Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa čakte!

Pa čakte!

ti si pticek na veji ampak nisi vec frej…ali si???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hihi, no a čva bit midva skupaj samostojna? hihi 😉

ja liževa obe radi, obožujeva sladko in trdo, ja res je Helci za sladoled ali banano tekmujeva, jupiiii!!! Vrtnica pa itak pride zraven…lumpi sva obe;;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

to pa itak… ampak govora je bilo o povezavah na forumu… zato jast tebi o tem… ;)))
cmoka lumpačka

Nimaš Gat?!
Saj to pa meni dol moje gate trga!
Sp

he,he, kot tisti… samotni jezdeci.. paradoks.. No, saj midva nebi bila samotna, le neodvisna, he,he..

hihi, vsak bi jahal na drugem… (ma ne konju) ;)))))))))))))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
to si ti tička, hihi

Ne!Kolokvij še enkrat delat!

lumpa…;)))), boš rekla da ti ne bi sedajle pasal en sladoled, jaz bi cokoladnega…kako bi uživala in ga lizala…sladeled ne, da ne bo pomote!!!

ne gat nikoli ne nosim, pazi poudarek je na gatah…cmoka;)))

Valjda!Kera mene upeca dobi bingo!
A sem pav,a?

hm, jaz pa bi karkoli… mislm, liziko bi, al pa uno roza penco, al pa kej podobnega… njam, sam sladko mora bit, ne slano ;(

Oooo SončeK, to z čokolado sem pa praaaav začutil!!!!!

samo sladko mora bit, to je to…

hoho, to si ga pa zabila ;)))))))))))))))
on pa nosi tangice, zato misli, da ti nosiš muške gaće… ;))

Bi ti tudi lizal……… kaj,,,,saj bova sladoledek…., na najini kavici;)))Kdaj bo ta kava s čokoladnim sladoledom???

New Report

Close