Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu orgazmi

orgazmi

Zanima me kako gre to pri drugih. Zelo težko pridem do orgazma pa še to samo z samozadovoljevanjem. Za mano je daljša zveza sex je bil tako tako,do orgazma sem se pripeljala vedno le z draženjem ščegetavčka,moški ni bil nikoli posbej pozoren do mene in sprijaznila sem se da drugače pri meni pač ne gre, čustva so se popolnoma ohladila in šla sva vsak svojo pot.
Spoznala sem človeka,s katerim se res zelo lepo ujameva ogromno se pogovarjava in sva res do ušes zaljubljena. Zelo je nežen, pozoren, ljubeč zelo me vzburi vendar orgazma ne doživim drugače kot prej. Moj partner tega ni vajen in je nekak prepričan, da bi šlo tudi drugače. Ker sva se o tem veliko pogovarjala zdaj tudi jaz razmišljam, da bi pa mogoče res šlo in da bi bilo lepše prijetneje. Mi lahko date kakšen nasvet ali poveste kakšno izkušnjo, ki bi mi mogoče pomagala.

KIR,,,,

upsssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

ja; Dr. KIR! je specialist za te zadeve!

predvsem … rada se mej!
in pa … pokaži mu, povej mu, igraj se sama s sabo pred njim … naj vidi, naj občuti, na kakšen način ti paše
… pa zihr se bo najdu odgovor tipa “Sex pa res ni vse v vezi” … japaja, ti kar pogumno poskrbi za vajine užitke … bolje zdaj kot pozneje … pozneje bo prepozno

če ti rečem, da nisi edina ženska, ki ne doživlja orgazma drugače kot z draženjem šegija – če ti rečem, da moraš biti res sproščena (mal alkohola?) – če ti rečem, da se z dragim pogovarjajta o tem (kar se) – če ti rečem, da mora bit predigra mogoče še boljša kot je – če ti rečem, da preizkušajta razne položaje (ti zgoraj, pa ne pravokotno na dragem, temveč ležeča na njem) …. je vse že znano in povedano, kajne?!

:-)))

ne obupaj, orgazem te bo zadel nekoč in nekje, ko ga boš najmanj pričakovala…se zna zgodit, da ga še nekaj časa ne bo, ker sta, kot kaže, s to temo kar obremenjena…

nekoč, ko ti bo njegovo telo dalo vedeti, da si te želi takoj, v tem trenutku, brez zavor!!!! in bo tvoje odreagiralo enako – ko se bosta prepustila strasti brez vseh razmišljanj – ti bo noro lepo!!!

lp

več kot to, da se prepusti in uživaj ti ne morem reči….in ko začneš čutiti vročino se popolnoma sprosti…. dihaj in počni stvari tako kot pri samozadovoljevanju…

aja…..tudi, če si z ljubljeno osebo niso prepovedane packaste misli:)))…torej….uživaj, prepusti se domišljiji in prepusti se rokam tvojega ljubimca…orgazem ti ne uide….pa vso srečo….

haha stari!!!!
Pa niti nisi dal slabega nasveta:-)))))

In kako se moja pacientka počuti danes?

KIR pogrešajo te že.Na dan s besedo in…:-)

Božansko! Hvala g. doktor!

Lepo!
Vsake toliko časa je pač potrebna vizita, saj veš:-)))))

.pa danes me znova nekaj ščemi…………..prideš?

Kir pa že ni tak:-)

To bi blo pa lahko kaj zeloooo nevarnega! Takoj začepit luknjico, saj že letim:-)))))

………..ne morem več…..hitroooooooo pridi!

PP že držim v roki:-)))))

hahahahahahah…………..nežno z PP!

Tvoja ustka bi bila nežnejša:-))))

njami………….

:-))))) Njami je tvoja pi*čka!

Nobeden se je ne bi branil.

Se kar zgodi. Nenapovedano.

Tud jaz ga zeloooo dolgo (20 let) nisem doživela. Ne v taki obliki – bolj tm-tm, na pol. In je prišel pravi. Preden je prišel k meni, sem se obremenjevala, kaj vse se bova pogovarjala, kaj mu bom ponudila, kaj sploh pije, je, …… Hudo. Ko je prišel, me je enostavno objel, poljubil. Šel za mano v dnevno sobo. Ko sem ga vprašala, kaj lahko postrežem, je enostavno rekel: počakaj, najprej bi se te rad nagledal. In, ne vem, če je minilo 15 min, že enostavno nisem več vedela, kje sem. Čisto sem se izgubila. Kar je opazil tudi on. Na koncu je samo rekel: a je tebe vmes mal zmanjkalo? Bilo mi je nerooooodno. Zelo. Spet me je brez besed stisnil k sebi in čez čas rekel: ej, punca, nič ni narobe. To mi je pri tebi všeč, ta neposrednost. Ohrani jo!

Preden je odšel, si je postregel samo s kozarcem vode iz pipe!

******************** Seape creat moles aspera spina rosas

S tabo si ni postregel? Hmmm… jaz bi si

A misliš, da sem se od njegovega gledanja zgubila? To pa vseeno ni bilo dovolj. Takrat še nisem bla tko čist zaljubljena vanj. Mi je bil samo všeč. To sem se šele potem, ko me je pripravil do tega, da sem se “zgubila.
Zgubila sem se pa zato, ker si JE postregel. In to hudo močno dobro:-))))))

******************** Seape creat moles aspera spina rosas

Aha, razumem. Zgubila si se v njem, oz. on v tebi :-))))

New Report

Close