Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Otroke imejte doma v karanteni

Otroke imejte doma v karanteni

Kaj nekaterim neodgovornim butastim staršem še ni jasno, da njihovi šolarji niso doma zaradi počitnic ampak zaradi karantene? Kaj jim ni jasno, da zaradi njihove neodgovornosti zboli še več ljudi, še več jih tudi umre in gospodarski polom bo še hujše?
Še vedno videvam konkretno na igrišču nedaleč od Ihanske OŠ skupine šolarjev.
DAJTE SI ŽE DOPOVEDATI, DA NISO POČITNICE AMPAK IMEJTE SVOJE OTROKE DOMA V KARANTENI!!! Ali vas bo nespoštovanje državnih odredb moralo zares krepko udariti po denarnici ali z zaporom, da boste postali odgovorni do drugih ljudi?
Če vam ni mar zase in za svoje otroke vam bo pa moralo postati mar za vse nas druge! Bodite no človeški, lepo prosim.

Kakor se je vzgajalo brez odgovornosti, jaz jaz, tako se ti Butalci obnašajo. Z ali brez otrok.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Meni tudi ni jasno, kako lahko starši mirno ignorirajo vsa logična navodila.
Jebela cesta, gledam na našem igrišču, kako mularija pleza en čez drugega, ali pa se prepirajo za žogo tako, da jo drug drugemu pulijo iz rok. Starši stojijo en zraven drugega ob robu igrišča. Občasno vržejo žogo, ki je ušla iz igrišča, nazaj.
Žoga je izvrsten prenašalec virusa! Otroci pa tudi.
Da ne govorim o znanki, učiteljici, ki “počitnice” izkorišča za plačane inštrukcije osnovnošolcem! In ona bi po inštrukcijah še prišla k meni na kavo.
Kaj bi se moralo zgoditi, da bi ljudje zares doumeli, da je zdaj skrajni čas, da še omejimo epidemijo?! Mogoče res ne bi bilo slabo kaznovati kršiteljev?

Hja, ne morejo jim prepovedat druženja. To je vendar psihično nasilje nad otrokom. Če ga na silo držiš doma, pa celo fizično nasilje. Bodo imeli travme, revčki. Pa še mamica in oči nimata časa zase, če je otrok 24/7 doma. Pa še babici ga ne moreta podtaknit, da bi kam šla sama za vikend. Taka je danes vzgoja in tako je razmišljanje staršev. To ste zagovarjali, to imate.

res je, tudi pri nas včeraj v naselju, sem bila šokirana, ko smo prišli s sprehoda domov, zunaj vsaj 10 otrok na kupu, rolajo, žogajo, celo na igralih se jih je več ogralo. Starši pa zraven ja, kadijo, opazujejo, se pogovarjajo, ene par jih je imelo celo pivo v roki. Ni kaj, dokler jih ne bomo zašvasali v stanovanje kot v Wuhanu, bo pač tako, kot je. Jaz mojima dvema ne pustim ven, če so zunaj drugi, oziroma se igramo sami, na sprehod gremo sami, že če se pogovarjam zunaj s kom, sosedi, sem na razdalji par metrov..
Enim se to zdi smešno, ampak omejenci v glavi bodo pač resno vzeli stvar potem, ko bo prepozno.

Ah pri nas, spodnji, eden Primorec, on Štajerska. Fuzbal zunaj. Druga od njih vpraša iz lune, ko je skoz doma, a avtobusi re ne vozijo. Danes poslušam obravnavo narave iz strani učiteljev. Tisti, ki si taki ali drugače doma, ropotajo. Saj moram zgolj potrpeti, ker moramo vsi upoštevati, a se obnašajo kot, oh fino, what a lovely day. In res če je kdo mislil, da bi čas za družino, ne kosilnico in gradbena dela očitno ter ropot. Še ptiči so se zbudili.😏

Ah pri nas, spodnji, eden Primorec, on Štajerska. Fuzbal zunaj. Druga od njih vpraša iz lune, ko je skoz doma, a avtobusi re ne vozijo. Danes poslušam obravnavo narave iz strani učiteljev. Tisti, ki si taki ali drugače doma, ropotajo. Saj moram zgolj potrpeti, ker moramo vsi upoštevati, a se obnašajo kot, oh fino, what a lovely day. In res če je kdo mislil, da bi čas za družino, ne kosilnico in gradbena dela očitno ter ropot. Še ptiči so se zbudili.😏
[/quote]

Pravopisnih napak ne bom popravljala. Bodo upoštevali ljudje, ki menijo, da se njih ne tiče.

Ni karantene v Sloveniji, budala.


Na Šmarni so, na Sorici so, kod da imajo starši plačane počitnice in se veselijo sončka. Kako je v Portorožu ne vem, če kdo ve, naj napiše.
Drugače pa, fitnesi na prostem so polni nadebudnih mladcev, ki se brez rokavic zvirajo po napravah. Odstranite otroke če ne želite italijanskega scenarija, ki se mu približuje španski. Potem je blizu tudi naš!

Se strinjam

včeraj ob 15.00 grem iz službe (pač ne morem delat doma in se dva sodelavca menjava svak teden) in na tistem travniku nasproti Centra Soča, me dvema rondojema pri Žalah, veselo skupine ljudi skupaj poležavajo na odejicah eden poleg drugega, se žogajo, ena skupina na bližnjem parkirišču rola??……………..HALOOO, niso gladki.

Kazen par tisoč EUR vsakemu in pika

Tudi pri nas,. Starši so spustili otroke ven in povsod jih je polno.
Obup! Naj že nekdo mastno kaznuje par neodgovornih staršev in to objavi!
Mene je groza!

New Report

Close