Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orgazem z moškim – misija nemogoče

Orgazem z moškim – misija nemogoče

Odgovor na objavo uporabnika
res je ja, 04.03.2022 ob 21:50

Anonimno 3030, 04.03.2022 ob 18:10

zanič seks, 04.03.2022 ob 17:27

O tem, kaj naj bi ji pasalo ste se razpisali kot da bi bilo z žensko kaj narobe oziroma da ima nekakšne čudne erogene cone.  Saj vsi vemo, kje so točke in večina erogenih con je pri vseh na istih mestih.  Tako da po moje v tem ni problem.  Je pa problem v moškem, očitno gre za klasičnega slabega seksača, kar nakazuje že to, da je niti oralno ne zadovoljuje.  Že to, da ima ON pri tem probleme (ženska se mu gnusi), je dovolj, da s takšnim moškim nikoli ne bo doživela orgazma.

Pa saj smo v 21. stoletju, pa še vedno verjamete, da ženskam pride z nabijanjem????

No, evo, tipično razmišljanje domišljavke, ki se ji ne da za nič potrudit, za vse ji je pa dec kriv.

Z žensko že ne more biti nič narobe, o spolnost nimamo kaj razpravljat, ker se avtomatično vse ve, problem je samo v dedcu, ki ne zna telepatsko slediti njenemu trenutnemu počutju in kapricam.

Počasi, počasi.  Razumem, da si prizadet, ampak realno gledano je tako, kot piše zgoraj.  Nekateri moški pričakujejo, da jim bo ženska fafala njihovega korenjaka, kot da imajo edinega na svetu, požirala njihovo spermo, se po možnosti še malo namazala z njo po obrazu ali joških, se pustila nabosti v rit, ni da ni.  Sami pa…. eh, škoda izgubljati besede.

Ogromno moških sploh ne zna seksat.  Mislijo, da bo ženski prišlo že samo ob pogledu na njihovega lulčka.  No, ni tako in dokler taki moški tega ne bodo dojeli, bodo pač slabi seks partnerji.

Se popolnoma strinjam. Moški večinoma gledajo zgolj na svoj užitek. Jaz sem v zvezi s svojim partnerjem že skoraj 16 let in moram povedati, da se enostavno ne zna (se mu ne ljubi) potruditi, tako, da sem z njim v vseh teh letih samo enih parkrat doživela orgazem. Ko sem sama ga pa med rajcanjem vedno doživim in to zelo intenzivno. Z njim pa sem na žalost zelo redko mokra tam spodaj, če pa orgazem po dolgotrajnem trudu že doživim, pa ni to to…

Simona176, 08.03.2022 ob 19:08

fascinantno, 08.03.2022 ob 16:58

Avtorica (in očitno komentatorji) resno mislijo da je njen problem to da orgazma med zajčjim seksom ne doživi. Ja to je njen največji problem res.

Seveda je njen problem. Njemu je fajn in se mu ne sanja, da njej ni? In itak je to lažje po forumih pisat, kot dopovedat dotični osebi. In kako ona dovoli, da on kar navali. Mal inštrukcij pa bo. Primeš njegovo roko in sebe pobožaš.

