Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Otroci … mulci …

Otroci … mulci …

Pa ne moreš verjet, no, kaj se mi dogaja zadnje čase. Sicer sem še razmeroma mlada … tistih lepih 28 let … mamica krasnega otročiča in partnerka krasnemu moškemu, ki me osrečuje iz dneva v dan … Te svoje idile seveda ne menjam za nič na svetu … ravno obratno … želim s svojo družino doseči se stopničko više … vendar ..

Že prej sem bila v krogu “znancev” precej zaželjena ženska in jih ni bilo malo, ki so se potegovali za mojo naklonjenost. Seveda, kot vsaki ženski, mi takšna “naklonjenost” (seveda v določeni meri) tudi ugaja. Vendar do sedaj so se okoli mene motali bolj moški ali mojih let ali starejši. Letos pa čutim na sebi veliko pogledov “mlajše” generacije … … … govorimo o “otrocih” … mulariji … 10 let mlajših od mene. Začelo se je z sinom naših prijateljev, ki izkoristi vsako priložnost, da je v moji bližini in da klepeta z mano .. čeprav si kaj dosti nimamo za povedat. Na vsakem zboru, kjer se srečamo, pristopi takoj k meni in se ga moram dobesedno rešit s kakim izgovorom.
Nadaljevalo pa se je tudi sedaj poleti v službi, ko smo za sezonsko delo dobili dva mlada fanta … … tudi tam pod 20 let … … Kadarkoli se srečamo čutim njihov pogled na meni in tudi ko grem naprej, kar čutim kako mi sledijo … s pogledom seveda. Nasmihajo se mi ob vsaki priliki … zadnje čase sem celo opazila, da hodijo v službo ob istem času kot jaz in se pogosto srečamo na vhodu … … In meni je nerodno … …

Pa finta je v temu, ker so fantje izredno luštni na pogled … vredni greha za rečt … ampak … pr oštji … … v mojih očeh so otroci … mularija … Pa tut če nisem verna … se mi zdi prav greh, če jih samo pogledam … :)))))))

Mater ej .. če bi le imela kakih 10 let manj … … pa da bi bla lejdih in fraj … … ufff … .. uštja … bi kresalo … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahaha

Bugica……….vstran gledat in hitro mimo njih!
:))

…..če so 18 in več so polnoletni……tako kot ti!

Hm … … … ja … sam … a ne bo mal čudno, ko si bom oči zakrivala in mimo njih tekla … :))))))))))))))))))))))

Ben … še dobro, da bo mesca kmalu konc in bodo šli spet kej študirat … mladina … :)))))

Ja … … sam da sem jst vseeno mal bl polnoletna kot oni … :)))))))))))))))

čez 10 let, bo vse drugače : )

Itak samo za mularijo gledaš, pol pa niti ne veš kaj je sex:-)))

Ja … .. itak … Takrat me več nben najstnik ne bo povohal … :)))))))))))))))))))) Hahahahahaha

Hja … .. no … … recimo, a ne, srce? :))))))))))))))))))) ;)))))))))

najstnik mogoče ne, tile 28 let stari pa. pa še fino se ti bo zdelo, ko boš mal čez 40. tako pravijo : )

Hm … … zanimivo, zanimivo … :))))))))))))))))))) Sam bo pa treba res še mal počakat do takrat, a ne? :))))))))))

Eh bugica, prekasno si se rodila:-))))))

A misliš? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

čutim….:-)))

…. pa zdaravamarijo recitirat.

tolk pa spet ne….odrasli ste vsi, mogoče so le malo bolj otročji…. 🙂
sicer pa včasih 18 letni razmišljajo bolj zrelo kot kakšen 30 leten!

No,sončece,do takrat bo treba res še počakat … ampak tam nekje pri 30 se dda opazit une dečke od 23 … intako naprej rahlo stopnjuješ pritisk na upočasnitev tvojega staranja …. in tam enkrat čez 40 (hehe,pomisli na eno,ki jo poznaš 😉 boš končala glih pri tistih taboljših 33 – 36 :))))

No,saj tudi šarmantni 40-letni gospodje niso za spregled … samo z njimi je treba drugače (bolj prebrisano , to pa zna bit mal naporno ;))))

Ajde , zaenkrat se še ne ukvarjaj s podrobnostmi … začetek pa to vsekakor je – mal spogledovanja …. ne škodi nikomur , pomaga pa , da imaš lepšo polt ;))))

Bodi fajn!

p.s. a ni nič novega ?!

lpa

Kaj novega naj bi blo?

Sicer pa .. … ja ja … sej vem, da spogledovanje ni nič takega … glih tu fajn, da ti spuca kanale, ko ti požene kri po žilah … :))))))) Hahahaha …

Sicer pa … uh … danes pride uni mulc … sine od naših prijateljev … k nama domov na obisk … Na zdej! Upam, da se ustavi samo par minut … :)))))

Ti očitno zelo privlačiš samo mladoletnike.

Če si pa dobra bejba….. :)))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahahaha … …

Lara … ti svetujem pregled pri okulistu … ;)))) :))))

New Report

Close