Orgazem z moškim – misija nemogoče
Razgrajanje, 05.03.2022 ob 11:37
Zartrose izven profila, 05.03.2022 ob 11:28
Anonimus996, 05.03.2022 ob 08:14
Zartrose izven profila, 04.03.2022 ob 17:59
ko poslušam kake pravljičarje, ki nalagajo kako jim on do 5 orgazmov pričara, mimoodni neznanki v noči, ki se ga z nožnico oklepa zgolj na eni strani, ker njemu ne paše da ga čvrsto oprime ozka nožnica.. hahahaha, pa tipi a resno mislite da ženske nasedamo takemu nakladanju? Blesava una, ki dejansko takemu nakladaču da!
Presneto glasna si , glede na to da se imaš za svetnico in da si verjetno seksala samo z enim.
Ma kako glasna, ce tipkam?
Jaz nikjer nisem napisala da sem svetnica, niti se nimam za njo.. sem pa postena in zvesta zenska, ki drzi svojo besedo. Zdaj ce sem zaradi tega opredeljena za svernico, ker ti nisi zmozen zvestobe postenosti in drzanja svoje besede- potem pa podpiram definicijo! 😄
Ti Pa res zgolj kolovrat s prakso povsod, kje pozabik izraz pitja pa tu ne vem 😆
joj baba če bi te loh razumela kaj sploh pišeš??
Anonimno 3565, 05.03.2022 ob 12:56
Šprincamarogla, 05.03.2022 ob 11:56
Razgrajanje, 05.03.2022 ob 11:41
momčilo, 05.03.2022 ob 11:38
Nam moškim bi bilo veliko lepše v življenju, če bi lahko videli kaj se vam dogana v glavah.
Saj Pravita obe, orgazem, in tista pizda,pica na koncu In tako naprej ☺
Vam moškim bi bilo najlepše, če bi vam babe dale odvezo od svojega užitka. Itak vas zanima samo vaš orgazem in nič drugega. Tisto, da vam je kaj do ženskega užitja je zgolj vaš ego, da ne bi katere javno spregovorila o vaši nesposobnosti. Zato tudi vsi iščete device ali vsaj take z malo partnerji, zgolj zaradi strahu pred konkurenco.
Babe pa tudi nehajte glumiti orgazme. Saj od tega nimate nič. Desca pa itak ne briga kaj je z vami.
Mja, bo kar res, da so moški z Marsa in ženske z Venere. Skratka za skupaj nismo.
Pa še to. Edini dec s katerim sem res uživala je bil znan biseksualec. Ta edini je vedel kaj in kako. Žalostno!
Žalostna si ti, da si raje ležala kot klada in čakala ne vem kaj, namesto da bi se s katerim od njih pogovorila, kaj ti odgovarja. Pa tako se imate ženske za komunikativna bitja. Problem je, da ste večinoma zgovorne samo pri opravljanju, debatah o nadaljevankah, cunjah, šminkah, torbicah, brisačah in podobnih bedarijah, o pravih problemih pa ne znate razpravljat in rešitev poiskat.
A to o sebi govoriš, kajti kaj in kako sem jaz komunicirala z moškimi ne moreš vedeti, ker je to izven tvojega dometa. Ponavljam pa še enkrat, žal so na tem področju moški idioti. Zanima jih samo lastni užitek, ženski pa zgolj zato, da z filanjem svojega ega, ko se jim baba zlaže, da je uživala, dosegajo še večji lastni užitek.
Upam da se zavedate da veliko vec zensk ki ne dozivijo orgazma ko pa zensk ki ga. Pa to ni krivo to da ga ma za cimra. Mislim kk pa lahka ene na one night stand-u dozivijo. Veliko zensk ima s tem probleme tut ce se pogovarjajo s partnerji. Zenske veliko tezje dozivijo orgazem ko pa moski pa mas vec razlicnih. Mas klitorni, vaginalni, analni, orgazem G tocke, enim pride ze s slatanjem josk. Vaginalnega pa g tocke je najtezje ker morjo deci s penisom najdit tocko. Tak d ace ga sama tega orgazma s eni dozivela kak nej pove ka nej on nardi. Drugace pa ga nacelomanajlazje dozeses ko si ti na vrhu in se “drgnes” ob penis ko je v teb. Ker je tocka na sprednji strani. Ampak decom to da se drgnes ne pase in rata mehek ampak to ni pomembno kr jim to tak ni fajn in pol grejo oni na vrh pa nardijo svoje da jim pride. Prej se bos sprijaznala da si ena izmed ene tretine slovenk ko ne dozivijo orgazma med seksom lazje bo.. Naucga da ti saj pride ko gre on dol.. Drgc pa kup fajni vibrator, zdej ze niso pretirano dragi.
soft, 07.03.2022 ob 23:33
Žensk
Ženske in moški s težavami premalo berejo. V knjigah piše vse in za vsako težavo se najde rešitev v kakšni knjigi. Vse so ljudje že pred vami doživeli, poskusili, se matrali poiskati rešitev… Zakaj bi se matrali še vi? Berite in si olajšajte življenje.
