Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pa kaj je z vami, folk?

Pa kaj je z vami, folk?

A se mi le zdi, ali ste tle gor sami hudobneži? A ste res vsi tako nesramni, ali se samo delate? No, moram povedat, da prav vsi niste med prej omenjenimi, nekaterim bi pa kar šus v glavo dala.Žal mi je, sem morala prav napisat, da se mi nekatere izjave resnično zdijo neumne.
Pa daje se eni malo zamislit nad svojimi besedami in nad hudobijo, ki jo nosite v srcu. Življenje je lepo, rada vas imam……

Zanimiva kombinacija – dala bi šus v glavo ljudem, ki jih imaš rada?

Katero temo točno imaš v mislih?

V mislih nimam nobene točno določene teme, ko pa berem nekatere odgovore, si mislim, katera oseba sedi za računalnikom, tako nasičena z negativno energijo in s sovraštvom.

In ga ne dobi?

No, te je en primer te osebe

Zakaj si pa osebno prizadet/a? A ugibamo, za katero temo gre?

Smo komu pokvairli načrte?

Hahaha pravilno ugotavljaš, tu gor imaš veliko zmedenih in zmešanih osebkov. In ne živciraj se, če so drugi ljudje glupi, že takšni hočejo biti.

Prebirala sem tudi pismo duhovnika, pa se je ena oglasila, da ….

Pa daj no, tole je res kar nekaj. Povej konkretno kaj te moti? To, da nekateri ljudje niso naivni? A zato so pa kar žleht?

Hinavsko pihanje na dušo je tole. Manipulacija najbolj ogabne sorte,

No, glede tistega prispevka, o družini, ki prosi denar. družine osebno ne poznam, niti nisem imela z njo opravka. Kar ste eni napisali o tej družini, se mi zdi prav, da ste napisali, če je to res. Žal mi je le, da enkrat, ko bo nekdo res potreboval pomoč, je ne bo dobil, ravno zaradi takih, ki to izkoriščajo.

Zanimiva kombinacija – dala bi šus v glavo ljudem, ki jih imaš rada?

Mir z vami in vsem lepe praznike.

Se strinjam s tabo.Sama žlehtnoba.

… zame je tudi obtoževanje vse povprek (pol se pa majčkeno vlečt nazaj, da ne misliš vseh), pa da bi kar vsem strel v glavo (pol se pa vlečt nazaj, da imaš vse rada).

Shizo?

Ali samo ne povsem v stiku z LASTNO žlehtnobo?

Ma daj, saj nisem slepa! Enormno število OSLADNIH postov se pojavlja zadnje čase. Točno vem, da vsi posti prihajajo iz enega IP-ja tam iz Dolenjskega konca. Bi bilo zanimivo, če bi Primož samo pokukal kako in kaj ali kdor koli.

Ker je tebe in moža folk spregledal, smo zdaj vsi hudobneži in nesramni, ker ti dinarčki več ne cingljajo na računu!

Žalostno, koliko hudobe ste sposone nekatere na tem forumu,ne morem verjet. Sem vesela, da vas ne poznam in nimam z vami opravka. Ubogi vaši sorodniki, sosedi in znanci.


Kdo je sedaj hudoben? Katera stran? Tista, ki sočustvuje in še naprej daruje tej družini ali ta družina, ki izrablja, tudi mojo, vero v pomoč in daje pod vprašaj verodostojnost potrebnih pomoči. Sama z veseljem pomagam, kot vidim sem lani ali že prej pomagala tudi tej družini, ko ste nekatere opozarjale, da gre za nateg. Takrat mi še ni bilo jasno, da je to res, verjela se, da prosiš za pomoč, če jo res rabiš. Sedaj mi je jasno, predvsem po zaslugi MON-a, oz. nekaterih uporabnikov, da je veliko pokvarjencev in hudobnežev. In kako sedaj verjeti, da nekdo upravičeno potrebuje pomoč, da se resnično trudi, a mu ne gre?
Strinajm se z Morskim galebom, potrebno bi bilo preveriti IP-je.

Ignoriraj jih. Večina potem zgubi veselje.

To sem jim že jaz enkrat napisala, naj prepsoro ignorirajo, ko j ekdo hudoben in začne žalit brez razloga, pa ga bo minilo veselje… ker sicer ga samo še boj podžigajo!

pa sem dobila od 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mon odgovor, da naj se zase brigam in da ne bom jaz njim govorila, koga bodo one ignorirale… :))))))))

well, f.. off then, pa se sekirite še naprej! :)))))))))))))))) I rest my case…

To sem jim že jaz enkrat napisala, naj prepsoro ignorirajo, ko j ekdo hudoben in začne žalit brez razloga, pa ga bo minilo veselje… ker sicer ga samo še boj podžigajo!

pa sem dobila od 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mon odgovor, da naj se zase brigam in da ne bom jaz njim govorila, koga bodo one ignorirale… :))))))))

well, f.. off then, pa se sekirite še naprej! :)))))))))))))))) I rest my case…[/quote]

Jaz se z vama Ciklamca in ignoranca čisto strinjam, tukaj občasno preberem kar mi paše, za ostalo mi pa dol visi. Samo zadnje debate so pa za moje pojme presegle vse meje.
Kaj pa, če je vse res ;))))))))

Kaksno prefrigano skrivanje, si nadanes nick “Ena iz gorenjske”, da nikomur na kraaaaj pameti ne bi padlo da si ti mogoce kar “tale iz dolenske” 🙂

Kaj je z nami? Prevečkrat si nas nategnila, da bi ti še verjeli!

New Report

Close