Pa dobr naj dajo Rome….
Sem v Ljubljani in podpiram Strojanovo vrnitev kamorkoli drugje v Sloveniji samo v Ljubljani ne.Tu ni svežega zraka, ni parkirišč, ni igrišč za otroke, ni prostora za njihive živali, ni vrtičkov na katerih bi si nabirali zelenjavo… (Malo za hec.)
Porkaduš, vrnejo naj se domov, pa vojaška vzgoja, ali pa v zapor.Otroci pa v šole, če bo potrebno pa še v rejniške družine.
Pa kakšen poseben zakon za rome!!!Nobenega posebnega zakona,ki bo pisan njim na kožo!Sami pravijo da so Slovenci, naj se držijo naših zakonov in pika.Tudi druge manjšine nimajo posebnih ugodnosti.
Tudi meni ni vse prav, pa nimam kam drugam, ker povsod veljajo neki zakoni, ki se jih moram držati.
Ostanejo naj kar lepo v Postojni, se umijejo, zaposlijo, socializirajo, gredo v šolo, stari in mladi, pol naj si pa kupijo, najamejo ali karkoli hočejo. Posebnega zakona pa ne potrebujejo, saj če je za nas zakon dober je tudi za njih. Ne rabijo še zakonskih dodatnih ugodnosti. Itak jih imajo že preveč. Pa pobrat socialno podporo, doklade in vse ostalo kar jim šenkuje država. Ko bodo pa v službah, te naj jim zagotovi država, se bomo pa pogovarjali, če jim še kaj pripada.
HOW TO CLEAN THE HOUSE
1. Open a new file in your PC .
2. Name it “Housework.”
3. Send it to the RECYCLE BIN.
4. Empty the RECYCLE BIN.
5. Your PC will ask you, “Are you sure you want
To delete Housework permanently?”
6. Calmly answer, “Yes,” and press mouse button firmly……
7. Feel better?
Works for me!
tramadol cod
buy phentermine saturday delivery ohio
phentermine cheap