Nisi edina. Tudi meni ni se nikdar prislo z moskim. Pa jih se nekaj poznam.
Zenske pac hlinijo, da zadostijo moskemu egu, zato se lahko zgoraj oglasajo, da si ziher edina… Nisi. Le redke smo, ki to povemo. Jaz sem se vsakemu to povedala. Ne hlinim orgazmov, ker se mi zdi brez veze. Orala mi je pa ravno tako mimo….
Evian, 04.03.2022 ob 09:33
Živjo.
Stara sem 33. Moj sedanji partner je star 36, skupaj sva dobrih pet let. Ker sem od začetka iskala zgolj varnost in pobeg pred osamljenostjo, sem se znašla v vezi z njim, preselila k njemu in tako naprej. Otrok nimava.
Imam ga rada in on mene, ampak nikoli nisem bila pa vanj zaljubljena, kar se občasno pokaže, ampak znam to uspešno prebrodit in tako naprej. Nisem niti prepričana da je bil on zaljubljen vame kdaj, pač spoznala sva se (v živo), šla na kavo, po kavi na sprehodu mi je rekel da bi rad da sem njegova (še preden sva se sploh prvič poljubila) in ker mi je bil še kar simpatičen, sem privolila. In tega je sedaj pet let.
Prej sem bila v zvezi tri leta, tudi zaradi tega ker sem ga sčasoma vzljubila in ker me je imel res rad. To vezo sem zaključila, ker nisem čutila več ničesar. Potem sem se dobivala za spoznavanje še s parimi, ampak po nekem času sem zaključila in ni nikoli prišlo do česa resnejšega.
Moj glavni problem pa je, da sama orgazem vedno doživim ko se ukvarjam sama s sabo. Vedno. Moj fant mi reče zvečer v postelji, če sem kaj mokra in se me dotakne tam, potem pa navali name. Brez predigre, brez česarkoli. Oralno me obdela morda 1x na 3 mesece, pa še to mi je tako brezveze, da sem mu nazadnje celo rekla da mi to ne paše več. Zdi se mi kot da tega ne dela iz veselja ampak zato, ker ima občutek da bi to moral počet. Sam seks je sicer v redu, mi je všeč ampak vedno sem si predstavljala da bi seks moral biti nekaj več, nikoli nisem doživela nobenih posebnih stvari pri tem, nikoli mi še ni prišlo z moškim (do zdaj sem spala recimo da z 8 različnimi moškimi, pri vseh je bilo enako, tudi če je bilo malo predigre, mi ni nikoli prišlo).
Težko mi je reč partnerju, da bi rada da se začneva spoznavat v postelji, kaj mi paše, da bi rada da mi pride enkrat z njim, ampak to bi bilo sedaj težje izvedljivo, ker orgazem pač vedno (res zelo dobro) odigram in pač misli, da mi pride medtem ko mi ga on poriva not in ven.
Razmišljam o tem, da ga pustim – nimam kam it, ker imam premajhno plačo in nesigurno službo, tako da sva v bistvu cimra ki seksata 2x na teden ali včasih tudi po cel mesec ne, deliva si stroške najema in ostalo, gospodinjim in tako naprej.
Sem edina, ki ji ne pride z moškim?
TKole nared
Sexsi znjim ene 3x
Ne igraj orgazma.
In potem ko ne bos igrala in te bo kaj vprasal pa poves da ze 3x nisi .
in da so se ti hormoni zmesal.ker tud m zamuja.
in pol se zmenita kako naj poskusi da bo orgazem.
Kapis. Sexsas in kot da od tu naprej nisi dozivelA.