Ste resno kot konji s plašnicami. Ženska je v “vezi” z človekom, ki jo sploh ne privlači, ni nobene strasti, kateremu sploh ne zaupa, katerega sploh ne spoštuje in mu laže. Nimata nič. To ni nobena veza. Pač skupaj sta ker sta oba očitno čustveno otopela osebka, na ravni robota, nobene strasti do življenja, do ničesar. Očitno fizizično lahko doživi orgazem. Pa se ji še to ne da povedat “partnerju”, ampak raje laže in fejka orgazem. Njemu pa itak dol visi. Ker noben dedc, ki ni totalni robot loči fejk od realnosti. Čemu točno je namenjena ta veza ne vem. Ker ne sloni na ničemur. Še na prijateljstvu ne. Ker prijateljem ne lažeš. In prijatelji te bodo želeli zadovoljiti. Neko skupno bivanje zato da kao izgledajo normalno na ven. Mislim meni je fascinantno da se nekdo zavestno odloči da bo tako življenje živel. Da se zavestno odločiš da boš preživotaril čez življenje. Brez kakšne povezave z ljudmi, brez strasti, brez ljubezni, brez zaupanja, brez svojih ljudi. Kar z enim tam ker te je vprašal če bi bila z njim. Ja ok. Le zakaj ne bi naslednjih 50 let preživela s človekom za katerega mi dol visi in mu niti toliko ne zaupam da bi mu povedala da medtem ko on skače po meni razmišljam kaj bom naslednji dan kupila v trgovini. Ma nej, na vzven pa izgledava normalna človeka. Poparčkana. Bravo jaz. Čudovite odločitve v življenju sprejemam. Ne vem a se res tako sovražite sami sebe da si uničujete življenje zavestno. Ker noben človek, ki ima vsaj malo spoštovanja do samega sebe in drugih ne bi privolil v tako življenje.

fasinantno, 09.03.2022 ob 09:58

Ste resno kot konji s plašnicami. Ženska je v “vezi” z človekom, ki jo sploh ne privlači, ni nobene strasti, kateremu sploh ne zaupa, katerega sploh ne spoštuje in mu laže. Nimata nič. To ni nobena veza. Pač skupaj sta ker sta oba očitno čustveno otopela osebka, na ravni robota, nobene strasti do življenja, do ničesar. Očitno fizizično lahko doživi orgazem. Pa se ji še to ne da povedat “partnerju”, ampak raje laže in fejka orgazem. Njemu pa itak dol visi. Ker noben dedc, ki ni totalni robot loči fejk od realnosti. Čemu točno je namenjena ta veza ne vem. Ker ne sloni na ničemur. Še na prijateljstvu ne. Ker prijateljem ne lažeš. In prijatelji te bodo želeli zadovoljiti. Neko skupno bivanje zato da kao izgledajo normalno na ven. Mislim meni je fascinantno da se nekdo zavestno odloči da bo tako življenje živel. Da se zavestno odločiš da boš preživotaril čez življenje. Brez kakšne povezave z ljudmi, brez strasti, brez ljubezni, brez zaupanja, brez svojih ljudi. Kar z enim tam ker te je vprašal če bi bila z njim. Ja ok. Le zakaj ne bi naslednjih 50 let preživela s človekom za katerega mi dol visi in mu niti toliko ne zaupam da bi mu povedala da medtem ko on skače po meni razmišljam kaj bom naslednji dan kupila v trgovini. Ma nej, na vzven pa izgledava normalna človeka. Poparčkana. Bravo jaz. Čudovite odločitve v življenju sprejemam. Ne vem a se res tako sovražite sami sebe da si uničujete življenje zavestno. Ker noben človek, ki ima vsaj malo spoštovanja do samega sebe in drugih ne bi privolil v tako življenje.

Dobro razmišljaš.

Velikokrat se vprašam, koliko parov je v zvezi zato, da niso sami.

BKN – Bolje Kot Nič

To je životarjenje, ne življenje.

Kako lahko sploh zjutraj pogledaš človeka, do katerega ne čutiš iskre življenja?

To si v kot v peklu  namesto, da bi bil v nebesih.

Zavoženo življenje.

Pa sej je že nekej stara..smrkle pr 20ih majo že najbrs te tolk decu za sabo.. Ne pa tkole pr 30ih..kje ti žviš.. Je dala zenska ze lahko marsikej čez.. 8 ni pa nobena drastična št. K bi clovek reku ‘omgg s tolkimi je že spala??!”

Je treba par komadu probat, tko kot moški.. drugac nebos nikol vedu kaj ti najbolj odgovarja. 😃

hhm, 04.03.2022 ob 09:57

Evian, 04.03.2022 ob 09:33

Živjo.

