Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pa dajmo o tem:

Pa dajmo o tem:

Naya, spet bi se premier hvalil kako dobro in lepo nam je; kljub zmanjšani gospodarski rasti, bi se storilnost povečala, vsaj sexualna:-)))

ja, naya z “leti” ugotoviš, da je vse igra tudi sex.
in ljubezen.
vse.

sex je lahko igra, sprostitev, telovadba, kar češ,
ljubezen vse to ne more bit

---------- le vent nous portera...

naya
to bo do 35-tega leta.
naj ti mirella potrdi, to je tudi pri njej, pa še kateri.
zopet smo roku-trajanja

bolj dolgoročno razmišljaj.

počakaj še malo.
kaj si prvič zaljubljena?

o, joj, joj, joj…”pol” pa imaš prav. ja ja tako je.

ne, nisem prvič, zaljubljena? no ja ljubim, tu je razlika, čeprav imam zdaj po tvoje še 10 let fore

sicer moja izkušnja in opazovanje drugih:

ena ljubezen traja cca 7 let.

no, kaj pa čutiš do minulih svojih ljubezni?…..v bistvu nič.

zaljubljena sem js bla že velikokrat in še bom NorTON:)

Ljubim pa prvič:) in …..vedeževalka pravi, da bom še enkrat;)- po nekaj letih vdovstva se mi baje obeta moški, ki me bo ljubil in bom z njim do smrti:)

Ja, pa tistega, prvega fanta…mojega, še vedno rada vidim, vanj sem bila res zatrapana:)))) nisva bila pa ravno duši dvojčici…zato imava zdaj vsak svoje življenje in ko se srečava sva oba hepi;)

kolkokrat pa si že ti?

leta letijo - iščem stevardeso

tak, ki reče, da do bivših LJUBEZNI ne čuti nič, še ni ljubil.

Če zaljubljenost ne preraste v ljubezen, pa možno, da traja cca.7 let…pol pa se začnejo ozirat okol, za novo….najprej simpatijo, potem zaljubljenostjo, ….do žene(moža)…pa spet 7 let živijo v dobri veri, da so zdaj našli ljubezen….pa ugotovijo, da tud ta začne ostajat v službi, se neha pogovarjat, ni več strasten, ni pozoren, se ji ne da sexat, vidi samo še otroke…….etc….in jovo na novo….pride krasen sodelavec, tudi razočaran v ljubezni in …s tem, pa jima je usojena res večna ljubezen…….ja:) …dokler ne pride boljši:)

Pa še en primer….ki tudi ni ljubezen….saj je krasna žena in mati, tudi v postelji se razumeva….sam, če pa še sem pa tja sexam s kako žensko, saj brez ljubezni….pa to samo poživi zakon in nič ne škoduje….ne, ločil se pa ne bom, ker ženo ljubim;)….(v bistvu, poveš: moja žena je taka kura, da še opazi ne, da jaz za šport še malo osamljene in razočarane ženskice tolažim)

Tukaj jaz ne vidim ljubezni….mogoče je zaljubljenost, navada, zasvojenost, odvisnost, usmiljenje, strah….ni pa LJUBEZEN.

počakal..on lepše napiše…

mirelči …a še kaj daš na to….lubim te?…khmm

leta letijo - iščem stevardeso

jaz kaj? se zaljubila? od vseh tistih najstniških ne morem nikogar izpostavit, se jih je preveč za mano metalo. je moral prit en tak, da sem se jaz za njim in zdaj se lahko vsak dan zaljubim vanj. me zna razvajat in hranit ljubezen.

norTON, ogenj gori, dokler mečeš polenčka gor

ne,
narava te vedno zašćiti,
vmes so naravne nesreče (viharji, povodenj..), tako ali tako, za vse je nekaj dobro.
saj je prav, kar nalagaj, želim ti dolgo nalaganje……ni mi za pisati, čas je vedno rezervna pamet.

ogenjček je lepo varno skrit v votlinici

bi moral bit pa hud vihar….

“bog” je dal človeku najprej čustva, potem se je razvila v njemu še pamet, ki naj bo v pomoč čustvom in deluje na višjem nivoju.
oh čustva in pamet naj bi delovala, kakor komu,vmes pa teče čas, jaz mu rečem “rezervna pamet”, ki ti dokaže “resnico” spoznanj, kako sta delovali ti “božji danost”.

Torej v teh “formulah” dela čas sranje in paziti je potrebno da ga trošiš uporabno.

aja, tu je seks v mestu, vmes pa nas vera, ki nas seksualno omejuje, vsaj mene hoče imeti župnik redno pri spovedi…..

kaj pa vdor talne vode

ja, ampak….za vsakim dežjem pa posije sonce in tudi ledena doba se je enkrat končala:)…torej, samo verjeti moramo…pa bo;)

S škafom vode bi te bilo treba politi…

New Report

Close