Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Orgazem tako in drugače

Orgazem tako in drugače

Zanimajo me vaše izkušnje pri orgazmu med sexom in orgazmu pri samozadovoljevanju.
Je drugačen? Kdaj je močnejši? Kdaj vam hitreje pride?

Zadnjič mi s partnerjem ni prišlo, pa je dejal, da je to zaradi prepogostega samozadovoljevanja. O tem naj bi se snkrat pogovarjal s prijateljico, ki je ginekologinja…
Hm… Res sem opazila, da mi po krajšem pavziranju pride že po minuti, in če se samozadovoljujem ponovno čez nekaj ur; ”šele” po 3 (4) minutah.

Naslednja zadeva, ki me bega, so kontracepcijske. Nekaj sem brala, da se po več letnem jemanju lahko tam spodaj spremeniš v pravo ”saharo”. Koliko je to res??

Hvala za odgovore!

Men je fajn, če me tip s prstom. Sama ali da me fant, ni bistvene razlike, včasih tako, včasih drugače. Včasih je orgazem silen ali bežen pri samozadovoljevanju ali pa med seksom. Odvisno od razpoloženja. Zaporedje orgazmov je odvisno od tega, kdaj sem doživela zadnjega. drugi gre precej težje v kratkem časovnem zamiku.

menim, da drugače samozadovoljevanje ne vpliva na orgazem med seksom, če sta ta dva dosti narazen.

KT so me naredile nedovzetno, ni se mi seksal sploh. Posušile me pa niso.

A mislite da KT vplivajo na željo po sexu? Ker se mi zdi, da so jo ful zmanjšale 🙁

Ja, vplivajo. Sem vprašala pri ginekologu.

Ja rekla bi, da je to odvisno od tega kaj koga zburja. Ambient, muzika, prave besede in roke in še kaj na pravem mestu, dobra volja, zadovoljstvo s samim sabo in predvsem veliko domišljije, da si vse to pričaraš, če nisi v dvoje. Je pa lahko tudi pri samozadovoljevanju orgazem čisto dober.

citiram:
Je pa lahko tudi pri samozadovoljevanju orgazem čisto dober.

Pri meni je ”problem”, da je orgazem pri samozadovoljevanju veliko močnejši kot med samim sexom…

Glede kontracepcijskih me pa prav strašite :/ :/ :/

Pri orgazmu je 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} psiha.

Ali drugače povedano: “Vse je v glavi”.

jebačica, že ko si napisala vprašanje sem vedela kaj hočeš s tem povedati, če ti je kaj lažje je pri meni isto mnogo močnejši pri samozadovoljevanju

Pri meni je pa tako, da ne bi mogla reči kateri je močnejši, ampak sta pa različna.
Pri vaginalnem orgazmu, ki traja malo dlje čutim neko toplino, dobim kurjo kožo po celem telesu in takrat ne morem več skakat po možu, ampak mirujem.
No, pri klitoričnem (tudi če se sama samozadovoljujem-ponavadi pod tušem;curek vode direkt na ščegetavček) pa traja malo manj časa in je tudi ful fajn ampak drugače, pa ne vem kako bi ga točno opisala!
Z možem vedno doživim orgazem, nisva pa poskusila, da bi mi dvakrat ali večkrat prišlo v nekaj urah. Mogoče zato, ker sva potem malo utrujena in se nama ne ljubi več!
Se pa strinjam, da je vse v glavi, saj če imam kakšne skrbi mi ne pride ful dolgo!Pri možu je pa tako, da mu pride takoj (tudi če je živčen), pa on bi čez eno uro spet -pa mu bo spet prišlo!!

Tisto glede KT, pa se tudi meni zdi, da bo kar držalo.
Vsaj jaz vem, da ko sem jih jemala dalj časa, se mi je zdelo, da kar ni več take želje po sexu, kot prej. Pa tudi začela sem posegati po lubrikantih.

Za KT je znano (se v navodilih pise), da je eden od stranskih ucinkov tudi zmanjsani libido. Jaz sem to opazila pri prejsnjih tabletkih (Minulet), sedaj pri Logest tega ne opazim, pa jih jemljem ze eno leto.

Debat okol tega je bilo ze veliko. Pa smo potem v glavnem prisle do zakljucka, da se zelja po seksu zmanjsa zato, ker si partnerja ne zelimo vec, ne gre toliko za KT – so bolj izgovor. Ce je strast ta prava, potem nic ne more vplivat :-).

no, ja … poznam primer, kjer je ona bila čist brez želje po seksu, ko je jemala kt, ko je nehala pa je postala (spet) prav strastna, pa vse z enim partnerjem

Prvo je res, da tvoj partner nima pojma, drugo o tabletah pa nevem, vem pa da nobena umetna substanca ne vpliva dobro na telo.

Orgazem s partnerjem je drugačen od tistega ko sem sama s seboj.
Tisti pri odnosu je boljši in neprimerno dlje traja. Je pa tud razlika med tistim ko me s prsti al pa s k***.

Kar se pa kontracepcije ti pa iz lastnih izkušenj povem da je res da si po njih kot “sahara” Men je sicer pasalo ampak vlažnosti ni blo nobene pa zelo me je moral pripravit da je blo kaj orgazma.
Ko pa sem prenehala z jemanjem sem bla ko atomska bomba, to bi po 3 krat na dan. (jemala sem Femoden)

Srečno!

A ne bi ti raje uživala, pa naj bo orgazem fuuulll močan ali pa malo manj opazen?
Mogoče bi vidva oba skupaj s partnerjem prebrala kakšno knjigo o spolnosti in se mal pogovorila. Ne mišljeno kot zafrkancija.

-mm mogoče pa je po prenehanju jemanja tablet postala strastna, ker si je želela otroka??

hm, zanimiva teorija, pa verjetno ne bo držala… otroka ma, strast je pa ni spustla (ima obroček)

maš prav ja

New Report

Close