Stara sem 33. Moj sedanji partner je star 36, skupaj sva dobrih pet let. Ker sem od začetka iskala zgolj varnost in pobeg pred osamljenostjo, sem se znašla v vezi z njim, preselila k njemu in tako naprej. Otrok nimava.

Imam ga rada in on mene, ampak nikoli nisem bila pa vanj zaljubljena, kar se občasno pokaže, ampak znam to uspešno prebrodit in tako naprej. Nisem niti prepričana da je bil on zaljubljen vame kdaj, pač spoznala sva se (v živo), šla na kavo, po kavi na sprehodu mi je rekel da bi rad da sem njegova (še preden sva se sploh prvič poljubila) in ker mi je bil še kar simpatičen, sem privolila. In tega je sedaj pet let.

Prej sem bila v zvezi tri leta, tudi zaradi tega ker sem ga sčasoma vzljubila in ker me je imel res rad. To vezo sem zaključila, ker nisem čutila več ničesar. Potem sem se dobivala za spoznavanje še s parimi, ampak po nekem času sem zaključila in ni nikoli prišlo do česa resnejšega.

Moj glavni problem pa je, da sama orgazem vedno doživim ko se ukvarjam sama s sabo. Vedno. Moj fant mi reče zvečer v postelji, če sem kaj mokra in se me dotakne tam, potem pa navali name. Brez predigre, brez česarkoli. Oralno me obdela morda 1x na 3 mesece, pa še to mi je tako brezveze, da sem mu nazadnje celo rekla da mi to ne paše več. Zdi se mi kot da tega ne dela iz veselja ampak zato, ker ima občutek da bi to moral počet. Sam seks je sicer v redu, mi je všeč ampak vedno sem si predstavljala da bi seks moral biti nekaj več, nikoli nisem doživela nobenih posebnih stvari pri tem, nikoli mi še ni prišlo z moškim (do zdaj sem spala recimo da z 8 različnimi moškimi, pri vseh je bilo enako, tudi če je bilo malo predigre, mi ni nikoli prišlo).

Težko mi je reč partnerju, da bi rada da se začneva spoznavat v postelji, kaj mi paše, da bi rada da mi pride enkrat z njim, ampak to bi bilo sedaj težje izvedljivo, ker orgazem pač vedno (res zelo dobro) odigram in pač misli, da mi pride medtem ko mi ga on poriva not in ven.

Razmišljam o tem, da ga pustim – nimam kam it, ker imam premajhno plačo in nesigurno službo, tako da sva v bistvu cimra ki seksata 2x na teden ali včasih tudi po cel mesec ne, deliva si stroške najema in ostalo, gospodinjim in tako naprej.

Sem edina, ki ji ne pride z moškim?

z osmimi različnimi dedci?

pa ti si kot krožnik v restavraciji.

Ti nimaš pojma 😂 ona se je skoraj nedolžna 😂 pri teh letih pa bi si že morala znati naret moškega tak ko njej paše…. pa če je zaradi tega potrebno večim dat priloznost…. zakaj ne…. se bi lahko kaj novega naucila…. ali pa če ne gre drugače si za začetek pomaga pač sama…. igračke tudi obstajajo z namenom…. Če leži in čaka na čudež si je sama kriva… Al pa se ni spoznala moškega ki bi ji pokazal kaj pomeni dober seks…. 🤦‍♀️

Dobi drugega fukaca da te zadovolji z njemu pa zivi

Ste ve vedno spodaj al kaj? Ne vem zajahaj ga (bodi na vrhu), pa se premikaj kakor se ti hočeš in kakor ti paše. Pa ti orgazem skoraj zagotovo ne uide. Če rabiš več predigre mu pa to tud povej. Ne vem zakaj ste vse tihe ovce. Poi pa vse nezadovolne.

Osebno sem raje zgoraj. Več užitka.

Haha tvoji ziher tut nikol ne pride ce tako mislis

….zakaj ga ne vodis…pokazes kaj ti pase…ocitno ze ves kako se sama zadovoljis…zenske…same ste krive..

