Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek otok vis

otok vis

V soboto gremo na Vis pa me zanima če je tudi tam problem voda. Kako pa je s kartico VISA? Jo sprejemajo v trgovinah in restavracijah? Pa komarjev je kaj?
Hvala za vsako informacijo in lep dan vsem

Če ti napišemo, da ni vode, ne sprejemajo kartic in, da je polno komarjev, boš odpovedala dopust?

Ja seveda bom. Vzela bom večjo količino gotovine, liter autana in cisterno vode. Hecam se.
Res me zanima glede kartic.

Baje imajo res problem z vodo, kartic pa po večini ne sprejemajo. jaz vem samo za 4 restavracije na celem Visu, kje jih. V trgovinah pa je samo gotovina.

Baby res ne vem od kje teb, da v trgovinah laufa samo gotovina, jaz hodim dol že pet let tudi med letom ne samo v sezoni, pa zadnja tri leta plačujem z navadno maestro kartico od NLB v trgovinah, na bencinski, v tur. agenc. (trajekt). OK. na tržnici glih ne morš s kartico plačat, imaš pa tud bankomate, tko da nebi smela imet težav. Kakšno kuno pa le vzemi s seboj.
Ravno danes sem govorila s kolegi, ki so še dol in pravijo da voda je, sonce tud, komarjev pa mi nismo imeli (cca 3 tedne nazaj), sicer pa pomaga kak avtan ali pa raid za vštekat v elektriko.

če nisem preveč firbčna, kam na Vis pa greste??

Lep dopust.
W.

Oh na Visu je tko fajn, sm ti tok fouš da greš….eh vse je dol, nič se sekirat…..Jaz vedno bivam v Komiži, kje pa boste vi?

Lp

Hotel Issa. Hvala za odgovor.

Tudi midva sva bila v hotelu Issa. Super, samo takrat je bila mrzla voda. Drugače pasuper sprehajališče do centra je ravno prav hoje, pa klopce, pa rožiči…lepo!
Uživajte!

New Report

Close