Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Orgazem-kako ga dozivljate?

Orgazem-kako ga dozivljate?

Zeta mi je dala besede za novo-tole temo…;), ki trdi, da orgazem je ali ga ni in, da sibkih orgazmov ni…se strinjam le v tistem delu ne, ko pravi da sibkih orgazmov ni…jaz trdim da so..ne sibki, ampak da orgazem ni vedno enako..mocan-enak..ampak, da je vse odvisno od spodaj nastetih dejavnikov..in potem je intenzivnost-moč orgazma enkrat takšna..drugic drugacna…

Kako dozivljate svoje orgazme…recimo ,ce jih dozivite vec v kratkih presledkih, je vsak se mocnejsi..bolj intenziven, ali je vsak drugacen..ali vsak se sibkejsi…

Kako dozivljate orgazem, če ze dalj casa niste seksali…in kaksn je orgazem ce seksate vsak dan, no ali raje pogosto.

Vem, da so orgazmi razlicni, odvisno od zelje, rajcanja, koliko časa ze nisi, kako pogosto, vse to igra vlogo, vsaj pri meni, kako pa je to pri vas?
Prepricana sem tudi, da tisti, ki imate ljubimce-ljubimke, dozivljate zopet drugacen orgazem kot pa ob svojih partnerjih…

Seveda so različni, ampak težko bi rekla, da je to samo odvisno od partnerja. Različni so tudi, če to počnem sama. Včasih pride počasneje, včasih kot strela z jasnega. Včasih je bolj intenziven, včasih pa nežen in traja dlje. Težko bi rekla, da je najbolj intenziven, ko sem “najbolj sestradana”. Verjetno je ša najbolj odvisno od tega kako celoten dogodek doživljam v glavi, koliko sem sproščena in predana igri, kakšno vlogo igram.
Kakršenkoli že je, le da je….včasih so nežni še bolj rajclivi.

Mislim, da je moja35 pravzprav uporabila pravilen izraz “intenziven”. Tiste, ki si privoščijo intenzivnega do konca, po tem vsaj nekaj časa ničesar nemorejo. Dobesedno sesujejo se. Ča pa je ta intenzivnost manjša, pa lahko v naslednjem trenutku spet. To je podobno pri moških! Manj intenziven in mogoče tudi zadržan se lahko ponavlja kar nekajkrat z minimalno ejakulacijo. S tem se celo lahko igramo kar nekaj časa. Po orgazmu “do konca” pa nemore niti ženska, niti moški zadevo spet hitro ponovit! Lahko, ampak niti slučajno ne s tako intenzivnostjo. Razlog za manj intenzivnega je ta, da se ali zadržuješ ali pa enostavno na začetku iz takega ali drugačnega razloga nisi sposoben prit do intenzivnega. To bo to!

hehe..kren..spet sem najbolj pametna…..ampak ti si pa vse zgrešil…..

Največja razlika med moškim in ženskim orgazmom je ta, da lahko ženska TAKOJ za orgazmom nadaljuje v pričakovanju naslednjega, medtem ko moški nima te možnosti….

Torej ženska LAHKO po orgazmu nadaljuje takoj….in še bolj intenzivno…

Tule si pa ti precej falila ali pa preprosto nimaš opravka s pravimi moškimi. No ja, vse pač te sreče nimajo. In verjamem, da je povprečje zadovoljno z enim samim samcatim izbruhom.

hehehe…kren…ne bom ti več nasprotovala….z leti ugotoviš, da sem imela prav..;P

V bistvu mislim jaz tale razgovor zaključit (upam) :-). Ti defintivno nimaš močnih orgazmov, ker bi sicer obležala na mrtvo in ne čakala na novega in novega in imela čas prosit naj neha. Ne rečem, da čez pol ure, uro, ko si opomoreš, ampak v tem primeru je situacija vedno taka, da so zaradi čedalje večje utrujenosti orgazmi šibkejši. Podobno je pri moških. Malo se pozanimaj. Moški lahko uravnava intenzivnost s tem, da ne ejakulira v celoti ampak samo po delčkih ali pa sploh ne oz. ga zadrži, kar zame niti približno ni orgazem ampak kvečjemu nekaj njemu podobnega oz. nekaj podobnega kar doživljaš ti. Potem lahko doživljaš take vrste orgazmov kar nekaj in zadnji je največji pa raje recimo “pravi”.

No, obstaja pa še vedno upanje, da si vesoljka 😉 :-)))

Hehe, glede ena to da si mlajša, bo situacija ravno obratna.