Frigidnim, zavrtim, zafrustriranim, nesposobnim komunikacije da pove kaj ji  najbolj paše in kaj ne…je vedno nekdo drug kriv. Orgazem je v glavi. Če glava ni v redu, potem tudi seks ne more biti v redu.

Vsaki zenski, mi ji ne pride pomeni, da je slaba ljubimka. Z moskim to ni popolnoma nic povezano. Imel sem cirka 20 spolnih prijateljic. 3 ni prislo. Probal sem veckrat in uporabil tudi svoje fantastično znanje, pa ni slo. Kot izkusen moski in zelo dober ljubimec pac vem, da je seks bistvo odnosa in tudi zivljenja. Vendar pa moras imeti zensko, ki znauzivat, sesprostit v spolnosti. Tako ki ji prihaja itd. V kolikor ni tako, seks z njo nima smisla. Je pac slaba ljubimka in mora se delati na sebi oz se razvijati.

Nisem prebrala vseh odgovorov na to temo.

Največja napaka je, ker hlinite orgazem. To je hinavščina in sabotaža lastnega užitka.

Če vas nekdo ne privlači kot moški, mu to povejte po pravici in ne tratite njegovega časa. Tudi on se stara. Lahko bi imel nekoga, ki bi ga imel iskreno rad.

Tudi zaradi tega ne morete doseči orgazma.

Morda vas privlačijo ženske.

Sem 49-letnica, imam izkušnje in tudi jaz sem redko doživljala orgazem z moškimi. Ko sem medenico prestavila v sebi ugodno lego, sem orgazmirala tudi s penisom v notranjosti. Evo la, 4x v življenju. Nehajte fejkati, pa bo. Hvala. Živeli moški!

.. .., 12.03.2023 ob 01:59

Nisem prebrala vseh odgovorov na to temo.

Največja napaka je, ker hlinite orgazem. To je hinavščina in sabotaža lastnega užitka.

Če vas nekdo ne privlači kot moški, mu to povejte po pravici in ne tratite njegovega časa. Tudi on se stara. Lahko bi imel nekoga, ki bi ga imel iskreno rad.

Tudi zaradi tega ne morete doseči orgazma.

Morda vas privlačijo ženske.

Sem 49-letnica, imam izkušnje in tudi jaz sem redko doživljala orgazem z moškimi. Ko sem medenico prestavila v sebi ugodno lego, sem orgazmirala tudi s penisom v notranjosti. Evo la, 4x v življenju. Nehajte fejkati, pa bo. Hvala. Živeli moški!

Tako, priznat si je treba!

Pomembno je, kaj si predstavljaš, ko se sama samozadovoljuješ.

To je bistvo! Ker orgazem ni zgolj stimuliranje ščegetavčka in drugih con, ampak dogajanje v glavi. Lahko se samozadovoljuješ, si masiraš klitoris, vmes pa misliš o položnicah, ki jih moraš plačat, pa ne bo nič z orgazmom.

Kaj si torej predstavljaš, ko se samozadovoljuješ? Močno dvomim, da svojega tipa, ki te naskakuje. Ene ženske si predstavljajo, kako nek tip natepava drugo žensko in jim tako pride. Druge si predstavljajo, da jo nategne neznanec na ulici. Tretje nekaj drugega. Kaj te vzburja? Samo nabijanje not in ven vzburi mogoče 2% žensk. Vse ostale si ali pomagajo z roko med nabijanjem ali pa pustijo, da tip konča, potem pa same dokončajo zadevo. Ogromen odstotek je takih, ki fejkajo leta in leta točno zato, ker se jim ne ljubi razlagat, kako in kaj.

