodo koristile vaših uslug!

Ne se sekirat, tale brbra se danes vtikuje v vsako temo in nabija, nabija, nabija, samo da se špetir dela,tko da le pogumno. Jaz bi z veseljem koristila takšne usluge.

Haha, hočeš reči v tvojo temo? Uf, smo hitro užaljeni, ko ne trobi nekdo s tabo v isti rog.

nismo užaljeni, samo povem avtorici naj se ne sekira, ker si jo zatolkla, da to pač počneš.

Jaz bi si in si tudi sem (seveda skupaj z bodočim možem) vse organizirala sama.

Brbra, če ti na tak način kofetkaš s svojimi “prijateljicami”, boš kmalu ostala sama!

Na kakšen način je pa to? Daj, razloži mi.

Danes si enostavno v vseh postih neprebavljiva. Ko odprem, si rečem, jao spet ta Brbra, ker samo nekaj kritiziraš in blatiš.
Kar predstavljami si, kako se moraš ves čas braniti, tudi v realnem svetu, ne samo na tem forumu, pred nami, grdimi, nesramnimi in krivičnimi ljudmi, kajne.

Tako, kot je že ena napisala, nekateri so se branili pomivalcev, mobijev,…
Absolutno se tudi pri nas premikajo stvari naprej in organizatorji porok bodo prej ali slej realnost (tudi gospodinjske pomočnice so bile v času socializma pozabljene, pa so spet “in”).
Pri nekaterih gre za pomanjkanje časa, pri drugih pa za dokazovanje prestiža, kar tebe, kot organizatorko, niti ne bo zanimalo preveč, kajne. Poskusi, pa boš videla, pa ne daj preveč na negativna mnenja nn-jev s foruma.
Moje mnenje – zagotovo bo sčasoma šlo!!

ne, škoda denarja, grem za ta denar raje nekam dalj na por.potovanje.

Sama ne bi, ker nama je bilo všeč vse to ukvarjanje&rihtanje, jaz sem prav uživala v tem.

Ampak, drugač pa – zakaj pa ne? Menim, da se bo tudi pri nas to razmahnilo. Nenazadnje se krog ljudi, ki si to lahko privošči veča. Več ljudi si lahko to finančno privošči, pa tudi vsi nimajo želje tega organizirat, pa časa.
Tako, da kar zgrabite posel, dokler še ni veliko ponudnikov. In veliko sreče oz. uspeha!

New Report

Close