…no zdajle bi pa pričakovala podporo vseh tako obupno sexa željnihna tem forumu, da mi priskočijo na pomoč…. moški živi v zmoti..:))))
kren ne jezi se…lepota ja danes pomembna…:))

Najprej potres, ki je lahko dolg kar nekaj časa – ne vem koliko, ker ne gledam na uro, ki me fizično čist zmozga – kar je sicer odvisno od telesne – fizične kondicije), nato popotresni sunki. Eni šibkejši, eni močnejši. Za zopet močnejšega je treba vmes narest malce pavze.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Zeta, imaš prav..ženska lahko takoj nadaljuje…ampak vprasanje je, če ji to paše…če ji to paše..vidis..meni to ne paše, ne takoj..kasneje ja..takoj ne…..ker mi je bil dovolj en orng orgazem…seveda pa ce imava cas in zeljo za še in še, potem se mal cartava in zapaše cez nekaj časa ponovno.Imam sreco, da tudi njemu ne paše takoj še in še…
Nism pa tip, da bi se sla zdej gremo hocm dozvet 5 orgazmov en za drugim, saj ves dejala sem ti, da je meni orgazem le pika na i..celota je zame vazna.In ocitno se v vsem tem zelo ujemam z mojim, paše nama obema tako…

Sama le redko dosežem več orgazmov v eni rundi. Če jih, potem niso tako burni. Po burnem org. mi paše malo zatišja, rec. samo božanje ljubkovanje, nikakor pa dotiki po ščegiju, ker letim pod strop. Sem pa takoj za več rund, ponavadi me mine utrujenost, ko sem ob pravem moškem telesu…

Ponavadi ostaneva pri enem, ker sem enostavno preveč out. Nekaj časa se me npr. po hrbtu, vratu, trebuhu sploh ne sme dotikat, ker me kar prestavi za 20centi. Se včasih naredi, da po orgazmu jokam al se pa ful smejim. No, v soboto sem oboje, začel smo z jokom, končali z smehom.
Redko se naredi, da je orgazem bolj švoh, takrat pa še enkrat, sam ni tako dobr. Najbolj mi je všeč eden, pa tisti taprav. Aja, orgazem doživiva ponavadi skupaj, al tam nekje, tako, da lohk skupaj počivava.

To to, Afna – jok, no med jokom in smehom, tudi to sem doživel. Kako šele to razrajca! Bolj kot da bi men takrat prišlo

Jok,poznam, ko te kar zalije, ko bi se kar zlil v eno z njim…ampak to lahko dozivi le nekdo, ki tako ljubi in je ljubljen! Takrat custva delajo svoje.
Smejala se pa nism se nikoli…haha, prevec custvena sem, nezna takrat in mi gre prej na jok , kot pa na smeh;)…ker je vse tako lepo..mmmmmmmm

Ko bi mi ENKRAT SAMKRAT v življenju dano, da bi te imel možnost spoznati s strani! Očitno si božanska, posebno če ljubiš

Kako pa je lohk moški ziher, da ne joka od žalosti, ampak zato, ker jo je tko dobr uštimal. Mogoče pa je tvoja od žalosti jokala? Al pa, ko se na koncu smejem, kaj če bi moj pomislil, da se njemu smejem. No, pri nama do tega ne more priti, ker me pač pozna in moje after sex izpade. Se pa vidi, da je tud mojemu všeč, ko me pripravi do tega. Me potem extra crklja.

A me imaš za najstnika a kaj? Draga, veš, mene ne more nobena okrog prnest, prevečkrat sem občutil tisti nebeški občutek stiskanja vaginalnih mišic, pa “kurje kože” (ne pri vseh), pa še kaj bi ti lahko napisal..

Dragi, ne vem al te lohk katera okol prnese al ne! Ne vem kolk daleč lahko ženska igra, kajti nisem se šla teh igric, da bi se delala, da mi je prišlo. Če moški ni sposoben, da me zadovolji, tudi ne zasluži, da mu zaigram orgazem, samo zato, da bo njegov ego potešen! Seksam pa itak takrat, ko mi paše,al pa mi zapaše, ko seksam, zato mi tud vedno pride.

Zgleda, da se nisva dobr razumela, hotu sm napisat samo to, da bi hudičevo dobr vedu zakaj ženska joka – ali od vsega hudega ali od ugodja. To pa sam zato, ker s ti napisala kako lahko moški to ve. Jasno, draga?

Čist jasno, sam kakšen oblaček na nebu!!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Res je, krasno za sprehod, kostanj, gobe, pol pa en vroč seks v kakšni koči na samem in to na tleh, pogrnjenih s krznom, pa ogenj v kaminu mmmmmm!

nene..dost je sprehod z roko v roki po gozdu..in umes kuka soncek…greje… in potem mal naslont na eno smreko, tam na soncni jasi… in enga tazga na hitr..mmmmmmmmm;)..bi ti pasu..meni zlo..vcasih pa pase tud en tak na hitr..aneda..

mmmmmmmmmmmmmm;)

Seveda, Sara* sploh moškim, včasih pa tud ženskam. Čisto vsak dan zvem o tebi kaj lepega. Sprašujem se koliko tvojih prelepih sporočil bom še prebral. A veš, da sem jih nekaj že kopiral, sm papiga, a?

New Report

Close