Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek pa brez zamere: doh.

pa brez zamere: doh.

ok dejte mi nekaj povedat, ker me že pošteno skrbi, do kdaj naj bi še pošiljali odločbe o dohodnini tistim ki so jo pravilno izpolnili??
hvala hvala

Kakor je bilo objavljeno v medijih – so že pred dnevi bile vse odposlane. Zdaj obdelujejo samo še tiste, kjer se podatki razlikujejo od njihovih – pa če samo za 1 sit, jih morajo preverit – vendar se te ne štejejo za napačne.

Včeraj so po TV rekli, da do konca avgusta. Čeprav se mi čudno zdi, saj avgusta na davčni še nikoli niso delali?

pisalo je v časopisih na internetu, bilo povedano po TV da bojo zadnje odločbe izdali do konca julija, ker naj bi bili avgusta na dopustu in ne bojo izdajali odločb.

Novica z DURS-ove internetne strani:

21.07.2006

Pošiljanje dohodninskih odločb za leto 2005 v poletnih mesecih

Davčna uprava Republike Slovenije sporoča, da bodo po izdaji dohodninskih odločb za leto 2005, ki se trenutno izdajajo in bodo izdane do 31. 7. 2006, naslednje dohodninske odločbe izdane konec meseca avgusta 2006, ko se bo večina davčnih zavezancev vrnila z letnega dopusta.

Vsem davčnim zavezancem želimo mirne počitnice!

Jaz sem kar na davčno poklicala in vprašala kaj je z mojo dohodnino. Je pogledala in povedala, da niso dobili kontrolnih podatkov iz štud. servisa. Mal je čudno, ampak v glavnem, da nisem jaz narobe izpolnila.

LP

Tile niso normalni, vsako leto imam enako napoved, plača…. nekaj računov iz lekarne, nekaj za knjige in to je vse…… nobenega premoženja, dobičkov, kapitala,….kaj zdaj komplicirajo z mojo napovedjo??? kaj bodo izumili toplo vodo?

Mi je pa rekla ena, ki dela na davčni, da v resnici nimajo denarja za vračilo dohodnine, zato tako zavlačujejo, baje, da si bo DURS pomagal z najemom posojila ???? da bo lahko vračal dohodnino.

ha ta je pa dobra!!!!!!!!!! ko oni nimajo denarja lahko zavlačujejo, MI MORAMO PA NJIM PLAČAT TAKOJ???????????
vsi so za postrelit, dobesedno, naša država je čist v ………

baje da bojo ful velke kazni tut zato ker ni denarja

Jaz sem jo dobila včeraj, očitno ni bilo nič narobe.

lp
n

Dobri so, ja! Jst k sem morala plačat, sem valjda dobila že konec junija…mojemu pa morajo vrnit kar precejšnjo vsoto in odločbe kar ni in ni…

jaz sem jo dobila v ponedeljek, pa mi je ful čudno, ker vem, da nisem prav izpolnila, mapak sem pozabila vpisati obresti

Dobila sem jo danes !

New Report

Close