Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pa imamo, kar je Janša govoril, da ne bo nikoli naredil -VIŠJI DDV!

Pa imamo, kar je Janša govoril, da ne bo nikoli naredil -VIŠJI DDV!

Vlada bo zvišala stopnjo DDV na določeno blago oziroma storitve. Višji 20-odstotni davek bomo morali plačevati za te skupine proizvodov in storitev javne higiene: uporabo športnih objektov, prodajo časopisov in revij, prodajo hrane za domače živali, storitve čiščenja oken ter frizerske storitve.

Na vprašanje, koliko bo višji DDV za na primer komunalne storitve prizadel državljane, pa je Šušteršič odgovoril: “Nekaj evrov, tri ali štiri, tako da bo vsak posameznik tudi nekaj prispeval k reševanju krize.”

Po oceni ministra bi dražje komunalne storitve gospodinstvo mesečno stale okoli štiri evre mesečno. “S tem lahko tudi gospodinjstva nekaj prispevajo k reševanju krize. Tisti, ki bo kupil časopis, bo plačal nekaj več, tisti, ki bo ženi poslal šopek rož prav tako,” meni minister.

No, vidite! Janović bi samo dvignil DDV in zagnal gospodarstvo, pa ste se ga tako bali. Zdaj ste pa poleg vseh bolečih ukrepov dočakali tudi dvig DDVja. In vse večje padanje BDPja!

Nehajte kritizirat ljubljenega vodjo , on je eden in edini, ki nas bo popeljal iz krize, še prej nas bo globoko porinil vanjo !

NE JANŠA NE ZOKI NE BI IN NE BOSTA REŠLA KRIZE. POGLEJTE KAKO TO DELAJO NEMCI, ISLANDCI,….

NAŠI PA VEČJA NEUMNOST KT JE, BOLJ SE POSTAVLJAJO Z NJO

UŽAS

NAS EDINO SAMO ŠE VSEMOGOČNI LAHKO REŠI

Sprijaznite se, vsi so isti. Vse vlade so pokvarjene, ene bolj ene navidezno manj.

najprej so Vam znižali RTV prispevek za 1 EUR…. nato pa …. dvignili komunalo za 4 EUR-e ????

Ta vlada še ene vasi v vukojebini ni sposobna voditi , kaj šele celo državo.Definitivno sedaj ne hitimo , ampak že drvimo v prepad.

S tabo se strinjam samo glede zadnjega dela stavka.

smel dvigniti DDV??
Drugi so lahko zapravljali, kradli, živeli na veliki noge, pa smo jih občudovali, mar ne??
Ohrani provokacije za sebe in ugotovi raje, kdo je kriv za tako stanje….??
Pa saj veš, le da tvoji niso nikoli krivi!!

Tudi Janša je kradel in to na veliko.

narediti kot šparati.
rdečkarji pa krasti in zapravljati.

Ampak, za rdečkarje nas nič ne briga!

Kako si upaš reči, da se Janša ni nakradel? Obilno se je nakradel plus namestil vse svoje bližnje na položaje. Kako se bo šele zdaj s tem holdingom nakradel, on in njegovi, ni besed.

Jankovič je napovedal dvig DDVja iz 20 na 22{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Za VSE kar se prodaja, brez izjeme. S tem bi davkoplačevalci (vsi mi) v proračun letno prinesli okoli 250 milijonov evrov. Janša je dvignil DDV na 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za nekaj marginalnih uslug in blaga. Ojej, sedaj bomo pa šli v osebni stečaj, ko se je dvignila cena časopisov pa za celih 10 centov. Ta marginalni dvig nas bo davkoplačevalce stal le okoli 10 milijonov evrov.

Sedaj mi pa ni jasno. Jankovič vam napove, da vam bo na račun davkov iz žepa potegnil vaših 250 milijonov, pa mu ploskate. Janša ki pravi da vam bo na račun davkov izpulil le 10 milijonov, je pa zločinec. Mi lahko kdo od slapij PS privržencev razloži, v čem je štos?

Nisem privrženka nobenih, a očitno tebe Janševi junijski varčevalni ukrepi niso nič udarili, nekatere pa so večkratno! In za vse te bi bil Jankovičev dvig DDVja malenkost v primerjavi s tem, kar jim je že pobral Janša!

Ti ki NISI privrženka nobenega…

Naslovni post govori izključno in samo o uvedbi višjega DDVja. Na to temo jaz tudi odgovarjam.

Ti, ki pa NISI proti Janši si tako zagreta, da bistvo teme mirno spregledaš in obračunavaš z Janšo nasplošno. Izven konteksta teme. Ja, pa si res NEVTRALNA, ni kaj. Zakaj raje mirno ne priznaš, da si “ljubiteljica” Jankoviča in da mrziš Janšo? A je vam ki paktirate z PS res tako sramotno priznati, da je Jankovič vaš idol?