Sem imel eno, ki ji nikakor ni prišlo, zato se je seveda otepala seksa. Enkrat na teden bi bilo njej čisto dovolj, še celo preveč. Pa sva se razgovorila o tem, na kaj misli, ko se samozadovoljuje. Je trajalo, da se je odprla, ker jo je bilo sram priznati. Zamišljala si je, da je spolna sužnja in da jo gospodar šeška, šele potem jo napiči, ona pa kao noče tega. Ko sva to izvedla, je začela doživljat take orgazme, da sem krče čutil na tamalem. Potem je hotela seksat vsak dan.:)) Pač to jo je vzburjalo.

Javi mi na

[email protected]

pa ti kaj več povem

Pri 33 letih si imela 8 spolnih partnerjev. Veš kako pravijo takšnim puncam? Mislim, da je težava v tebi in tvojih prioritetah v življenju. Počneš še kaj drugega v življenju, razen teh aktivnosti?

5 let z egoističnim pras.cem, pa ji še ni potegnilo…. Ja nič, najboljše hitro še 3 mulce naštepat. Se bo ZIHER spremenil.

Ene res vsakemu runkeljnu dajo.

a si kej mokra bi ubilo željo po seksu še pri nimfomanki. Če mu tega ne moreš ali ne upaš povedat, bolje, da si sama.

@hehe672 ooo fak sem ti fouš! Jaz bi tudi tako!

Ženske, ne vem kakšne desce si to najdete… Meni je njen užitek na prvem mestu in vedno poskrbim da njej najprej pride. Jaz o tem ponavadi razmišljam že cel dan kako jo bom zvečer kresnil in jo že čez dan zapeljujem. Kakšen “slučajen” dotik, kakšna pohvala za dušo popihat, potem pa zvečer kakšen kozarec vina da se malo sprosti, potem je pa treba počasi, z dotiki, ne moreš pričakovati da bo kar mokra zato ker gleda 24ur?! Potem pa najprej jaz prevzamem kontrolo in jo celo poližem šele potem ko me že skoraj prosi ga dobi. Potem ji pa pustim da je ona zgoraj in ji jaz z roko obdelujem klitoris, ona si pa izbere svoj ritem in je uspeh zagotovljen 100%. Nato pa dalje prosto po trenutnem navdihu. Bi si pa želel da bi ona to bolj cenila, ker imam vseeno občutek da ji je to samoumevno da se jaz vsakič potrudim da ji pride..

Nisi edina, absolutno ne.

Ah kakšno znanost delate. Za dober zakonski odnos je potrebno, da je žena ali (mož) povprečnega videza, nekaj normalnega, da se ti ne gravža, da ga lahko poljubiš. Potem. Za trden zakon se odločiš. To je stvar odločitve. Odločiš se, da ne boš varal, tudi če bo priložnost.

Glede s.exa. Vsak je sam odgovoren zase (tudi ženska), če doživlja orgazme ali ne. Vsak normalen moški (ali ženska), je najkasneje po nekaj dneh (pogosto še prej) potreben spolne zadovoljitve. V postelji je seveda treba biti uvideven, nežen in ustrežljiv. To lahko naredi vsak normalen moški (ali ženska). Pa četudi se pretvarja. Stvar kulture pač. Ker si itaq že potreben (potrebna), ni potrebno veliko, da so spolni organi pripravljeni za akcijo. Med samim s.exom pa si lahko (moraš) misliti svoje. Pač vrtiš si v glavi filmčke, ki te rajcajo. Tudi če nimajo veze s partnerjem s katerim trenutno si. Seveda tega ne govoriš. Isto je pri ženski. Vrteti si mora v glavi stvari, ki jo rajcajo. Brez tega ni nič. Če moškemu stoji, je kulturen in prijazen, upošteva njene želje, zdrži pol ure, potem ni on kriv, da njej ne pride. Ga je brez veze obtoževat, da je slab f.uka.č. Več kot pol ure ni smiselno, je preseravanje. Seveda lahko potem sledi, še ležanje skupaj in pogovarjanje.

S takim načinom lahko s partnerjem živiš in sek.saš veliko let. V obojestransko zadovoljstvo.

