OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja
Jaz ga jemljem cca 3 mesece. Začela z dozo 0,25 1 mesec, nato 0,5 1 mesec, sedaj pa sem tretji mesec na 1 mg. Prenašam ga v redu, mogoče tudi za to, ker sem dozo postopoma zviševala, da se telo privadi. V 3 mesecih – 6 kg. Počutje OK, nobenih prebavnih motenj. Sem pa dolgo razmišljala, ali sploh začeti jemati to zdravilo. Sem fizično aktivna, sem pa zaradi hudih stresnih dogodkov čez dan popolnoma izgubila apetit, kar sem pojedla je bilo zvečer. No, to je šlo vse v kilograme.
Jaz sem ga jemala. Zdaj me boste obtoževali… Ampak, želela sem izgubiti 5 kg. Imela sem 63, želela priti na 58. Sem zelo aktivna, vsak dan tečem 4.5 km, hodim v hribe, ampak sem pa tudi skoooz lačna. Telo je čvrsto, amoak nisem bila zadovoljna s sabo. Želela sem, da se mi ne je.
Kupila sem od penzionista, denar mu je prav prišel.
Vzela sem 1 mg. Na YouTube imaš veliko navodil, kako 1 mg narediš 0.25, 0.5,… Pač koliko vrtljajev narediš.
1. mesec sem jemala 0.25, 2.mesec sem jemala 0.5, ostalo je potem samo za 1x 1 mg. Se mi zdi.
Nekih hudih stranskih učinkov nisem imela, saj sem ga uvajala postopoma.
Na na začetku se pri apetiti ni nič poznalo, potem pri 0.5 sem opazila manjši apetit pa tako vsak teden manj apetita. Sem pa bila zelo aktivna.
Skratka, imela sem kdaj glavobol, pa občasne driske. Kaj drugega se ne spomnim.
Shujšala sem na skoraj 57 kg v 7 tednih. Sem pa bila zelo aktivna.
Najboljse mi je, da se mi ni jedlo sladko. Ker imam kar rahlo odvisnost od sladkega. Jedla sem vse, normalno sem bila lačna, no skoraj normlano, ampak sem bila hitro sita. In ko sem končala z ozempicom, je nekaj tednov se vse trajalo. Želja po sladkem pa se mi je vrnila šele po nekaj mesecih. Od prenehanja ozempic je minilo 6 mesecev, zredila se nisem nič, ker pač pazim. Takoj ko na tehtnici opazim več kot 58, se kakšen dan malce opazim glede hrane.
Skratka, do gospoda z ozempicom sem prišla preko neke objave. Ima viška, sprašujem ga ne, ali ga potem on ne uporabi.
Tako, sem iskrena… Vem, da ga ne potrebujem in ga kdo zato ne more dobiti… Sem pa pošteno plačala gospodu, ki očitno ne pride skozi mesec in ga ne potrebuje in sem mu vsaj malce olajšala mesec…
Mene tudi zanima ali kontakt gospoda od PikaPoka ali pa če kdo proda 1mg.
Lahko zasebno sporočilo ali pa na mail [email protected]
OZEMPIC, 30.03.2024 ob 08:10
…..prosim obvoz vsi tisti, ki radi brezglavo pametujete.
Zanima me koliko casa ga jemljete, koliko ste bili uspesni pri izgubi teže, morebitne tezave in koliko ste kljub zdravilu kontrolirali svojo prehrano.
hvala vam za odgovore
3 tedne driske in bruhanja vsega, kar poješ. Potem povsem brez apetita. 1,5 meseca po prenehanju 140% teže nazaj. Umetno povzročena anoreksija bi rekla temu.