Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja

OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja

Poguglajte Ozempic babies.

Ženske,  ki vrsto let niso mogle zanosit, so po tretja jih čudežno zanosile.

The term ‘Ozempic babies’ is trending on social media because of unexpected pregnancies while on the drug. Ozempic and similar medications are used to treat diabetes and assist with weight loss, but recently some women describe getting pregnant when using these medications.pred 3 dnevi

Ja, ker če jemlješ Ozempyc, kontacepcijske tabletke ne delujejo.

Upam, da Ozempyc jemljete tisti, ki ste bili proti cepljenju. Ker to pa je kul, ali kaj?

Ravno včeraj smo pokopali znanko, ki jo je to zdravilo ubilo. Bila je sicer malo pretežka na začetku, nato pa je shujšala, a ker jo je zasvojilo, ni mogla nehati. Bila je le še kost in koža. Samo gledali smo lahko, kako nam pred očmi hira. V ponedeljek je umrla, včeraj je bil pa pogreb.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne jemljem, 30.03.2024 ob 08:59

Jaz ga ne uporabljam, ker se nisem zanimala za to, kje bi ga dobila.

Sem pa gledala en video in ti za zaključek lahko povem tole: ko ga jemlješ, nisi lačen. Izguba apetita, vrtoglavice, šibko telo, slabost.

Niso omenjali, kako je, ko ga nehaš jemati. Po moje se povrne teža nazaj.

In razmišljam tudi, ali ti ne visi potem koža, ko shujšaš z ozempicom, strije itd. Ker za lepo telo moraš tudi telovadit.

A TI ZNAŠ BRAT?????

OZEMPIC, 30.03.2024 ob 08:10

…..prosim obvoz vsi tisti, ki radi brezglavo pametujete.

Zanima me koliko casa ga jemljete, koliko ste bili uspesni pri izgubi teže, morebitne tezave in koliko ste kljub zdravilu kontrolirali svojo prehrano.

hvala vam za odgovore

Ozempic je namenjen nam diabetikom, ko ga bo za nas dovolj , takrat ga imejte za hujšanje, ne pa da se zgodi da prideš v lekarno in ti povedo da ga nimajo, kljub temu da ga rabiš za zdravljenje.

Pregled pri dr. ZA hujšanje stane 120 evrov. S seboj prinesite krvni izvid, ki je 50 evrov in Uz trebuha, ki je 80 evrov.  Z belim receptom greš v lekarno, kjer plačaš 60 evrov za Ozempic.

Drzži, ampak belega recepta ne dobi kar vsak, ki ima par kil preveč. Ampak moraš biti res predebel. Kot so že zgoraj pisali, zdravilo ni za take ki bi shujšali kilo ali 2. Ampak za debele – saj veste za tiste, ki jih na tem forumu tako zaničujete.

Pa še za tistega, ki pravi da morajo imeti prednost zdravljenje sladkorne bolezni. Malo si preberi kako zdravilo deluje. Zdravilo je primerno za tiste z veliko prekomerno težo, ki imajo po večini tudi sladkor zelo povečan. In žalostno je, da se to ugotovi šele v neki samoplačniški shujševalni ambulanti. Veliko več bi se dalo narediti na preventivi.

Po liniji najmanjšega odpora? Veckrat tu gor, so šle tudi na rezanje želodca. Posledica, več pridobljenih kg. A greš kam peš? Ali je pretežko? Če je preveč vprašanje.

Ne morete iz svoje požrešne kože. Najprej žrete več, kot rabite, zdaj bi pa še diabetikom zdravila požrli. Sram vas bodi.

Diabetiki imajo 150 vrst zdravil ( za svojo bolezen so sami krivi), debeluhi imajo pa samo eno in edino zdravilo ( Ozempic), ki ga mastno plačajo iz svojega žepa . Vsak bel recept je 60 evrov za plačat!

Eni drugače tudi pretiravate z besedami. 😆

Ariia623, 25.05.2024 ob 13:45

Pregled pri dr. ZA hujšanje stane 120 evrov. S seboj prinesite krvni izvid, ki je 50 evrov in Uz trebuha, ki je 80 evrov.  Z belim receptom greš v lekarno, kjer plačaš 60 evrov za Ozempic.

Katera ambulanta?

Jaz ga imam za prodati

1mg ozempic

040781708

Jaz hujšam z njim. Fajn je, ker nisi nič lačen. Je pa dragi. Bel  Recept 63 evre vsak mesec. Še prej pa pregled 110, Uv trebuha 80, krvna slika 50 evrov.

Ti si pa ena res pametna, vauuuu!

Diabetiki so si sami krivi za svojo bolezen,

vi  ,mastni ,smrdljivi  debeluhi  pa ste   ubogi revčki in zaradi diabetikov ostajate brez Ozempica?

Pa saj je težko verjet, kakšne budale hodijo po tej ubogi Zemlji.

Strošek je 63 eur na mesec ali 63×4 na mesec?

ONa ne sprasuje tebe,ampak tiste,ki so ga jemali.

Prenasam ga dobro, 4. mesec, shujšala 5 kg. Ni pa to,da kile kar letijo.

Ostalu zgoraj so pa nakladači.

Hujšam z Ozempicom, prvi mesec sem izgubila 4 kg, nimam stranskih učinkov,  super je, da ne občutim prav nobene lakote. Hujšam z lahkoto. Imam pa 1mg dozo.

Prodam ozempic 0.25 mg z računom. Kupljen v slo lekarni in skladiščen na 5 °C od dneva nakupa konstantno.

To je zame najboljše zdravilo vseh časov. Kmalu bodo debeluhi le še preteklost. V ZDA hujšajo s tem le bogati, ker je tam nesramno drag.

Prodam ozempic 1mg

040 sedem osem ena 708

Evo, iz prve roke. Meni je deloval približno 2 meseca  shujšala sem 5kg. Potem pa ni več delovalo. Zredila se sicer nisem nazaj, ker pazim, ampak v bistvu je tako kot prej. Na začetku mi je res zmanjšali apetit, ampak spet nisem hujšala kar sama od sebe. Sem bila na dieti, je bilo pa lažje.

Ozempik je super. Fajn je, da imate 1mg dozo, da res dobro prime. Ker 0, 25mg je premalo. Brez problema shujsas vsaj 15 procentov svoje teže.

New Report

Close