Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek otrok in družina – bi brezplačen izvod?

otrok in družina – bi brezplačen izvod?

Lep pozdrav, vas lahko prosim za trenutek pozornosti?

Revija Otrok in družina izhaja že več kot pol stoletja, pred kratkim pa smo ji nadeli novo preobleko. Ker smo prepričani, da vas je veliko, ki bi jo z veseljem prebirali, smo se odločili, da vam jo predstavimo. Spoznali jo boste lahko kar sami in se prepričali, da je kakovostno in zanimivo branje za družine z otroki vseh starosti.

Odlika revije Otrok in družina so izčrpni, strokovni in aktualni članki z vseh področij družinskega življenja – pišemo o negi in vzgoji otrok od prvih do najstniških dni, o zdravju, učenju, igri in ustvarjalnosti ter o odnosih v partnerstvu in družini. Revija je zato koristen in nepogrešljiv vir informacij za starše ter pedagoge v vrtcih in šolah, za vse, ki so nase prevzeli odgovorno nalogo vzgajanja mlade generacije.

Za brezplačen ogledni izvod pokličite 080 19 30 ali obiščite http://www.prdr.com, kjer boste našli brezplačno naročilnico. Naročilo za ogledni izvod revije Otrok in družina lahko oddate tudi na naslov [email protected].

Tina Cipot Mal
alias Tinkara C

Tinkara, jaz sem našla oz. me je samo našlo okence za brezplačen izvod Trobentice.

Ker so mi računalničarji sporočili, da je na naši spletni strani le naročilnica za Trobentico (še niso pripravili nove za OiD), sporočam, da bomo tistim, ki ste naročili OiD preko weba, revijo seveda poslali, v izogib nesporazumom, pa vas prosim, da naročilo raje oddate preko tel. številke ali [email protected]

Hvala za razumevanje
Tina

Jala, hvala za opozorilo. Nekateri so oddali tudi tako, ni težave, bomo že poslali OiD. Ti pa raje pošlji naročilo na [email protected], bo manj nesporazumov.

Pozdravljena Tina!

Eno vprasanje bi imela za tebe. A si mogoce iz Prekmurja? Sprasujem te zato, ker sem sama živela 4 leta v Murski Soboti in sem imela sosolko Tino Cipot. Pred kratkim sem pa videla eno tvojo fotografijo v eni reviji in si ji tudi podobna. Če sem mimo udarila se opravičujem.

Moje ime je Natalija Šimenc prej Korat

natalija, ta prava sem 🙂

Hej ja ta je pa dobra!!!! Priznam, da sem te imela kar nekaj časa ‘na sumu’, ampak nikoli ni bilo priložnosti, da zvem če si prava. 🙂
Zelo sem vesela! Full imaš luštkanega fantka. Pravi cuker
ček. Mislim, da sem vaju videla v Lady, nisem pa sigurna.
Ne spomnim se veliko iz tistih let, ampak v spominu si mi ostala s prekrasnimi, dolgimi, svetlimi lasmi, pa seveda z obveznim čopom. Bila si vedno nasmejana, dobre volje in z ogromno energije. Se spomnim da je moja mami rekla da si pravi sonček. No ja, da ne bo kdo še sladkorne dobil je boljš da neham :))) Ampak res se te spomnim kot takšne, saj če bi bla kakšen zmaj se ti sploh oglasila ne bi, ha ha…

Se še kaj slišiva upam!
Natalija

Oj, zmaj pa res nisem :)))). Tudi jaz sem prav prijetno presenečena nad najinim “odkritjem” 🙂 A veš, da to soboto generacija 8.a praznuje 15 let valete? Jaz ne grem, ker imamo obveznosti v familiji … bom pa v mislih z njimi.

Imej se skrajno lepo! Pa hvala za cukr, kar paše, da me malo kdo tko pocrklja :))))
T.

samo v vednost (sicer sem itak razposlala mejle),

ogledni brezplačni izvod bo januarska številka OiD, ki izide 22. decembra (boste pa med prazniki malce brali :))))

T.

New Report

Close