Vidiš, jaz pa nimam političnega idola. Mislim izključno s svojo glavo, brez zunanjega nareka. Moja glava pa pravi da se sramujem tako Jankoviča, kot Janše. Pravi še da bi bilo najbolje, da oba izvozimo nekam čim dlje. Pa še plačujemo jima, da tam tudi ostaneta. V vmesnem času se pa z največjim veseljem lotevam žarečih “vernikov” obeh polov, ki trosijo po forumih neumnosti. Ah kaj govorim, kakšnih žarečih vernikov, no. Saj ste ja vendar vsi NEVTRALNI.

P.S. Nasvet brezposelnim. Naredite lutki Janše in Jankoviča. NEVTRALNEŽEM iz ene strani prodajajte lutko njihovega idola v kompletu z oltarčkom, lutko sovražnika pa s kompletom voodoo igel. Drugi skupini pa ravno obratno. Dve muhi na en mah. Uspeh in hitro bogatenje garantirana.

Vseeno poskusi pogledati malo bolj celostno, koliko nam je skupno pobral Janša. Posledice tega so za državljane samo negativne: nižji BDP, nižja bonitetna ocena, še višji dolgovi, revščina…

Janković bi zvišal DDV in potem delal v smer dviga gospodarstva.

Če pa želiš gledati samo DDV, ja, res je; Janša ga misli dvigniti samo za nekatere artikle, Janković je nameraval za vse. Ampak, a ti kdo garantira, da ne bo čez 2 meseca Janša ponovno dvignil DDV še za ostale stvari?

Jaz pa ne razumem in ne razumem zaplankanosti ljudi… Kaj res mislite, da bi bil Jankovič karkoli sposoben naredit? Ja, če bi nekdo meni dal na lepe plave očke toliko denarja tudi jaz spedenam Ljubljano!!! Verjetno še veliko bolj, ker imam še nekaj morale zraven!!! Garantiram, da sem toliko sposobna!!!
Drugače pa – to, čemur se bo po novem dvignila cena, jaz že leta označujem za preseravanje in bi komot lahko dvignili še za šestkrat toliko!!!

Višji 20-odstotni davek bomo morali plačevati za te skupine proizvodov in storitev javne higiene: uporabo športnih objektov, prodajo časopisov in revij, prodajo hrane za domače živali, storitve čiščenja oken ter frizerske storitve.

Komunalne storitve so zate preseravanje? A ti nimaš smetnjakov od Snage in odpadke zapelješ kar nekam v gozd? Šport, hrana za živali in frizer niso nobeno preseravanje za normalnega človeka. Se pravi, tvoji otroci namesto da bi se preseravali s športom, sedijo doma za računalnikom, vsi imate neurejene lase…Žival je pa po tvoje prav tako preseravanje?

Če komentiram še zaplankanost. Janković je obljubljal dvig gospodarstva. Verjamem, da bi se trudil v smeri reševanja države. Janša pa nam stiska pasove samo zato, da s tem denarjem rešuje dolgove tajkunov! To je razlika. Če imenuješ to zaplankanost, kar…

Domače živali SO preseravanje. Niso namreč življenjska nuja. Uporaba športnih objektov za tvojega otroka je preseravanje. Ne potrebuje namreč Stožic, da postane košarkaš. Zadostuje že koš, pritrjen na garažo. Če bo imel talent, ga bodo pa hitro k sebi poklicali tisti, ki jim ni problem plačevati najema dvorane. Super fensi šmensi pregrešno drage frizure so preseravanje. Človek zna biti lepo urejen tudi z bistveno enostavnejšimi variantami. Smo narod, ki je po pridelanih smeteh na prebivalca v samem vrhu EU. Torej se gremo preseravnje tudi tukaj. Ko bomo količino smeti zmanjšali na tretjino, se pa lahko pogovarjava naprej. Še kaj?


Ti, ki se preseravaš, se daj še naprej! Dvig cen hrane za domače živali, pa dvig cen za časopise in dvig cen za obisk športnih objektov pomeni,da bomo športal v tujini, tam kupoval hrano, cajtengi pa naj kar propadejo (Demokracija, Reporter in Družina niso ne znanstveni ne strokovni cajtengi).

A za Stožice gre? Da nisi ti Janez? Oh, ne jst sm Andrej s Štajerske in moj pes je žvarovno, ki mi jo podati mesar, ker sem pomemben! Strižem se tako ne, kar se mi vidi, moj šef je pa plešast. Naše ženske bodo pa že potrpele, saj mamo gnar, da jim plačamo frizerja. In naši otroc so tako veliki,da če do sedaj niso pokazali talenta za šport,da tudi od zdaj dalje ni treba.

New Report

Close