To, da fejkaš orgazme je narobe. Kot so že pisali, tvoj trajber živi v zmoti, da te dobro obdela.

Do sem si kriva sama. Tvoj ljubimec je prav tako introvertiran. Nekje v podzavesti čuti, da ni vse OK, pa mu je vseeno, da se le sprazni.

Najin primer: ženi pride le, če leži na hrbtu, zelo redko v kakem drugem položaju.

Dejstvo pa je, da ji na more priti samo s penetracijo. Včasih si pomagava z vibratorjem, včasih z roko, včasih jo orarno zadovoljim, včasih ji pa ne pride, jo mine med seksom. Recimo zaradi kake zunanje motnje. Ali pa pomisli nak kaj “nerajcig”. Drugekrati si predstavlja, kako seksava na plaži, v parku,… kar mi tudi pove. To zrajca tudi mene.

Njen prvi orgazem je velikokrat oralni, drugi pa s penetracijo in vibratorjem. Ni mi treba posebej nabiljati, razen tik pred zdajci. Če se la da, poskusim zdržati (da lahko potem fukam še malo za sebe), velikokrat nama pa pride skupaj. Sicer jo spremljam in vem, kdaj je blizu, a mi vseeno pove, da je tik pred zdajci.

V glavnem, med seksom je nujna komunikacija, ne vedno verbalna. Ampak pertnerju MORAŠ povedati (ali pokazati) kaj ti paše in kaj ne. Verjemi, z veseljem bo sodeloval če mu je kaj mar zate.

Ko se to zgodi, mi pove

Sbezujem ti, da spremeniš položaj.. Na hrbtu je najslabše..tszen če te on zrajca s prsti. Ti vtakne prst v pučko in te zraven liže… In ko si blizu. Mu povej.. Ga bo dal not in te porival in bi orgazem.. Bis vudela.. Več predigre in z glavo pri sexu.. Ne razmišljaj nič… Le sex.. Pa malo si jo sama drgni  to mišje rajca.. Pri sexu je pač treba sodelovati!

Za avtorico obstaja odlična knjiga, so jo sicer pred kratkim prevedli v slovenščino:

Naslov: Povejte mi kako je bilo, ko  ste nazadnje seksali, avtor Ian Kerner.

https://www.bukla.si/knjigarna/psihologija-in-psihiatrija/socialna-psihologija/povejte-mi-kako-je-bilo-ko-ste-nazadnje-seksali.html

Potem pa še ena, ki sicer ni prevedena še v slo jezik – She comes first, avtor prav tako Ian Kerner:

https://www.mimovrste.com/partnerstvo-vzgoja/webhiddenbrand-she-comes-first-100060744491

Za uno , ki pa piše in svetuje avtorici, da naj se neha samozadovoljevati; neumnost, ravno s samozadovoljevanjem se ženska nauči, kako bo najhitreje in najbolje doživljala orgazme. Nikakor ni moški tisti, ki je zadolžen za to, da ženski pride in da mora on poskrbeti, d aji bi prišlo – ampak ženska sama – ker se prej mora sam naučit in sponat svoje telo, kako se odziva in na kaj se odziva, na kakšno vrsto in način dražljajev in kako ga pripeljat sama do orgazma.

Dva ki se ne čutita, ki nista zmožna prepoznati pri partnerju kdaj res uživa in se nista zmožna prepustiti en drugemu in zaupati kaj želita….ni šans da imata dober seks na dolgi rok. Vidva se ne čutita že na splošno v življenju. Kaj šele v postelji. Sta cimra, ki seksata verjetno zato ker je treba. Ne zato ker želita. Meni je to za zjokat. Še nikoli v življenju seksala brez želje. Meni je žalostno da si ljudje dovolijo da se tako ponižajo. Si ne želite en drugega. Ne razmišljate sploh o tem kaj bi si delala. Ne uživata v tem da drugemu užitek povzročata. Ne uživata sploh. Nobene strasti. Ne živite v bistvu. Životarite. Za zjokat.

New Report

Close