Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Otroški sesalec za malo gospodinjico

Otroški sesalec za malo gospodinjico

Hčerkica si želi sesalec. Igračko seveda. Ne bi rada kupila kakšnega, da bo sama navlaka. Imate katerega za priporočit? Gledala sem v internetnih trgovinah, vendar si težko predstavljam, kolikšen je in kako deluje. Rada bi, da vsaj malo sesa ne pa da samo ropota.

Hvala!

v trgovinah bo gotovo kaj, drugače pa vem, da je imel Miele take za promocijo, mogoče pa še kake imajo

ali pa ji kupo pravega, ampak ta malega – tistega za drobtine, moje dete je nenehno z njim skakalo okoli, ko je bil mičken (zdaj pa pravega uporablja ko veliki 🙂

na reklami sem na super rtl videla mega dobrega od fisher price z očkami in je bil prav prikupen. Naš tamali je bil navdušen pa je tudi taki gospodinjec. Predlagam ti tega ker je res dober, prava paša za oči in tudi plastika je vsaj po mojih izkušnjah od fisher price zelo kvalitetna.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Vorwerk ga ima tudi, v miniaturni obliki, samo dvomim, da boš to zasledila na spletni strani, ampak bo treba kar v trgovino ali pa po telefonu povprašat.

Mi imamo enga tazga doma, ki smo ga dobili za darilo. Ima vrečko za stiroporne kroglice, ki jih ven streseš in sesaš. Kaj več pa ne moreš sesati.
Notri grejo 4 velike baterije, ki so vredne tretjino vrednosti sesalca. Spraznijo se pa že po treh urah delovanja, če ne prej. Praktično sesalec po dveh dneh nič več ne ropota.
Torej nakup se nikakor ne izplača.
Poglej kataloge, ki jih dobivaš na dom, notri imaš malce dražji cca 7.000 sit že prave sesalce na elektriko…
Naš se zaradi tega igra kar s tapravim našim sesalcem, kadar skupaj sesamo in pravega ima tudi veliko rajši, kot tistega, ki je igrača!

New Report

Close