Ne da ze 5let ne
Pa
ce ne dozivljas orgazmov, potem je tvoj fokaco slab. Resitve: 1.) manjsi vibric- zadeva rešena. Ali:
2.) dedca naucit kako se zadevi streze, 2.a) ce bo dedec pripravljen se priucit gibov, ki vodijo do zenskih orgazmov ( ja, v množini)!, so navodila sledeca: Komot lezis kot hlod in se prepustis uzitku, vmes preklopis mozgane na dirty program, to je vse, kar stori zenska. Dedec pa: zacne pocasi, stopnjuje hitrost( po navodilih razvnete zenske ) in hkrati (po)drgne ščegija s hitrostjo Ferrarrija proti koncu. Če je zadeva uspešna, se opazi po nekontroliranem krcenju nožnice ( orgazem) in odsotnost stika z ocmi( pogled s ta belimi). Ne zmores fejkat tega 🙂
Če ni in ni kljub natancnim navodilom, potem ima ali premajhnega ali pa ga briga za tvoj orgazem
3). menjava fookaca
Pa baba sem in dozivljam vsakic po vsaj 3 orgazme. Brez ustne obdelave, ker traja predolgo in ni isto( prešibek orgazem)
Kaksno vprasanje se?
naj povem, da je slovenc in priznam, da nikoli ne doživim takega orgazma kot sem ga imela z bivšim, ki je bil Beograjčan. Nisva ostala skupaj, ker je študiju odšel v BG, potem pa v zda…..
Tudi moje slovenske sorodnice uživajo v seksu z neslovenci, samo jaz se mučim z našim 12 cm (v stoječem stanju ima samo 12!!)….
Evvian, 08.03.2022 ob 16:21
naj povem, da je slovenc in priznam, da nikoli ne doživim takega orgazma kot sem ga imela z bivšim, ki je bil Beograjčan. Nisva ostala skupaj, ker je študiju odšel v BG, potem pa v zda…..
Tudi moje slovenske sorodnice uživajo v seksu z neslovenci, samo jaz se mučim z našim 12 cm (v stoječem stanju ima samo 12!!)….
verjetno je tud skoz pijan pa mu tudi teh 12 cm ne koristi
Meni se tole res ni dalo brat predolgo. Kupi knjigo:
https://www.bolha.com/knjige-revije-stripi-ostalo/knjiga-popoln-ljubimec-lou-paget-oglas-3804567
popolni ljubimec. Čaki, kr navali? Sam ti to pustiš? Daj mu točna navodila. Lubčkaj ga. Vodi igro. Nabavi sexy spodnje perilo in migaj z rito. Sexy modrc in migaj z joški pred očmi. Reci tkole: tokler jih temeljito ne zmasiraš, ne bo nič. V knjigi mu pokaži točne prijeme. Dokler je ne poliže mu pač ne dovoliš, da ga vtakne not. Lubčkaj ga in tudi pogoj, če se noče poljublhat, ga pač ne sme nikamor ustavit.
Kako ti kr pustiš, da navali? Čaki, pa nisi ti hlod. Reci glasno: op op op. Daj točna navodila: tkole: dolker se ne poljubljaš, dolker ne zmasiraš joškov, dokler mi je ne poližeš in obdelaš ga nimaš kam vstavljat. Jaz sem mojemu, kar med sexom držala onjigo odprto, kako se z roko masira vagina. Pa knjigo nabavi takoj. Prelistaj knjigo in preberi najprej sama in mu drži tehniko predigre pred obraz, bo že dojel. Če pa ne zna ubogi no?
fascinantno, 08.03.2022 ob 16:58
Avtorica (in očitno komentatorji) resno mislijo da je njen problem to da orgazma med zajčjim seksom ne doživi. Ja to je njen največji problem res.
Seveda je njen problem. Njemu je fajn in se mu ne sanja, da njej ni? In itak je to lažje po forumih pisat, kot dopovedat dotični osebi. In kako ona dovoli, da on kar navali. Mal inštrukcij pa bo. Primeš njegovo roko in sebe pobožaš.
Jaz sem ženska in doživim orgazem samo, če sem zgoraj in sama migam. Jaz naredim tkole. Uporabim kondom. Najprej njemu pride. Pol on leži mirno na hrbtu in jaz skačem po njem, da še meni. Ker imava kondom, mu še malo stoji in se to da. Brez kondoma jaz ne znam. Evo, povedala sem. Sama moram poskrbet za svoj orgazem.
Tako je202, 08.03.2022 ob 07:58
Ne razumem, zakaj se sploh silite z desci v posteljo, če ste aseksualne? Pustite jih na miru, imejte svoje solo orgazme, ali kar pač imate, in stvar rešena. Zakaj je treba nekaj blefirat?
Sori da ti moram unicit fantazijo, ampak ce bejbi pride ob masturbaciji, po vsej verjetnosti ni aseksualna. Verjetno so sam njeni jebaci slabi.