Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Otroška soba-pohištvo

Otroška soba-pohištvo

Ponovno nabiram ideje, kam po otroško sobo.

Iščem pohitvo za otroka, za obdobje recimo od 2-10 let. Vse kar sem videla do sedaj, je ali pohištvo za dojenčke (Disney Andersen), ali pa mladinske sobe (tipa mali princ). Nikjer pa nekaj vmesnega.

Vesela bom vsakega nasveta, tudi priporočilo kakšnega arhitekta in mizarja bi bilo dobrodošlo.

Mobilcenter d.o.o. v Lescah ima zelo lepe otroške sobe iz masivnega lesa. Izbira barv je zelo pestra, modelov pa tudi. Mi smo kupili tako, da bo z malimi posegi(zamenjava dekorative) tudi lepa mladinska soba. Smo zelo zadovoljni.

Luštne imajo tudi vAvstriji v Ikea centru. Zlo poceni in tudi kvalitetno.
Mi smo kupili barvasto pohištvo v modri in zeleni barvi.
l.p.

mi imamo od mizarstva Zupanc…

Meni se pa Mali princ sploh ne zdi mladinska – naš 3-letnik ima živordečo-živorumeno-živo modro kombinacijo. In možev brat (15 let) je rekel, da on pa že ne bi imel nikoli takih barv :-))))

Jasna

MI PA SMO FUL ZADOVOLJNI Z MALIM PRINCEM. SEDAJ, KO BOMO NAREDILI ŠE ENO OTROŠKO SOBO BOMO PRAV TAKO DALI NOTER MALEGA PRINCA. MALO JE DRAG, AMPAK TEMU PRIMERNA KVALITETA, SEDAJ IMAMO NEŽNO MODRO IN OSNOVNO, ZA PUNČKO PA BOM VERJETNO VZELA RDEČO?- STA NAMREČ DVOJČKA IN JU BOMO DALI SEDAJ VSAKEGA V SVOJO SOBO.

Paron.

Meni je všeč, ker so stopnice hkrati tudi predali.

Katarina Prva, kje ste pa dobili to pohistvo – kaksne so cene?
Kako se ga naroci, dostava…?

Mi smo doslej vse pohištvo dajali delat po naročilu, zdaj smo se pa malo naveličali čakanja itd. pa tudi cen. V IKEI sem za hčerko kupila tako lepo kombinacijo, da sem še zdaj navdušena. Pa ni otroški komplet, ampak iz omar za odrasle, pa postelja, ki raste z otrokom itd. Potem je zraven toliko lepih “dopolnil” od preproge, zaves, poličk, okvirjev za slike… Praktično, pa še svojo domišljijo lahko uporabiš.

BIO BOY proizvajalec BIO DOM d.o.o., Celje.

mi imamo pa italijanski program včasih se je imenoval Cloudy zdej je pa Leonardo (Al Galileo – nisem čist ziher) in smo zelo zadovoljni….sestavljivo na 1001 način, glavni uvoznik je pa menda nekje v Novi Gorici…

New Report

Close