OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja
Poguglajte Ozempic babies.
Ženske, ki vrsto let niso mogle zanosit, so po tretja jih čudežno zanosile.
The term ‘Ozempic babies’ is trending on social media because of unexpected pregnancies while on the drug. Ozempic and similar medications are used to treat diabetes and assist with weight loss, but recently some women describe getting pregnant when using these medications.pred 3 dnevi
Ne jemljem, 30.03.2024 ob 08:59
Jaz ga ne uporabljam, ker se nisem zanimala za to, kje bi ga dobila.
Sem pa gledala en video in ti za zaključek lahko povem tole: ko ga jemlješ, nisi lačen. Izguba apetita, vrtoglavice, šibko telo, slabost.
Niso omenjali, kako je, ko ga nehaš jemati. Po moje se povrne teža nazaj.
In razmišljam tudi, ali ti ne visi potem koža, ko shujšaš z ozempicom, strije itd. Ker za lepo telo moraš tudi telovadit.
A TI ZNAŠ BRAT?????
OZEMPIC, 30.03.2024 ob 08:10
…..prosim obvoz vsi tisti, ki radi brezglavo pametujete.
Zanima me koliko casa ga jemljete, koliko ste bili uspesni pri izgubi teže, morebitne tezave in koliko ste kljub zdravilu kontrolirali svojo prehrano.
hvala vam za odgovore
Ozempic je namenjen nam diabetikom, ko ga bo za nas dovolj , takrat ga imejte za hujšanje, ne pa da se zgodi da prideš v lekarno in ti povedo da ga nimajo, kljub temu da ga rabiš za zdravljenje.
Drzži, ampak belega recepta ne dobi kar vsak, ki ima par kil preveč. Ampak moraš biti res predebel. Kot so že zgoraj pisali, zdravilo ni za take ki bi shujšali kilo ali 2. Ampak za debele – saj veste za tiste, ki jih na tem forumu tako zaničujete.
Pa še za tistega, ki pravi da morajo imeti prednost zdravljenje sladkorne bolezni. Malo si preberi kako zdravilo deluje. Zdravilo je primerno za tiste z veliko prekomerno težo, ki imajo po večini tudi sladkor zelo povečan. In žalostno je, da se to ugotovi šele v neki samoplačniški shujševalni ambulanti. Veliko več bi se dalo narediti na preventivi.